Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! fórum

Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)

13869. Mítea (válaszként erre: 13868. - Skittles)
2012. máj. 11. 14:44

Szia Skittles!

Remélem most már én is rendszeresen dicsekedhetek azzal, hogy mennyi ment le.:))

Milyen 6 hetes terved van? Mikor kezdted és mi a cél? (Bocsánat, mostanában nem sok időm van naplókat olvasni)

A kávézaccot nem merem használni, nem dugítja el a lefolyót? Most lett felújítva a fürdőnk, anyám szétszedne zaccostul! :D

13868. Skittles (válaszként erre: 13865. - Mítea)
2012. máj. 11. 11:27

Szia!Örülök, hogy elindult lefele, s mostmár meg se álljon a kitűzött célig:)

Nekem ma +40 deka, de örülök, hogy csak ennyi a tegnap esti duvatlankodás után. Ma visszafogom magam, s kemény edzést is tervezek, s futás is lesz, s akkor ezzel a nappal a 6hetes tervből az első meg is lesz.

Remélem a futás(ez még barokkos túlzás, inkább kocogás) kifejti rajtam jótékony hatását.

Ti éreztek változást a kávézaccos zuhanyozástól?

13867. Mítea
2012. máj. 11. 08:11
Hahó többiek, merre vagytok?
13866. Mítea (válaszként erre: 13863. - Pici Manócska)
2012. máj. 11. 08:11

Gratulálok Manócska! Elérted a kitűzött célt! Mesélj egy kicsit, most mit érzel? Elégedett vagy, boldog? Ugye azért nem hagysz itt minket?

A csalán teát hogy ittad? Kúraszerűen vagy csak alkalmanként?

Szép napot neked is!

13865. Mítea (válaszként erre: 13862. - 4820f515f0)
2012. máj. 11. 08:09

Szia eviola!

Nagyon drukkolok apudnak, kívánom hogy gyors, tartós fogyásban legyen része! Majd számolj be rendszeresen, hogy hogy bírja, hogy halad! Ha pedig felakarná adni, akkor mond meg, hogy vannak akik drukkolnak neki, ne tegye! :)

Örülök, hogy elindult a fogyásod, kitartó vagy, le fognak menni a kilók. Ja, azt végül nem írtad, hogy melyik Norbi tornát csinálod.

Rólam annyit, hogy a refluxom miatt visszavettem a kajákból. Napi 5x eszek keveset, mindig egy pici szénhidrátot, hogy a gyomrom megtudja emészteni. Mozgás szinte minden nap van. Hétfő óta most lement 1,4kg és remélem, hogy most már kitartó leszek.

Igaz tegnap este vétkeztem, mert az egyik táncostársamnak szülinapja volt és hozott sütit, ami isteni volt és 3-at megettem belőle. Na bumm vétkeztem, de ez még nem ok arra, hogy feladjam. Ma folytatom tovább.

Júliusban megyek Észtországba és szeretnék addig 70kg lenni. Ez a célom, talán ez nem olyan elérhetetlen. :)

Szép napot!

13864. 4820f515f0
2012. máj. 11. 06:33

Sziasztok!

Gratula Pici Manócska, hogy elérted az ideális súlyodat és sok örömöt kívánok hozzás és persze azt is, hogy sikerüljön hosszútávon is megtartani.

Én is kezdek fogyogatni (újra), úgy látszik csak a ciszta kavart be, mert amióta kifakadt, napról-napra ment tőlem ki a víz, amit felhalmozott a szervezetem. Annyi kárt azonban lelkileg elszenvedtem általa, hogy odaveszett a reményem, hogy ebben a hónapban elérhetem a 70 kg-t. No de sebaj, akkor elérem júniusban, végül is nem a dátum a fontos, hanem a súly maga.

Apu is egyre jobban érzi magát és nem panaszkodik éhségre, pedig ő is majd a felét eszi annak, amit korábban evett. Majd ma beszélek is vele és megérdeklődöm, hogy hogy van.

Szép napot mindenkinek!

2012. máj. 10. 21:02

szép estét lányok. . . a napokba ismét kicsit visszafogtam magam. . . szombaton szülinap és akkor szeretnék nem a kaják között turkálni, hanem rendesen enni. . .

mai sulyom. . .

végre egyszer elértem a kitűzött 70kilót. . . :)

és minden erőmmel próbálok azon lenni, hogy ezt megtartsam és 72fölé ne menjek. . .

eviola: sok kitartást apudnak :)

teák közül én csak a elhízás elenni-t iszom és a csalánt...(csak hogy én is hozzászóljak )

13862. 4820f515f0 (válaszként erre: 13861. - Mítea)
2012. máj. 10. 17:18

Szia Kedves Mítea!

A kókuszpelyhes kávé ahogy elmesélte, hosszú kávé habosított tejjel és a tetején kókuszpehellyel. A gond csak az, hogy ezek a pelyhek valahogy ízesítve vannak, mert magában milyen íze lenne? Inkább vettem ma neki Norbi csokit, abból lehet enni egy-egy kockával és a kávézóban megkérdezem az eladót, hogy milyen is pontosan az a kókuszos kávé. Ha nincs benne cukor, akkor azt is lehet inni, bár szerintem nem mindennap.

Igen, séták is lesznek és szellemileg is igen aktív apu. Ma a máj nagyon ízlett neki és nem éhes, amit furcsáll. Ma láttam rajta először az ebédnél, hogy örömmel eszik és mesélte, hogy a mérlegén máris 1 kilóval kevesebb volt. Na, az persze nem pontos mérés, de nem vettem el a kedvét, vele együtt röültem az eredményének.

Én is jól haladok, mert a héten rávettem magam a Norbi tornára és annyira jól érzem magam tőle, hogy az hihetetlen. Hétfőn még a cisztám kifakadása miatt görcsöltem, aztán holnapra várom a mensim is, mégsem vagyok kókadt, kedvetlen, és nem is görcsölök, ahogy máskor szoktam. Rengeteg teát (vesevédő gyógynövényekkel) iszom és vizet is, ami nálam nagyon nagy szó. Összességében kétszer annyira lettem aktívabb a tornázástól mint korábban voltam, pedig majdnem hogy kevesebbet is eszem.

Te hogy állsz most a fogyival, Mítea?

13861. Mítea
2012. máj. 10. 08:15

Sziasztok!

Eviola, milyen az a kókuszpelyhes kávé? Továbbra is drukk apudnak és természetesen neked is! Annyira jó fej, hogy Ő is így akarja! Mozgás is lesz majd neki, pl. hosszabb séták ilyesmi?

A kínai teákról egyébként én elég sok rosszat hallottam, remélem ez csak a fogyis teákra vonatkozik, a sima zöldre nem.

A tegnapi napot is szépen betartottam, este majd meg vesztem az éhségtől, de kibírtam. Futni is voltam 40 percet.

Szép napot nektek!

13860. 4820f515f0
2012. máj. 10. 06:11

Sziasztok!

Örülök annak, hogy végre ilyen sokat olvastam rólatok. Hát a teához én is hozzászólnék: valóban a teafű seprűjét adják el nekünk filterbe csomagolva. A legjobb minőség a japán zöldtea, de azt valahogy nem hozzák be, a kínai teák közül a sima zöldtea a legjobb és árban is elfogadható. Egy ideig én is teáztam kávé helyett, aztán visszaszoktam a kávéra, pedig sokkal jobb volt a közérezetem a teától.

Apu bírja a gyűrődést és ma kedvére ehet is a sült csirkemájból paradicsom salival, így talán elégedett is lesz. Nem panaszkodik éhségre. Ez jó jel, mert így tovább tartja magát a diétához. Tegnap egyébként felhívott, hogy ihat-e kókuszpelyhes kávét, hát nem tudtam mit válaszolni, mert fogalmam sincs róla. Valahol utána kellene néznem, hogy van-e benne szénhidrát és mennyire zsíros, de ilyesmit engedni kellene, mert kellenek az ilyen finomságok a diéta alatt.

Örülök mindenkinek, tartsuk egymásban a lelket továbbra is, mert a diétánkon nemcsak az életünk minősége, hanem az éveink száma is múlhat.

Szép napot!

13859. Pici Manócska (válaszként erre: 13858. - C7a878c6b5)
2012. máj. 9. 21:22

igen helyrejött 120/60lett be is fejeztünk mindent a sírok is meglettek...

el is fáradtam és enni se ettem sokat...

mai 71kiló vagyok...

13858. c7a878c6b5 (válaszként erre: 13857. - Pici Manócska)
2012. máj. 9. 20:32

Remélem most már jobban vagy!

Én ma semmit nem csináltam a kertben, pedig akartam:( Délután jött át a húgom és inkább elbeszélgettük az estét:) Aztán átmentünk az öcsémékhez, és ott folytattuk a beszélgetést. Szóval tesós összeröffenés volt délután. Mozogni nem igazán volt módomban.Másfél km bicaj, ugyanennyi séta. 30 vádli. A traccsparti miatt kitolódott a vacsim, most eszem. 2 főtt tojás, kis darab zeller, 3 levél fejes sali, fél paprika karikázva, fél paradicsom szeletelve, 2 sonka cafatolva, mindez nyakon zuttyintva 1 kefírrel, ja és néhány újhagyma karikával.1 puffasztott rizsszeletet tördeltem rá. Ennyi a vacsim. Bűnöztem ma,2 sajtos pogácsa képében szállt meg a sátán 4 körül. Azt hiszem 3 napi kávéböjt után estére megiszom egy tejeskávét. Bekucorodom az ágyra és úgy nézem a Hause-t:))

2012. máj. 9. 15:08

jó sokat írtatok lányok....

a kertben voltam eddig....mentem a menthetőt de hát...egy hete volt a nagy vihar azóta még plusz két zuhé...

a zöldborsó ami menthető az szépen megkapáltam és rendbe hoztam a sorokat...a csokros hagymával együtt...

de én most bejöttem nagyon nem vagyok jól 95/60 a vérnyomásom pulzusom 63...szédelgek és semmi egy egyensúlyom...

szóval nem vagyok ma toppon...

most párom ment ki...de iszok egy erős cappuccinot és én is megyek vissza...és ma még a temetői sírokat is helyre szeretnénk hozni...

