Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Ügyes vagy!!! Gratulálok!!!
ja azt nem tettem hozzá,hogy sokszor eszem napközben répát paradicsomot paprikát,és lehet csalni főtt tojással!azt még nyugodtan lehet enni
sziasztok!gondoltam megosztom veletek, hogy másfél hét alatt mi történt velem.elöször is,fogytam majdnem 4 kilót,lemondtam a csokiról (a 26 évem alatt alig volt nap,hogy nem ettem)
és minden nap 20 perc szobabicó,és popsi-lábedzés 2szer 20 perben.
kaja:minden nap 5ször eszem,de néha csak 3szor,
reggeli:2dl narancslé 50gr zabpehely mazsolával és 50gr protein turmix ,én tejjel iszom.
mivel a turmix nagyon finom vaniliás,lehet emiatt sem hiányolom annyira a csokit.
uzsonna ugyanez csak nem kell inni narancslevet.
ebéd 40gr rizs,300gr csirke,1 db banán.
vacsora 40gr rizs,40gr protein,200gr zöldség,150gr ananász.
edzés után pedig mindig iszok proteint,mert az fontos az izmoknak.
párom is ezzel diétázott versenyidőszak alatt.
amugy az emésztésem igen jó,ahhoz képest hogy régebben 2-3 naponta sikerült :D
energikusabb vagyok,akinek tetszik próbálja ki.
és a video: [link]
találtam egy tök jó kalória és szénhidrát számolót:
[link]
Sziasztok mindenkinek gratula a kitartásért akár fogy akár sem aki nem annak úgy is beindul ha nem adja fel aztán meg olvadnak a kilók.
Eddig adminisztráltam itthomn, most indulok, talán este...
Szép napot!!
Lassan megyek,készülök...
Próbálj meg egy kis időt szakítani...Tudom,nehéz...Jövő héttel nekem is nehezebb lett,mert délutánra kell mindent bezsúfolnom...
Csak azt tudnám, nekem mikor lesz ma időm zumbázni?! :(
Végeztem Norbival,hát,megint nagyon nehéz volt...60 perc,minden testrészre 6 perc...
Rendben...Mindennap egy kicsit próbálgasd,aztán majd egyre többet bírsz majd...
Sziasztok!
Tudom, megigértem, hogy nem mérek minden nap, de a tegnapi 80 kg. kicsit sokk volt:)
Ma reggel, már "csak" 78,4 voltam:)
További szép napot, én léptem melózni:)
Szia! És köszi, az "ügyi vagy" bejegyzést, mert ez ösztönzést ad, és visszaigazolást, hogy jó úton haladok mások szerint is.
NEHOGY ELTŰNJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszike a választ, most már biztos megveszem, elhatároztam :)
Szerintem is az a lényeg, h mindenki úgy csinálja, ahogyan jól érzi magát a diétájában! Nem akarok rábeszélni senkit, hogy HOGYAN és MIKÉPPEN számolja a kalóriákat, ha egyáltalán számolja, és csak leírtam, h én hogyan csinálom! Neked azt javaslom, h amit csinálsz csináld rendesen továbbra is!!!
Jó reggelt ügyeskék! Sajnálattal látom, hogy a fórumindító szinte teljesen eltűnt:(
Enéh, te nem léphetsz ki, te vagy az egyik mozgatórugó:)
Sziasztok,majd talán este jövök...
ÉN 10 NAPOT NEM BÍRTAM VOLNA!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem,jössz ezentúl is,nagy példakép vagy ám itt!!! Azt tanuld meg,hogy nem lehet mindenkinek jót tenni...Én ezer pofon után rájöttem...
Ha valaki nem akar naplót írni,meg fényképet tenni,az ne tegyen,ne foglalkozz vele...Én amaitt nem teszek,mert a sok idióta munkatársam állandóan azt kutatja unalmában,ki hol van,mit csinál...Már volt olyan fórum,hogy sajnos el kellett jönnöm a sok "jóakaró" miatt...
Nem érdemes emiatt kiborulni!!!
Köszi a bíztatást! Ma Norbival randizom fél 9-től fél 10-ig...Most főzök és erőt gyűjtök...
Te aztán egyenesen szuperul haladsz! Le a kalappal!!!!
Nekem van,jó a combra,fenékre,kívül-belül...Csak én nagyon hamar ráúnok és 5 percnél többet nem szoktam csinálni...Pedig legalább 15-t kéne...
44. 10.dik nap 2012-01-11 06:34
Bevettem a gyógyszereimet, megittam a multivitaminomat, és most iszom a diétás kávémat. A reggelim majd egy joghurt lesz. Ma este edzek mert megyek dolgozni. Puszi nektek este jövök.
Jó reggelt lányok! Tegnap már nem volt erőm jönni fél2-ig dolgoztam, most folyt. köv. Remélem mindenki jól halad, én asszem igen :)
Jó éjt Mindenkinek és köszönök mindent!Sziasztok! :)
Nem tudom mi lehetett az oka de szerintem sok mindenkinek hianyoznal ha eltunel.En pl neked koszonhetem hogy elkezdtem naplot vezetni.Ha te nem buzditasz ra a mai nepog nem lenne pedig nagyon hasznosnak erzem.Jok az osztonzo szavaid is szoval tessek maradni!Alud ki magadat holnap minden szebb lesz!
Olvastam a hogy a kaloria szamolasrol beszletek.En nem tudnam csinalni.Mindig probalok 1200kaloriat fogyasztani van amikor kevesebb is eleg de a napi adagokat nem tudnam szamolni.Mindig nezem miben mennyi van de nalam ez ki is merul ennyivel.
Szia! Nem a naplós dolgon, teljesen máson! Most kb fél órája azon gondolkodom, hogy lehet, hogy csak olvasni foglak Titeket és nem szólok bele senki életébe,mert csak a sz.rt kapom!A naplómat vezetem tovább és ott látjátok a változást, meg hozzászólok a Tiétekhez is, de sztem ennyi! sose akartam senkit se bántani, csak segíteni, ahogy engem is segítetek itt...kicsit szarul esnek a dolgok, de lehet, hogy ha kialszom magam , máshogy látom...nem tudom
További ajánlott fórumok: