Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Azt meg valószínűleg észreveszi, mert nem lát minden nap.
Mondjuk nem tudom, hogy mi lenne a jobb. Képzeld csak el, hogy ha kikezdene ott veled és járnátok, akkor mit élnél át, amikor egy-egy csinos csajon dolgozik!!!
Szerintem jobb lenne, ha olyankor venne észre, amikor véletlenül találkoztok valahol...
Sziasztok!
Kicsit bekukk, aztán megyek melózni:(
Enéh- hát, 11 nap nem túl sok, sajnos ebben én nem tudok segíteni:(
Mandarinka: végül is annyira csalódott nem vagyok, így meg pláne nem, hogy nem csináltam "tökéletesen" végig:)
80 kg-mal kezdtem 1-én, most 76,4 vagyok:)
Nem olyan rossz az:)
Hogyan tovább?
A gyümis joghurtban zabpehely minden reggel, az fix-az rendben tartja az emésztésem.
Az ebéd amit a család, de minél lájtosabban főzve, és mini adag.
vacsi, megint valami könnyű: tojás, sajt, sonka, vagy sovány valami hús, joghurt, ilyesmire gondoltam:)
Én is szorítok, hogy a kisfiad számára megfelelő döntés szülessen, ami neki a jó:)
Többiek, most nem igen érek rá, bocsika.
Üdv. az újaknak, és mindenkinek kalória égetős szép napot kivánok!!
Délután jövök!!
A naplómat senki sem olvassa??! :(
Szerintem 11 nap alatt borzasztó nehéz látványos eredényt elérni.
Csinálj mindent, ami eszedbe jut és a kajádra figyelj oda! Ennek úgyis mindig van eredménye, még ha nem is feltétlenül látványos ennyi idő alatt!
A fehérjebevitelt mindenképpen növeld meg, ha már letudtad ezt a levelt!
Az nagyon kicsi, 2 kiló.
A fekpad alatt mit értesz? Gondolom, nem fekvenyomó pad, mert akkor lennének nagy súlyaid hozzá.
Ferdepad hasazáshoz?
nincsen sajnos! :(
2-2kg-os súlyzóim vannak itthon...van egy fekpadom, szalagjaim és enniy
Akkor valami új hajviselet, csatt, gumi, hajpánt. Amitől picit más lehetsz. :)
Bár tudom, a testeddel akarsz hódítani, valóban a súlyzózás segítene, vagy futás.
A mustár, ketchup, uborka és társai nincsenek a listán, a pulykacombra se mernék megesküdni (inkább csak mell), a máj szinte biztos, hogy nincs, a joghurt is csak a zsírszegény (talán a Danone-nak van). Hagyma csak ízesítésnek van talán.
Majd meg kell ezt még nézni pontosan, csak nem nagyon vettem eddig még rá magam.
Tojást egyébként csak egészben van korlátozva, de a fehérjét önmagában ehetsz bármikor. Ha jól emlékszem a zsírtartalma és a koleszterin miatt van korlát (de az utóbbiban nem hiszek és még sokan mások sem, akik többet tudnak a koleszterinről, mint én).
Biztosan ki lehet bírni. Szerintem annyira uncsi, hogy garantáltan nem eszünk többet, mint amennyire szükségünk van:D
melltartó, igen, fodrász nem
mivel növesztem a hajamat nem megyek fodrászhoz, mert csak megölném a fodrászomat :D
Fodrász?
Egy új melltartó? :DDD
Fűző?! :D
A viccet félretéve súlyzós edzés, akkora súlyzókkal, amit csak elbírsz. Az égeti a kalóriát ezerrel. Vagy napi szinten kemény intervallum edzések pl. futópadon.
70-80 grammra mindenképpen szükséged lenne napi szinten. Ettől nagyon messze van a diéta. A tejben , joghurtban csak 3.4g van, egy deciben, ezekből összesen nem ettél 5 decit, ami még csak 17g lenne (de ennyi se volt az étrendben). A sonkából meglehetett volna, de biztosan nem ettél meg 30-40 dekát belőle...
Ezért gondoltam, hogy nem elegendő a fehérjebevitel.