Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Este valami fehérjés cuccot egyél inkább párolt vagy sült zöldségekkel. A zöldséget könnyebb megemészteni, ha nem nyersen eszed, ez este fontos. A gyümölcsjoghurtban és zabpehelyben sok a szénhidrát, ha nem jól találod el a mennyiséget, akkor éjjel abból tartalékot képez a szervezeted.
Ha zsírszegény túrót eszel valamilyen formában, vagy kevés fehér húst párolt/sült zöldséggel, akkor jobban jársz.
Mondjuk már van olyan tudós, aki azt nézi, hogy bizonyos vírusfertőzések is állhatnak egy későbbi elhízás mögött, vagyis nem feltétlenül a tunyaság és az akaratgyengeség az oka az elhízásnak.
De mindengy mitől hízott el valaki, kitartás és következetesség mindenképpen kell a normál alak eléréséhez, ha már valakin sok-sok kiló felesleg van.
Azt gondoltam, hogy reggelire ennék itthon sütött tk. zsömlét 1db-ot, zöldségekkel, ebédre kis adagot abból, amit főztem, vacsira pedig itthon készítek gyümölcsjoghurtot, zabpehellyel.
Nemrégiben hagytam fel a zabkása vacsival, mert olyan éhes voltam tőle, hogy hihetetlen.
Sziasztok lányok,
nem olvastam el az összes hsz-t mert tegnap úgy dél körül voltam itt, azóta nagyon sok termelődött. :-)))
Lassan körvonalazódik, hogyan haladok tovább a diétámmal, majd este torna után a naplómba leírom.
Hellóka!
Nincs itt senki?
Vacsiztam 1 órája 1 fasírtot, kevés krumpli pürével, tejföllel, savanyúval, és olyan, de olyan jól laktam-majdnem rosszul is vagyok...
Ez elég változatosnak tűnik ahhoz, hogy tarható legyen:)
A turmixot ismerem. Azért kérdeztem, hogy milyet iszol, mert a kifejezetten fehérjeturmixot inkább edzés után érdemes inni. De úgy emlékszem, hogy ez amolyan mix, elég sok szénhidrát van benne, úgyhogy akár edzés előtt is jó.
Sziasztok csajok:-)
Tegnap végre egy hét után rá tudtam állni egy normális mérlegre kb este fél 8 körül ekkor 77,5 kg mutatott aminek nagyon örültem:-))))) Aztán mivel éjszakás voltam ettem ittam (persze betartva a magamnak állított szabályokat),hajnalban megjött a menszeszem 1 nappal hamarabb,és reggel mikor méretkeztem 79kg voltam .
Mindent összevetve szerintem 77-78 körül lehetek csak hát a sok mellékes körülmény...
Mértem éjszaka vércukrot is magamnak 4,5 volt _
Ezek vannak velem,és ti hogy álltok?