13856. Mítea (válaszként erre: 13852. - C7a878c6b5)
2012. máj. 9. 11:00
Na, ezt én is csináltam régen (ezt a leengedem a fejem mögé a karom), szerintem fél kilós súlyzóval fogom, remélem ér valamit. Nekem is az integetővel van problémám. Például mikor futok, akkor úgy dörzsölődik a trikómhoz, hogy kisebesedik. Nagyon gáz!
13855. Mítea (válaszként erre: 13853. - Gumicsirke)
2012. máj. 9. 10:58
Igen, igen tudom. Majd akkor megnézem. Igaz csak két hét múlva megyek, mert most hétfőn voltam bevásárolni és spórolás miatt csak 2 hetente tervezem menni. Ha gyakran megyek, akkor gyakran veszek hülyeségeket. :)
13854. c7a878c6b5
2012. máj. 9. 10:39
Ha hülyeségeket írok, akkor bocsi:) A rohanás miatt van...! A fejem MÖGÉ akarom leengedni a karomat:))
13853. Gumicsirke (válaszként erre: 13851. - Mítea)
2012. máj. 9. 10:38
Bizony:) ott van tudod, ahol a zöldségek mellett ilyen nagy műanyag cuccokból magadnak mérheted a dolgokat..:D
13852. c7a878c6b5 (válaszként erre: 13850. - Mítea)
2012. máj. 9. 10:38

Én súlyzózni szoktam. Főleg tricepsz gyakorlatokat, mert elég szép az integetőizmom:)) Lóg a kinyúlt, löttyedt bőr egy kis hájjal... Egyébként szép izmos lenne a karom, ha ezek nem lennének már rajta. A karomat a fejem mellé emelem és hátra a fejem mőké eresztem le. Ez nagyon szépen megdolgozná.

[link]

13851. Mítea (válaszként erre: 13849. - Gumicsirke)
2012. máj. 9. 10:21
Az Auchanba van szálas tea, ráadásul auchanos márka? Ezt nem is tudtam! Hát naná, hogy megnézem! :) Köszi!
13850. Mítea (válaszként erre: 13846. - C7a878c6b5)
2012. máj. 9. 10:20
Én járok futni elvileg heti 4x 1 órát. Azért írom, hogy elvileg, mert a héten még nem voltam mert esett az eső. De tapostam 40 percet hétfőn, tegnap meg biciklizni voltunk és 21km-t sikerült tekerni. De a karom miatt más mozgást is kell végeznem. Valami súlyzózást, vagy nem tudom. Nem erősíteni szeretnék, hanem szálkásítani. Te karra mit csinálsz?
13849. Gumicsirke (válaszként erre: 13845. - Mítea)
2012. máj. 9. 10:10
Vannak belőle ízesített fajták. Ajánlom egyébként az Auchanös zöld teát, magadnak tudod adagolni, elég óócsó és finom:)
13848. c7a878c6b5 (válaszként erre: 13843. - Gumicsirke)
2012. máj. 9. 10:10
Az!
13847. c7a878c6b5 (válaszként erre: 13842. - Gumicsirke)
2012. máj. 9. 10:09
Én nem szaglászom, gyorsan bekapom, iszok rá, és hagyom dolgozni:))
13846. c7a878c6b5 (válaszként erre: 13841. - Mítea)
2012. máj. 9. 10:08
Fogjunk össze:) Ha másra nem lenne jó, legalább ketten tudunk tornázni:))
13845. Mítea (válaszként erre: 13843. - Gumicsirke)
2012. máj. 9. 10:07
Sima zöld teát kérjek majd az eladótól? Vagy annak is vannak változatai?
13844. Mítea (válaszként erre: 13840. - C7a878c6b5)
2012. máj. 9. 10:06
Azt tudtam, hogy minőségre nem olyan jó, mint a szálas, de azért csak ér valamit nem? Lehet, hogy áttérek...
13843. Gumicsirke (válaszként erre: 13840. - C7a878c6b5)
2012. máj. 9. 10:06
Pontosan..ezért is veszek inkább szálasat, sok esetben egyébként olcsóbb is..röhej:D
13842. Gumicsirke (válaszként erre: 13834. - C7a878c6b5)
2012. máj. 9. 10:05
Hmm, lehet, hogy anélkül is jól fogytál volna:DDD én nem érzek különbséget, persze ettől még lehet, hogy van..bár nekem ilyen döglött hal szagú bogyóim vannak:D
13841. Mítea (válaszként erre: 13838. - C7a878c6b5)
Na, ezzel én is így vagyok.Már nyithatnék egy komplett edzőtermet! :D
13840. c7a878c6b5 (válaszként erre: 13837. - Mítea)
Tudtad, hogy a filteresbe a "maradékokat" teszik bele? Sokan nem is tudják, hogy mit adnak el nekünk tea néven...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook