Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én mostanában padlón vagyok. Nyűgi, feszült...Holnap megint vinni kell a gyereket fülészetre, újabb műtét lesz. Nagyon rányomja a bélyegét a hangulatomra.
Örülök, hogy jobban vagy!:) Már én is megfigyeltem, hogy így a fűtési szezon előtt elég sokan megfáznak. Reggelente még rendesen hideg van, napközben meg jól felmelegszik az idő.
Én azt a 20-23 fokot szeretem, meg hozzá az a fáradt napsütést, ami inkább simogat, mint melegít.
Itt nálunk a lakótelepen nem igazán érezni, hogy ősz van, de ha olyan helyen járok ahol több fa van, bizony egynémelyik már eléggé sárgul és hullanak is a levelek. Bár azt hiszem nektek ez nem újság, mert a legtöbben kertes házban laktok, közelebb a természethez. Én imádom a fákat, órákig el tudnám nézni őket! Volt egy időszak, amikor szerettem rajzolni őket, figyelni az ágak hajlását, a leveleket.
De az egyre rohanó tempó leszoktatott róla. Mással kezdtem foglalkozni.
Azért sajnálom leginkább, hogy nem kertes házban lakunk, mert ott biztosan lenne egy kis külön kuckóm rajzolgatni, agyagozni... De így nincs.
Azért, ha nyernénk, biztosan meg tudnám valósítani!:)
Na jó! álmodni még ingyen van!:D
Még ha némber lett volna! De egy képzelj el egy nagy, fekete keretes szemüvegben egy nagy pocakú pasit, unszimpi képpel! Úgy a 60 és a végtelen között. Na, jó nem lehet mindenki "Dávid"!:)))
Tavaly kaptam a lányomtól csokoládé illatú gyertyát! Hmmmmm!:D Mondanom se kell, hogy csak ritkán gyújtom meg, mert akkor mindig csokit ennék!:) Mondtam is a lányomnak, hogy ez sokáig meg fog maradni, minimum 4 naponta gyújthatom meg!:DDDD
Sajnálom!:) Nem lehet egyszerű, azt hiszem bármelyikünket megviselne egy ilyen helyzet.
Meglátod a jövő héttől jobban fog menni a diéta is!:)
Bizony jó lenne:)) Vannak kávé illatú gyertyák:) Lehet próbálkozni...
Én is felhúztam volna magam, ha egy ilyen némber beszólogat!
ma már jobban vagyok..kicsit még náthás de elvagyogatok..piroska is itt van és mégis csak 66.8volt a súlyom este ami szuper..ma isteni csirke mellett sütöttem burgonyával jól megfűszerezve icike picike olajon...és nem is ettem sokat...
bár még a vacsi hátra van....a héten csak séta volt és lesz is...
bár a hétvégétől picit tartok..vasárnap búcsú van és nevelő apám szülinapja is..sütünk sütiket jönnek tesómék is..és még tortát is csinálunk...
de nem fogok görcsölni majd azt az egy napot lekoplalóm... :)
Aranyos vagy!:) Én meg ilyen h...e, hogy felhúzom magam!:)
Most nagyon jól esne egy finom aromás kávé. De akkor tuti, hogy reggelig csak néznék.Holnap meg állva elaludnék!:)
Komolyan, érdemes lenne beszerezni egy olyan illóolajat, aminek frissen lefőtt kávé illata van!:DDDDD Ilyenkor csak beleszippantani és minden OK!
Zsuzsa engem nem az húzott fel, hogy nem ehetek belőle, ugyanis nem szeretem. Egyszerűen ételszagot ott, ahová nem való, nehezen viselek el. Márpedig a lépcsőházba nem való konyhaillat. Szellőztessen az utcára, ne egy teljesen zárt helyiségbe. Ennyi energiával a wc-t is ide lehetne szellőztetni, aztán aki ki-be járkál, szagolja! Mindezek ellenére nem szóltam, csak némán kitártam az ajtót!
Tudod én emeletes házban nőttem fel, gyakorlatilag minden írott és íratlan szabályt ismerek, de az ilyen viselkedés kiveri a biztosítékot!
Na, nem tudom honnan szalajtották, de majd csak idomul!:D
Hűűű, de ideges valaki:))
Igazad van! Engem is idegesítene, ha isteni lecsóillatot éreznék töményen és én nem ehetnék belőle:P
Ezért olyan jó falun lakni! Nem tudnám megszokni a városi életet, hiányozna a kertem:) És az ilyen őrült szomszédoktól a frász kiráz:)
Sziasztok!
Zsebibabus ne huzd fel magadat!Hulye szomszedok mindig is voltak es lesznek is.Ez van.
Eviola!Koszonom hogy irtal nekem es el is gondolkodtatal.Lehet hogy igazad van es nem kene gorcsosen ragaszkodni az 1400as kaloriahoz.Igazad van abban is amit irtal hogy nehez a munkam mellett oda figyelni mindenre.Aszt fogom csinalni amit tanacsoltal :reggeli ch,napkozben pedig zoldseg es gyumolcs,meg feherje.Hiszem hogy egy kis oda figyelessel le tudom adni a franya kilokat.Meg valahogy arra kell megoldast talalnom hogy este ne egyek.Keso estere gondolok.Az a baj ha en este 6kor vacsizok en meg masik 7-8orat talpon vagyok.10ig 11ig vagyunk nyitva,utana takaritas a konyhan,seta haza,zuhany,stb hajnal 2-3ora mire elalszok.7-8 orat meg nem nagyon lehet kibirni kaja nelkul,igy aszt talalltam ki hogy a vacsoram 8ora korul lesz valami konnyu sali.Csirkebol,halbol,esetleg tojas de semmi esetre sem ch.Meg latom mire jutok igy.
Mindenkinek szep estet kivanok!
Sziasztok!
nagyon elveszett mindenki!:( Képzeljétek mi történt!?
Lekísértem a fiam a lépcsőházunk bejáratához és mivel irgalmatlan erős lecsószagot éreztem a lépcsőház belső ajtajának egyik szárnyát kitártam, hogy szellőzzön a tér. Több, mint 1 órával előtte lementem az újságért és már akkor is ez a szag terjengett. Belém kötött a földszinti új lakó, hogy miért nyitom ki az ajtót. Mondom neki, hogy azért, mert olyan büdös lecsó szag van, hogy a ruhám beveszi, mire az 1. emeletre érek. Kiakadt nagyon és fennhangon huzatot emlegetett a csukott ajtó mögött. Én meg erre azt mondtam, hogy ha nem tetszik, csukja be! (Csak nem gondolta, hogy fogom magam és mert rám szólt megyek és becsukom?) A szag meg marad!Egyébként is azért vannak az ablakok a konyhán, hogy ha főz valaki, nyissa ki! Ne a lépcsőházra szellőztessen! Ahol többen laknak, igen is tekintettel kell lenni egymásra, nem? Elmondtam a férjemnek, ő meg erre: hú, majd kibeszélnek a hátad mögött, meg hogy én ne hozzam őt kellemetlen helyzetbe! Szerintem aki itt a ludas, az a lecsós! Nem én! Fel vagyok háborodva. De ráadásul én nem is szóltam semmit, csak kinyitottam az ajtót szellőzni.Meg is mondtam a férjemnek, hogy ezután is ki fogom nyitni az ajtót szellőzésre, ahányszor csak büdöset érzek ott.
Azért, mert egy házban lakunk, nem vagyok köteles szagolni más bűzét!
Na, jól felhúztam magam rajta!
Sziasztok!
Evi, nem a 90 napos bűne, hogy mostanában nem fogytam. Ezzel nekem 23kg ment le az elmúlt 20 hónapban. Maga a diéta szerintem nagyon jó!:) Kiegyensúlyozott és tartható. Csak mostanában én nem vettem elég komolyan. Édességeket ettem olyankor is, amikor nem szabadott volna. Tudom, hogy ez volt a baj. Ha máshol látok bármilyen édességfélét, meg tudom állni, hogy ne egyek, de ha itthon van, akkor "elfogy" Ezért nagyon ügyelek arra, hogy ha sütök is vagy veszek szénhidrát napon, akkor el kell hogy fogyjon még aznap!:)
De összekapom magam és megint menni fog!:))))
Nagymacika, te a következő sorokat ugord át!:DDDDD
Egyébként elárulom nektek lányok, hogy a múltkor, amikor találkoztunk Nagymacikával Szegeden, láttam, hogy az adatlapi képéhez képest látványosan fogyott! Szerintem is ő lesz a bajnok!:)))
Na, szóval hajrá, meg kell mutatnunk Luna asszonynak, hogy nélküle sem áll meg az élet! Aztán hétfőtől remélem észbe kap és segít nekünk!:))))
eviola - 78, 6-78, 1 = -0, 5 kg = 0, 64 % fogyás
tzsuzsa - 106, 6-106 = -0, 6 kg = 0, 56 % fogyás
suora - 89, 1-88, 2 = -0, 9 kg = 1, 01 % fogyás
nmacika - 80, 3-79, 3 = -1 kg = 1, 25 % fogyás
zsbabus - 69,7-70 = 0,3 kg = 0,43 % gyarapodás
aranymag - 68,5-69,1 = 0,6 kg = 0,88 % gyarapodás
Összesítésben: Nagymacika viszi a prímet megint, és nem mellesleg, idáig, 3,9 kg-t fogyott! Gratulálunk mindenkinek!
