Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Sziasztok,
Beverlynek igaza van. A kihagyott étkezés pl. csak egy nagyon éhségroham előidézője lesz, mint célravezető megoldás. Nem nem enni kell, hanem normálisan kell enni.
Hopsz,picit helytelenül írtam :) kijavítom:ebédre :)
Ja,és nem eszem gyorsan felszívódó ch-t,kiiktattam az életemből őket.A rizst bulgurral,és árpával helyettesítem,attól függ mit készítek!
A cukorbetegeknek pl 1 egyédre 180gr ch-t lehet megenni.Ebben benne van az uzsi is.Ők sem ehetnek 1 napban többet kb.250 ch-nál.Ők ezzel súlyt tartanak.Persze aki mozog így is az fogy...
Nem nulla mozgást írtam be,hanem a 3. kategóriát,mivel sokat mozgok,heti szinten a 3 óra mindig megvan,most több is volt.Ezért ezzel számoltam.Akkor nem sok ennyi ch?Tuti??:))
Köszönöm!Próbálok a Norbi kód alapján szerint étkezni.Bár a kenyeret tiltja :D Én is számolgatok.Kalóriát...stb
Szerintem azon mindig könnyebb változtatni, ha reggel vagy a nap első felében eszik egy picit többet az ember, mint azon, ha egész nap nem eszik és este nem bírja tovább aztán bepótolja.
Egyébként nem tűnik egyáltalán soknak a reggelid.
Hogy jött ki az az 1750 kcal, mire?
Úgy számoltad, hogy nulla mozgás?
230g szénhidrátot megehetsz, ha nem fagyiból és krémesből rakod össze :)))
Persze, ha leviszed 180-200grammra, akkor picit jobban fog alakulni. De a lényeg, hogy javarészt ne gyorsan felszívódó szénhidrát legyen, mert az könnyen megingat, mert gyorsan felküldi az inzulinszintet, aztán hirtelen lezuhan (te meg mész kaját keresni vagy a küszöböt rágod).
Sziasztok!Reggeli:2 szelet többmagvas kenyér+ uborka+ 1 mozarella.Lehet kicsit soknak sikerült:)Mindjárt torna,utána megyek a dolgomra.Olyan 4 körül fogok ebédelni.Utána torna.Eddig 2 kg mínusz.1 kg mindig ingadozik...:(Kitartást!Sziasztok!
Bocsi, akkor összekevertem a történeteket. Vagyunk itt egy páran.
Akkor "csak" magadra kell figyelni:))
De a kisgyerekekhez sok energia kell, nem szédeleghetsz egész nap, úgyhogy nagyjából mégiscsak a biztonságos sávon belül kell maradnod. Mint úgy általában mindenkinek ezt kellene, kisbabától, veszélyes munkától egyebektől függetlenül.
Igen,ezzel jött ki a 230 körüli ch,és az 1750 kalória.Ennyit meg merjek enni ch-ból???
Nem szoptatok,sajnos egyáltalán nem volt tejem,ezért kezdtem bele a diétába...
Itt egy kalkulátor, hogy ne kelljen matekozni:))
[link]
Ha még szoptatsz, akkor ki ne próbáld! Neked sok fehérjét kell bevinned!
Mondjuk a vegák is megoldják, de akkor meg a zöldségeket, magokat stb. kell nagyon odafigyelve összeválogatni.
Fogytál egy fél kilót, neked nem is szabad ennél gyorsabban. Legyél elégedett és szépen csináld tovább, amit eddig, haladni fogsz a célod felé:)))
Hú,sír a picurim,mennem kell,jövök majd vissza a számokkal...Ezt a kalkulációt még nem ismerem...Köszi!!!
A tudatos táplálkozás 3. leírja, hogy mik azok, amik támogatják a diétát.
Ki kellene számolni a pontos kalória szükségleted, lebontva fehérja, szénhidrát, zsírra.
[link]
Lehet,hogy megpróbálom,de nálam ez már koplaláshoz hasonlít!!!!!Irigylem aki bírja az ilyet...Át kell gondolnom milyen zöliket egyek...Ti mit javasoltok?Valamelyik nap néztem az üveges spárgát,iszonyú drága!
de jóóó
egyszerre kezdjük
örülök Neked
viszont kívánom!
Most nem számolom,csak saccolom,de nem tudom...Nem tudom,hogy higgyek-e a kalkulátoroknak,mert aszerint,valamint aszerint amit tegnap ide belinkelt valaki 230 gr ch-t kéne ennem a fogyáshoz,és kb. 1750 kalóriát.Ennyi ch-t nem merek enni!Lehet,hogy rosszul teszem?Azt se tudom hogy egyek meg ennyit,annyira sok!A kalóriám szerintem megvan ennyi.
Most vettem zöld teát,valamint egy teakeveréket,ezeket iszom nap közben,+ víz.A csalán tea jobb?
1 graham zsömit ettem,+ egy toast kenyeret,csak a vége volt,nagyon vékonyka,azért kellett mellé a zsömi,parízer,2 deci tej és kb. 2 deci víz.Holnap ráállok reggel kíváncsiságból...
Na, megyek dolgozom egy kicsit, következő szünetben benézek:)
Vacsorára inkább párolva, sülve, mert úgy könnyebb emészteni. A többit meg amennyit csak tudsz azt nyersen fogyaszd, mert úgy jobban megmaradnak a jó dolgok benne, lúgosít, hatékonyabban távozik a méreganyag a szervezetedből és könnyebben indul meg a súlyvesztés.
Az Aviva tornára keress rá, az segíthet helyreállítani az egyensúlyt a szervezetedben!
Nem lehet, hogy mégis kicsit kevés a bevitt kalóriád?
Mióta eszel kb. ennyit?
Nagyjából ugyanannyit eszel mindig naponta?
Ja,a zöldség napot esetleg megpróbálom,azt szeretem,de a gyümi napba tuti belehalnék!!!:)Olyankor nyersen,vagy párolva kell enni?Vagy mindegy?Mert párolva jobban szeretem...:)
Az én mensim kiszámíthatatlan jelenleg,szülés óta nem állt még be.De gyógyszert nem akarok szedni,mert tartok tőle,inkább kivárom míg beáll.Ettől is lehet talán!Én sem adom fel,ma is megyek futni.Ja,és nem mellesleg szeretem ezt az új életmódot,már a család is kezd átálni!:)
Csak javaslat...próbálj meg egy hétig lefekvés előtt inni minden este csalán teát. Nekem segitett.
Akármilyen könnyű is a vacsorád, ne kóborolj a mérleg felé, hacsak nem akarod magad ijesztgetni :D
További ajánlott fórumok: