Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Remélem senki se adja fel és lesz mindenki egy idő után a fórumon ismét!én akkor is írni fogok ide, ha egyedül leszek, max visszaolvasok és abból merítek erőt!!!! nem szabad lankadnia senkinek, mindenki erős, főleg azért mert nők vagyunk és nők jobban bírnak mindent! Ne feledjétek, azért, mert hiányzik egy-két ember (akaratgyengék), azért nem kell feladnia senkinek és elmennie innen! Ez egy jó társaság, jegyezzétek meg, minden korosztály itt van, és ez engem pl nagyon lelkesít!NAGYON!!!Mindenki tapasztalatát, búját-baját, örömét, sikerét meghallgatom, ha olyan van segítek, és ezzel TI is így vagytok, tudom jól, ennyire már megismertelek Titeket! Aki álca, azzal nincs mit foglalkozni, az menjen is...de TI, akik igaziak vagytok, megmutattátok MAGATOKAT azok ne menjenek sehova, mert sikeretek lesz!!!
Ennyit szerettem volna mondani és remélem holnap meg holnapután és még azután is itt lesztek! Én pl úgy dolgozom most egy ideig, hogy 2 nap szabad 1 nap meló! tehát itt vagyok :D
Puszi MINDENKINEK!!!!
szép estét!
HOgy vagytok! beköszöntem, megyek is aludni így a hajfestés után! :)
Szia! Nekem álmos volt a napom..:) neked?
Hát..tényleg nem sok értelme van..de legalább hamar hazaérsz majd:)
Sziasztok lanyok!Hogy vagytok?Milyen napotok volt?Nem regen ertem haza munkabol.
Szomoru vagyok hogy nem kelett egy csomot olvasnom.Maskor egy muszakom utan 10 oldalakat is vissza olvastam,ma meg semmmmmi.
Remelem szepen lassan mindenki visszater!
Puszi nektek,holnap csak 2orat fofog dolgozni.11tol 1ig,hogy mi erteleme van en sem tudom!
szia! erre vártam már jó ideje :) remélem,hogy tényleg így lesz.
csajok,olyan éhes vagyok. 5 körül ettem egy müzliszeletet utoljára,mert nem voltam túl éhes,de most fel tudnám falni a hűtőt. de nem szabad. lefekszek majd inkább korábban,és probléma megoldva :)
Sziasztok! Ha jól tudom ma van telihold, így most 2 hétig intenzíven segít minket a hold is a fogyásban.
ennek örömére holnap nekem gyüminap!
délutáni italok, paradicsomlé 100%-kos 1 liter,
2 citrom és 2narancs kifacsarva, és fehér tea, nagyon finom és nem vagyok éhes
az szép :) nekem a hasam 4 cm-vel lett kisebb. ez is valami :) igen,sokak szerint jobb a centizés,mert a mérleggel sokszor csak bosszantja magát az ember,meg úgyis centikben látszik jobban a fogyás. persze egy idő után kg-ban is,de a centi látványosabb,és ezért talán jobban is motivál. a mérlegelés is kell persze,csak nem túl sűrűn,mert az is el tudja venni az ember kedvét,ha naponta rááll,és mondjuk egyik nap többet mutat,mint előtte (főleg,ha nem tudni az okát). én ezért is mérek hetente. az mégsem naponta,de ennyi kell nekem,jobban segít kontrollálni a dolgokat.
jó munkát és szép estét neked is!
nagyobb súllyal nem is ajánlanak általában megerőltetőbb mozgást,de könnyebbet lehet. sétálni,biciklizni,könnyebb tornát csinálni,stb. csak elkezdeni nehéz,utána ha szokássá válik,már hiányzik,ha kimarad 1-2-szer :) tapasztalom én is :D viszont ha több napot is kihagyok,megint nehezebb visszaállni. ezért kell(ene) minden nap legalább egy kicsit. csak itt,az albérletben problémás,mert általában nem egyedül vagyok itthon,mások előtt meg nem szeretek tornázni. plusz az alsó szomszéd sem nagyon díjazná,ha elkezdenék itt ugrándozni :)
hát...1 hónap alatt 3 kg ment le,és jó pár cm. most vagyok 59 kg. lehetett volna ez több is,de nem voltam olyan szigorú. meg egyébként is azt mondják,hogy a lassú fogyás a tartós :)
Sziasztok!
Hogy vagytok? Remélem,mindenki nagyon ügyes :) Mozgás terén ma és holnap pihenőnapom van,de alig várom a csütörtököt. Akkor otthon leszek megint végre és tornázhatok :) Addig meg próbálok a kajára figyelni,ami nem is olyan egyszerű. Másnak a mozgás jelent nehézséget,nekem meg pont a kajára figyelés. De ez van...:S