Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Sziasztok! Ma beszerző körúton voltam.:)
Az egyik drogériaüzletben az Eveline termoaktív bőrfeszesítő krém 1400 helyett 1000 ft és még +50 ml ajándék. Szóval ennyiért érdemesnek tartom kipróbálni. Meg vettem maté teát rengeteg pozitívumot olvastam róla.
Egye meg Ő!!! Mond, hogy ha szeret, akkor meghozza ezt az áldozatot!
A férjem felajánlotta, hogy minden csokit eltüntet :DDD
Olyan ügyes voltam eddig, de párom nyaggat, hogy együk meg azt a 2 palacsintát-(egyet-egyet), amit tegnap mama küldött-hogy végre elfogyjon!!
Szerintetek????
Köszi,de már napok óta nem ment az alvás...
Remélem,jobb lesz,nem rosszabb...Már zumbázni sem merek,mert ott is mozgatni kéne a karokat...
Hát, ez érdekes:(
Semmi tipped nincs? Nem ütötted neki valaminek, amit esetleg akkor alulértékeltél?!
Mindenesetre jobbulást, borogasd, meg kenegesd, csak javul majd, és hátha tudsz aludni tőle este...
HÁt nem úgy érzed magad, mint egy milánói makaróni után. Nekem inkább arra jó, hogy esténként, ha édesség után kajtatok, akkor ez egy alternatíva. Pontosabban mostantól nem alternatíva, hanem "A" megoldás :D
Este amúgyis jó fehérjét enni, ízre becsapós, mert inkább desszertnek tűnik. Egyébként csináltam már olyat, hogy nullás túrót összekvertem vaníliás protein porral, így a túró ehetőbb volt és mégse cukros dolog került rá.
Persze, minden testépítő boltban, webáruházban. A bodybuilderek ezt nem eszik, mert nekik ez gagyi (nincs benne elég fehérje, meg miegymás), de rájöttek, hogy a fogyózónőknek tök jól el lehet adni és ezzel növelik a bolt bevételét. Meg egyébként az édesszájú fiúk azért megveszik maguknak is, csak nem reklámozzák. De nem ettől lesz hatvan centis bicepszük.:))
Azokról én álmodni sem merek, de nem is akarok:)
Jó nekem a megszokott, csak legyen sűrűn akciós:)
Vízzel vagy tejjel kell hígítani?
Istenien hangzik ez a csokihab meg a nyalogatás, lehet ezt kapni Magyarországon is?
Ez most éppen FLPs csoda, alapból Alpesi csokit "szoktam" venni a Protein Delite-ból, abban bennemarad a levegő a rázás után, olyan mintha valami nagyon sűrű csokihabot nyalogatnál.
Ami most itthon van abból 30g egy adag, hozzákeverem a tejhez, megnöveli a fehérjetartalmát (mert a tejnek nem sok van), meg van benne mindenféle vitamin, nyomelem.
Hasonlít a tejitalokra íz szempontjából.
Sziasztok!
nekem sokáig a fahéjas-szilvás volt a favorit, de ugyanabban a márkában, van egy tejszínes-meggyes csoda-hát, csajok!!
Az illata is mennyei, és az íze!!
Azóta csak azt innám, de nem valami olcsó:(
Én vettem túrót. Egyik este majd málnával akarom összekeverni, szerintem szerdán, a lányommal megfelezzük a dobozkát, kettesben leszünk egész délután, este.
Drukkolok neked, kitartás, tudod, nagylány vagy már, te döntessz magadról. Menni fog.
Ez a proteinturmix miféle?
Köszönöm érdeklődésedet eddig sokkal jobban haladok, mint hittem.
11-kor ettem először, mert a reggeli programom miatt így jön ki a lépés. Három tojásos rántottával indítottam, két mini bagett, zöldpaprika, paradicsom, mindez leöntve egy vödör kapuccsínóval.
Fél öt körül pedig leküldtem egy csirke curryt (kb. 15dkg csmell, 20dkg répa, hagyma, fűszer, 1 doboz tejföl), persze rizs nélkül.
Picit több, mint két liter folyadékot ittam.
A "vacsorán" még gondolkozom, az egyébként is egy protein turmix. Csokis vagy vaníliás. Túrót is akartam enni, de már biztosan nem fogok, mert nem érzem magam éhesnek (most) és egyébként se volt időm venni :D
Ha nem hajlok el, akkor holnap végre picit kevesebb leszek, pedig sokkal jólakottabb voltam egész nap, mint amikor ebbe-abba belekajálok, de nem ülök le rendesen enni, aztán a nap végén bepótolom.