Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Csak óvatosan, nehogy a másik bokád is eltörjön!!!
:DDD ijedtemben szerintem hátraszaltót dobnék a mérlegről:) Centizek majd:)
Köszönöm... mi történt a csuklóddal? Kicsit lemaradtam a fórumról...
Köszi! Két hónap alatt 6 kg? Simán lehetséges!
Nem baj, ha nem eszel még 1000 kcal-t sem folyamatosan úgy, hogy órákat edzel?
Nekem ez nagyon furcsa, főleg egy dokitól.
Végülis mindegy a te dolgod, hogy mit kockáztatsz. Az azért tény, hogy baromira gyorsan megy lefelé a súlyod, szemben az enyémmel :D
azt mondta nem baj ha kevesebbet eszem
Ha nem eszel semmit és baromira sokat edzel, akkor akár 8 kilót, lásd Hercegnő naplója!
Ne mérd magad, nem tudod mennyit nyom a gipsz:D
Jobbulást!!!
Azért, ha van hozzá kedved, időnként jó beiktatni, mert felpörgeti a keringést és annak is van ám haszna, ha nem is látod a tükörben! :)))
Hétfőn én is előszedem a mérőszalagot és hadjáratot indítok magam ellen. Már elhatároztam, hogy legalább 5 hetes szauna programmmal kezdem, edzeni fogok és a szauna hatékonyságát növelendő igyekszem minél kevesebb mérget visszapótolni.
A következő mérés február 29-én lesz, de azért nem csak szökőévente fogok mérni :D
Jó, hogy alakul a koleszterinszinted. De amit igazából kérdezek, hogy arra mit reagált, hogy 1000 kalória alatt nyomod a diétát és órákat edzel hozzá? Ez izgat engem, a franc se tudja miért.
Latom nem vagytok szinte...majd jövök később puszika
gondolom, valami diétás cuccot kapsz:) Jó mulatást!! :)
Sziasztok csajocak.hogy van mindenki??
aranyos vagy! köszönöm
Ne aggódj, megcsináod Te is! nincs mit feladni, mi vagyunk a kemény csajok! bomlani fognak utánunk a pasik! ::DD
kész az update túrófánkom 4 darabot tettem magamnak félre többi páromé. Megettem 2 darabot, update pudinggal nagyon finom, és bőven elég a 2 darab belőle
Jó ünneplést! Én is megyek mára, szép estét!
A képek magukért beszélnek, a kg nem fontos, a 103 kg-s képen is csinibb vagy, mint én 86 kilósan.
este jövök, cska most le kell mennem az étterembe, mert felköszöntenek a kollégák, legalábbis rám szóltak a szakácsok, hogy húzzam le magam este a konyhára, mert valami meglepi nemtommivel készültek!
nem hiszem :D de azért látszódhat a változás ha kg-ban nem akkor cm-ben :D
szerdán jön az új nadrágom :D
Mérlegre fog állítani? :-x
akkor megyek a sráchoz varratni :)
Te szegény! Jobbulást! Szerintem holnap nekem is ügyelet lesz a vége,annyira fáj a csuklóm és az egész karom...Befásliztam,vettem be fájdalomcsillapítót,de semmi...
Gratula,Enéhnek,Hercenőnek!!!!
60 nap 6 kiló, persze. 10 naponta 1 kg, simán. :-)
simán menni fog...szerintem.
További ajánlott fórumok: