Fogyjon 10 kilót 5 hét alatt, avagy a csodadiéták kora (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fogyjon 10 kilót 5 hét alatt, avagy a csodadiéták kora
Félelemetesen jól nyomod anya:))) GRATULÁLOK ÉN IS!!!!
Lassan képet is kérünk feltenni a közösbe:D
Csak igy tovább:))
Örülök, ha megkönnyítem, miért ne osszuk meg egymással amink van és biztos?:)))
Hát akkor a nagy részét tedd is hozzá!:))
CONGRATULATIONS!!!!!!! Baby it is perfect!!!!
Good girl!!!!
Büszke vagyok rád! Megy ez, mint a....:)))))
Én kb. 2 nap múlva mérek, ha lement 40 dkg, meg fél centi, akkor kiugrom a bőrömből örömömben!
Nekem kicsit száraz lett, de így is fini, egész más íz. 1 tojás fehérjét tettem bele, 2 kellett volna.:))
Tegnap főztem magamnak túrógombócot, csináljatok mindenképp, nekem az a nasim és olyan élvezettel eszem uzsira!!!!!
Hello csajok! Ma volt meres, megint lemet 1.3kg, de most 5 nap alatt a valtozatossag kedveert! Nem mondom, allatira orulok, es tok rendesen kajalok,nem is tunik dietanak!
Nem mondom, elegge kiugrok a borombol pillanatnyilag, 2.6 kilo miota kezdtunk januar 2-an!
Koszi mindenkinek a biztatast.
Kisge, Moki, kiprobalom en is a rizses bigyuszt es majd referalok, hogy nekem milyen lett.
Remelem mindenki szepen halad szinten.
Tsok csajszik, hajra, mindent bele! :-D
pupimell:))))) ez jóóó:D
pipimell akart lenni:)
Nekem nagyon izlett:)) tettem bele paprikát és direkt pirosat, úgy feldobta az egészet:)
Kis mustárra összekutyultam és nekem nem volt száraz:)
Te mennyi tojásfehérjét raktál bele??
Én direkt 2 adagyni riszt pároltam meg, 2 adagnyi grill pupipmellet, és azt kutyultam össze 2 tojásfehérjével....nem volt vészesen száraz:))
Köszike a receptet:)
Ancika sok sikert neked is hozzá:))
Szia!
Én is megsütöttem, de több tojást kell bele tennem. Szerintem fini, kicsit száraz.
Kisgé, megsütöttem a riszes balhét amit feltettél az 5 Muskétás naplóba:) 2 napig azt fogom ebédelni...:))
Még nem tudom milyen, nem kóstoltam;)
További ajánlott fórumok:
- Két hét alatt 9 kilót leadni
- Szabaduljunk meg együtt április 29-től 2 hónap alatt minél több kilótól!
- Egy hónap alatt le lehet adni 15 kilót?
- 4 hónap alatt 32 kilót híztam. Hogy fogyjak le? Segítsetek!
- Egy hét alatt 4kilót híztam! Az életmódom nem változott, mitől lehet?
- 35 évesen 14 gyerekes anya, tavaly 8-as ikreket szült, 9 hónap alatt 65 kilót fogyott, most 56 kg. Láttad?