Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Nem csak az íz miatt eszel, hanem az állag miatt is. Én pl. jó pépesre turmixolt krumplipüréből rengeteget meg tudok enni, főtt krumpliból meg nem sokat. A rizs és a tej nem a kedvencem, de a jó krémes tejberizs magasan a gyengém. A mogyorót natúr nem, de mogyorókrémként imádom, és a sós mogyit sem tudom letenni.
Hát készüljön el egy lista, arról, amit nem tudok abbahagyni, és ezeket kell messzire elkerülni. Salátaevéstől vagy réparágcsálástól még nem lett kövér senki. :D
Nekem pár héttel több időm van erre :DDD
27 kiló szeptember közepéig. Az alig több, mint 3 kiló havonta átlagosan. Ilyen megközelítésből nem is olyan nagy ügy.
Ezt nagyon jól leirtad, én ugyanzet csinálom, ugyanigy vagyok az evéssel!!
Rossz szokás az egész!!
Fél litert egy nap? Jézusom. Nem csoda, ha most szaladgálsz:)))
Pár nap és hozzászokik a szervezeted. Nem lesz ennyire kényelmetlen.
Persze, hogy elkezdtem a kajára jobban odafigyelni. A decemberi egyenlegem -1kg, az ünnepek alatt, se igazán volt kilengés. Nem sütöttem, pár sütit ettem vendégségben.
Nekem úgy sikerült felküzdenem magam erre a szintre, hogy nappal mindig csak olyasmit ettem, amit gyorsan el lehet érni (szendvics, keksz, kész kaják) és este folyamatosan ettem sós után édeset, édes után sósat.
Amikor normalizálom a kajámat, azonnal elindul lefelé. A gond a következetességgel és kitartással van nálam. Addikcióra hajlamos lehetek vagy ilyesmi.
A legnagyobb felfedezésem, hogy bármit bármikor tudok enni az íze miatt vagyis nem azért eszem sokat, mert nagy étvágyú vagyok. Ezen viszont csak nagy odafigyeléssel, következetességgel lehet változtatni. Egyszer csak sikerül :D
Olvasol a gondolataimban. Van valaki. De igyekszem könnyedén venni.
Köszi a bíztatást, vágyom vékonynak lenni, és most valósággá is fog válni a vágyam, a szülinapomra, augusztusban jobb formában leszek, mint valaha az eddigi életemben.
Sziasztok! Túl vagyok egy nehéz napon...A mai egy órás tornán...A tegnap nem volt könnyű,éppen menst.előtt voltam,tényleg meg tudtam volna enni egy fél disznót,vagy egy egész dobos tortát...
Ma mintha jobb lenne....
Nekem WC gondjaim nincsenek,megyek sokszor,szerintem a savanyú káposzta miatt...Még nem állok mérlegre,én nem vagyok a híve,csak a heti egynek...Lett táblázatunk???
Ez már pozitív. :DDD
Én repülőszerencsétlenségről álmodtam. Jellemző. Akkora vagyok, mint egy Boeing. :(