Aranymag: a te életviteled mellett nagyon nehéz diétázni, és ráadásul nálad nem is olyan nagy a gond, hogy többet kellene vele foglalkozzál, mint amennyit úgy jóérzéssel amúgy is megtennél. Te rengeteget mozogsz és az étrendedet igazítanod kell a konyhátokhoz is. Ne csinálj maganak lelkiismeret-furdallást és szerintem az 1400 kcal-s bekeményítés is felesleges. Ha nekem mindössze annyi súlyfeleslegem lenne, akkor reggel ennék valami egészséges szénhidrátot és napközben zöldséget, gyümölcsöt és fehérjéket. Ezt szerintem még mérned sem kellene. Amúgy, te is és én is abba hagytuk a 90 naposat és bár Zsbabus nem jelezte, de ő sem igen fogy tőle. Én egy kicsit visszatérek a dukanos étrendhez, de nem kezdem mindjárt a támadó szakasszal, hanem elsőre meghagyom a zöldségeket. Innen aztán, ha teljesen felkészültem rá, akkor átmegyek a támadóba és onnan majd az eredeti lépegetős módszerrel folytatom. Én meg lennék elégedve azzal, ha az ünnepekig bírnám így, az ünnepek alatt a 3. szinten ennék, majd a január közepi időszakban visszatérnék újra a lépegetősre addig, amíg el nem érném az ideális súlyt. Ez egyenlőre csak álmodozásnak tünik, de attól még vágyhatok rá.
Zsebibabus: vissza kell vonjam az ajánlatot, mert közben rájöttem, hogy apu bp-i, ti pedig ha jól emlékszem, szolnokiak vagytok?
sziasztok!
Draga Eviola!Ne haragudj hogy csak most irom a reggeli sulyomat de egesz delelott es kora delutan a varosban voltam,vasarolni plussz uj alberlet utan nezunk,irodakat nezegettunk ,es 5re mentem dolgozni,szoval nem volt sajna idom irni.Mint korabban emlitettem hanyagolom most a fogyo kurat.Nem tudok koncentralni ra.Tul sok valtozas lep fel az eletunkben a fogyira nem marad energiam akarhogy is szeretnem.A munkank is sok volt az elmult hetekben.Penteken borult a bili amikor elkeszitettem a vacsimat 6ora utan es este 11utan jutottam oda hogy egyek is belole persze farkas ehesen.Szombatrol mar nem is beszelve....Elhatarosztam hogy eszt a hetet kihagyom es eszek mindent amit akarok es amikor akarok.Nem erdekel a fogyi,de oktober 1tol ujra neki vagok,viszont sajat magam altal ki dolgozott menut fogok kovetni.Nem erdemes semilyen dietaba bele fognom ha nem tudom vegig csinallni.Pl a dukanal is lement az a kozel 7kg es ahogy abba hagytam vissza is jott.Inkabb fogyak lassan de bisztosan.Az utobbi honapkban megismertem annyira a testemet hogy tudjam mi a jo nekem es mi nem.Aszt tudom hogy csokentem a cht ahogy tudom de nem vonom meg magamtol teljesen.A kaloriabazis oldal aszt adta ki hogy fogyashoz 1400 kaloriat kell bevinem naponta.Na eszt szeretnem tartani.Csutortokon munkaba menet veszek egy kis konyhai merleget es meg probalom szamolni a kaloriakat bar mindig is macerasnak tartottam.nem tudom meg hogy hogy fogom csinallni de le fogok fogyni.A mozgas az megint egy olyan tema hogy amikor van idom es energiam csinallom de nem megy mindig foleg akkor nem amikor 12-14 orat vagyok a konyhan.Ez van.Lehet mondani hogy nem vagyok eleg kitarto meg hasonlok de egyszeruen a munkam le faraszt agyilag es testileg is.Na jol van nem tepem tovabb a szamat jojon a reggeli sulyom:69.10.szornyu ha bele gondolok hogy par honapja 63 voltam.Nem baj leszek meg 63 sot 58kg is.
NE haragudjatok ha nagyon zavaros volt az irasom de a gondolataim is ide oda cikaznak.
Koszonom hogy vagytok nekem.Mindenkinek kitartast kivanok!
hu de sokat irtatok....
hétvégén visszaolvasgatok...
66.8a sulyom amijó....ma megjött és a nátha is megvan még...
most megint kicsit többet eszek..de volt 1.5óra séta... :)
fáradt vagyok nagyon és még ma csak kedd....
megyek aludni szép álmokat mindenkinek...
Biotech Usa-nak az 1000mg-os át szedem épp. De azt hiszem a válaszom inkább ebbe a fóruba kellene hogy kerüljön. Itt szevesen fejtegetem a témát, mert nem egészen egyszerű az esetem. :)
Fórum - L-carnitin - tapasztalatok helyes, fogyást segítő használatáról