Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Csak remelni lehet hogy jovore jobb lesz otthon is es mindenhol.Bar mindig minden evben eszt mondjak az emberek.
Igen a napokban nezegettem a jegy arakat es nagyon dragak.7eve elek itt de nem volt meg ilyen draga soha.Lehet befolyasolja az is hog a malev bezart?!Ki tudgya ezeket kovetni?
Milyen uzleted van?Ruhazol?
olvastam korábban hogy nagyon szeretsz kint lenni és olcsóbb menni nyaralni mint hazajönn magyarba...
én is ki szeretnék menni bár én üzlettel kapcsolatos dolok maitt.nem mondom hogy nem lenne jó ott élni.. vagy is inkább bárhol csak ne itt:(( de most ez van.. így kell túl élni ezt az évet:( vagy ki tudja mennyit???
Sziasztok lanyok!Hogy vagytok?
Eneh!Mien lett a hajad?
Vikuka! NE paraz mindanyian csinalltunk butasagogat a napokban!
Mitea!Szerintem a 2kg siman osszejohet!
Nem sokara megyek dolgozni.11toll 1ig .2orata vagyok csak,utana vasarlas,ha haza ertem es a festo nem lesz itt Rekazok,es lazitok.
Ma gyumi napot tartok.Muszaly kompenzalnom az elmult napokat!
Kinek mi a terv mara?
Szia! Én is hasonlóképp vagyok. nagyon későn tudok csak elaludni, van hogy 3-4ig is pislogok, na meg éhes vagyok:(
a mai levesedből kérnék egy tányérral, már úgy hiányolom:D
mai ételem:
reggel 1 korpás zsömle 3 deci gyümi lé
ebéd: zöldség leves sok csirke mellel és sok sok répa!
vacsi: pár szelet pufi búza(az antibiotikum miatt)"amugy semmi" és sok tea....
na meg a 2 óra padozás,forgás stb..
nah sziasztok picit kukk
hogy van mindenki ma??
Szia Ágóbágó!
Igazad van, a kicsinek is örülni kell. Már annak is örülök, hogy amit a múlt héten felszedtem, azt leadtam mára. Igazából pedig nem is a súly számít, hanem hogy a ruha, amit még nyáron vettem, rám jöjjön, vagy a nadrág, amit már egy éve vettem. :P (Egyébként akkor is kicsi volt. :D) Szóval, időm mint a tenger, nyárra simán meglesz. TE mennyit szeretnél fogyni?
Szia Mítea!
Ne legyél szomorú, ha nem lesz meg kilóban amit előre elterveztél adott idő alatt. Nekem se ment le annyi januárban mint amit papíron elterveztem, pedig becsületesen tartottam magam mind étkezés, mind mozgás szempontjából. Elkeserítheti az embert, ha másoknál látja, hogy esetleg ők ugyanannyi idő alatt pl. nem 3 kg-ot, hanem 6-ot fogytak. De minden ember szervezete más, másképpen reagál, és én ilyenkor mindig azzal nyugtatom magam, hogy ha becsületesen csinálom tovább, akkor úgyis tovább fogyok, és azt nézem, hogy ha el sem kezdtem volna, akkor lehet hogy még plusz 2 kg-val több lennék mostanra. Sokszor estem abba a hibába, hogy hónapokkal előre leírtam papíron, heti bontásokban, hogy mikor mennyi leszek, és ha már az elején, pár hét után nem ott jártam, mint amit előre kiszámoltam, teljes kudarcnak vettem, és általában emiatt nem volt bennem lendület a folytatáshoz. Most úgy vagyok vele, hogy ha csak 30 dkg megy le egy héten, akkor annak is örülök, mert "sok kicsi sokra megy".
Hát és is "elkjvultam" az elmúlt két napban. :(
De most ráhajtok, megyek és készítem is a reggeli narancsom!
szia!
köszönöm a válaszod! :)
Csajszik, hajrá hajrá!!!!
Mítea, én is elkujvultam a múltkor, de nem baj, ennyi belefér...ha 2,5kg nem,de 2 sztem simán le fog menni! drukkolok!
nemsokára csinálok képet!
Szia!
Nekem a második-harmadik nap szokott kimenni a víz.
Sziasztok!December végén elhatároztam, hogy januártól fogyi, nyárra lefogyok. Korábban mindig csak halogattam a dolgot. Most kitartó leszek. Ebben ti nagy segítségemre vagytok. Sajnálom azokat,akik esetleg lemorzsolódtak, de tudom, hogy sokan vannak (pl. én is ), akik nem mindig szólnak hozzá, de olvassák a fórumot, illetve néha nem fér bele, hogy géphez jussanak. Van ilyen, de tudom, ha két nap kihagyás után szükségem van egy kis energiára, biztatásra, akkor itt vagytok. És ez megnyugtat. Szóval, ha nem is mindig szólok hozzá, de Big Baba figyel titeket! :P Illetve a naplóitokat is próbálom olvasni, de nem mindig fér bele. Szerintem Rolandy ezért "rúgott ki". Bocs Rolandy! ...de azért visszaengedsz? :)
Mandarin Tangó merre vagy?
Sziasztok, Jó reggelt! :)
Mennyi ideig tartja vissza a vizet a szervezet mensesz alatt? még mindig luffancs vagyok :(