Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
sziasztok!
Úgyérzem nem vagyok annyira béna,persze a lábtechnikám még nem tuti,de azért megyegetett a pályán kívül minden.És csak furán nézek,hogy mindenkit egyből pályára vittek,volt akit forgalomba is,engem meg le akar húzni:(Váltanom rutin előtt már felesleges,hisz pénzben ugyanott lennék,mert letelt a 9 kötelező órám,mindenhol 2500/óra lenne a plusz.10ezer ft-ig elmegyek-ami 4,aztán egy bnőmmel majd vidéken begyakorolom a feladatokat,nincs mit tenni.Utána váltok oktatót,ami közel is lesz.Csak emiatt,már kicsit elment a kedvem,de próbálok erős lenni...Durvul a suli is,úgyhogy a párommal alig fogunk együtt lenni:(
Nektek milyen a hétvége?Hogy vagytok?
Sziasztok!
Epres! Én vagyok ma döglött, nem a fórum. Reggeltől melóztam 5-ig. Dög fáradt vagyok. És ma nagyon rosszak voltak a kölykök. Szar jegyeket is kellett adnom, mert nem tanultak. Áhh!
Arcansas! Őszinte részvétem a barátod miatt.
Én végig azon a pályán voltam, amin vizsgáztam. Szerintem ez tök gáz, amit az oktatód csinál. Tuti lehúzás. Vagy ennyire béna lennél? Te hogy érzed? Szerintem menj át másik céghez.
sziasztok Csajok!
Kivok kicsit bukva.Elhunyt egy kedves barátom,nagyon váratlanul,betegségben,ami csak úg jött,velem egykorú:((((
És egyre több a para a rutinommal...már letelt a 9.óra,és a 9.óránál mehettünk ki végre a vizsgapályára.Eddig azt kamuzta,h nagyon tele van,ne menjünk,jó a parkolóban is.Hát össze se lehet hasonlítani a parkolót és a vizsgapályát,úgyhogy szopacs,semmit se tudtam kb...A végén közölte,h összesen plusz 10óra kell a 9.kötelezőn felül(ez 25K).Normális????Már 3 plusz órába vagyok a mai nappal...szuper.
Ugye szerintetek is átvágás és lehúzás?Mit tegyek:(
:DDDD
Na jó van! Húztam aludni! Nyuszifül már rángat, hogy mennnnnyünnnkkkk mánnnnnn! :)
Áhhhh. Nyuszifül délutáni melót vállalt, megkért 5kor induljak el érte, és mire odaérek végez. Jól eltévedtem, olyan frankón magyarázta el merre kell menni, de még így se végzett. 8ra értünk haza, mondom én akkor már nem megyek. Minek?
Hova kell fehér gatya??
Jó reggelt!
Doresz! Nekem viszont nem engedi beilleszteni a naplómba a szövöeget, ha máshonnan másolom.
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim