Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Szia!
Te nagyon ügyes vagy!!
Én ma még semmit nem mozogtam-egy kis bicajozáson kivül:(
Most tudtam le a napi mozgásomat, ami 50 perc zumbából, 20 perc RR hasból, és kb 10 perc LM-ből állt. Az pulzusmérő órám szerint 650 kcal-át égettem el. A legmagasabb pulzusum 182 volt!!! Szerintem nem vagyok elég fitt. Azt hiszem ma már csak csokis fogyiport iszom, vagy 1 natur joghurtot eszem. Ja igen és ígértem a comb méretemet a LM miatt, hogy hogy változik. Tehát a comb körméretem: 59 cm. Két hét múlva ismét megmérem és közzéteszem.
Itt vagyok, de lassan én is megyek:)
Igen sajnos szerintem nagyon ritka ha van is, majd utána nézek Pesten ha megyek.
Látom,elment mindenki,megyek én is. Jó éjt!
Én még sehol nem láttam kisebbet...Mármint 0 %-t...
Akkor nem csak én vagyok ilyen "vén"????
nem tudom nem is foglalkozom vele
Kit függesztett fel???? Mandarint????
sajnos nálunk nincs majd hozok Pestről ha megyek de addig be kell érnem ezzel, kevesebbet teszek rá.
Lidl-ben szokott lenni joghurt 0%-os, lehet tejföl is van...
Állítólag olyankor jobban kell figyelni, még jobban: én is félek, közel nekem is az 50:(
Éppen azon gondolkodtam,hogy nincs 12 %-snál kevesebb zsírtartalmú tejföl??????????
:) nem volt szándékos:)
Hercegnő-mi történt, miért "függesztett" fel Hoxa?
Én is felfalnék olyankor mindent!!! Legalább két kilóval vagyok ilyenkor több...De lassan jön a klímax,na ha az is rak rám 15 kg-ot,akkor végem...
Egyelőre elköszönök, ma már nem jövök. :)
Amúgy gratulálok a 4000-hez, Rolandy! :D
Hú jól elmaradtam megfőztem a holnapi kajákat,magamnak és páromnak mivel ő mást eszik. Megkóstolta a gombócot és azt mondta nagyon finom, pedig se cukor, se búzadara nincs benne. Holnapi kaja.
megy kis fürj húslevest répával és zöldséggel valamint tettem bele egy kis húsgombócot. Én megeszem belőle a fürjet, a többi páromé. Zabpelyhes túrógombócot
holnap ez lesz az ebéd és a vacsi persze csak kis adag 2 gombócot gondoltam mivel nincs benne cukor meg nem is teszek rá csak 12 tejfölt mert nálunk csak ilyen van abból csak keveset.
Nekem épp elment szilveszterre. Elvileg hízunk, vizet tart vissza a szervezetünk, és zabálunk, mert kívánósak vagyunk. Nem is várom a következőt egyáltalán, általában itt szoktam megbukni.
Na hát, ez meg a másik fele...
Nekem is trénerem van, de az a sok rákészülés: átöltözés, utána zuhanyzás, bemelegítés, nyújtás, brrrrrrrrrrr.
Szegény trénerem itt porosodik a szobában, csak kerülgetjük:( Jelenleg fogasként funkcionál:(
Majd én is fogok engedni magamnak ezt-azt. De nem most. Épphogy felálltunk a karácsonyi vacsoraasztaltól, ahol degeszre ettem magam töltött káposztával (életem legfinomabbja volt) és halom beiglis mákkal (az arányok megborultak, a tésztát kellett benne keresni), keksztekerccsel és sorolhatnám.
Lehet nekem is ezt kéne tennem:)
Én néha azért nem mérem magam, mert tudom, többet mutatna, mint szeretném-bár tudom, csak én tehetek róla:(
Jelenleg itt vannak az "oroszok"-ti ilyenkor nem vagytok engedékenyebbek kicsit?!
Tényleg, nem fogyunk, amikor itt a havi baj?
Te aztán elszánt vagy,nagyon helyes!!!!!!!! Én kicsit engedékenyebb vagyok magammal...
Hajrá,tényleg csak neki állni nehéz...Én attól megyek a falnak,hogy a kicsi helyen át kell rendeznem mindent,felcsavarni a szőnyeget,kitenni a torna szőnyeget,elrakni a dohányzó asztalt,felvenni az edzős ruhát...A végén uezt eljátszani...Régen ezeken bukott el a mutatvány...
Bizony, fejben dől el. Én minden reggel mérlegelek, tudom, nem okos dolog, de ezt nem adom. Az ágyam mellett van. Nem fogok este nassizni, mert akkor a reggeli mérlegelés jó eredményét kockáztatom. Csupaszon, pisi után mérlegelek mindig, mindent megteszek azért, hogy minél kevesebbet mutasson. Nincs az a csoki, ami megérné, hogy hízzak. :D
Nem könnyű a nasit elhagyni...Én sem tudom teljesen,nem vagyok aszkéta...Nem is érdemes megvonni mindent,mert utána a tripláját szoktam megenni...
Van elip trénerem azon kéne de nem visz rá a lélek úgy elfáradtam ma ,majd holnap nekiveselkedek!
Hát, az a helyzet, hogy napközben nem mindig van időm (meló) enni-így kora délután eszek főtt ételt.
kb. 6-7 órakor szoktam vacsizni, ma pl. 3 db. főtt virslit ettem tormával.
Igazából, amikor nasizom, én nem éhes vagyok-csak úgy érzem: ennék valamit, (ez rendszerint, nem diétás kaja)-így ezen szoktam időnként "megdőlni" :(
A tea nem használ, a korai fogmosás se:(
De azt hiszem, ezt nekem magamban kell leboxolnom saját magammal: hogy valamit, valamiért...
További ajánlott fórumok: