Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
Hát ha valóban érdeklek valakit...igazából mindig is írtam naplót,volt h évekig a neten,aztán töröltem az egészet:D
Viszont rendesen tollal szoktam,és van h csak papírra(van h naplóba)...legutóbb akkorát írtam,h 24x szerepelt a gyűlölöm szó benne..hát azt még el kell tépnem és kidobni a kukába:D egyébként nem vagyok gyűlölködős természet,csak néha kibukom és marha vagyok!
Eltelt..nem különösebben.Szombat torna délelőtt,mire hazajöttem elő volt készítve a főzés,felvágva hagyma kolbász ilyesmi,csak össze kellet dobni,gyors takarítás,majd jöttek ismerősök bizniszelni.Aztán este volt.Xfaktor baba
dolog:))))Ma meg kínlódtam megjön-e vagy sem.Nem szeretem mikor ilyen vagyok.Ilyen punnyadt.Itt ültem sokat szét agyaltam magam,mindenki mást mondott,ebbe fáradtam el.Nem olvasod a titkos naplómat?Ott aztán minden van.Olyan szépet raktam fel,youtuberól van,de egy ismerősöm iwiwre rakta ki.Hááát sírtam,ahányszor megnéztem.
Na felhívtam egy másikat az ex--.hu.ról és harmadannyiért megcsinálja,szal még el kell ugranom a praktikerbe!
De sajna nincs haverom,a családomba sincs egy épkészláb ember,aki ért ilyesmihez.
neked,hogy van kiskutyád:))))gratulálok hozzá:)kicsit irigykedek,mert élek-halok a kutyusokért:))))
Itt voltak a szüleim,hoztak egy rakat kaját,plusz kiszakadt a másik konnektorom is,úgyhogy sörgősen kell villanyszerelő..Hiába a héten csőrtül jön minden:)
Sziasztok!
Arcancsas. Lehet, hogy lehúz rutinon, de forgalomban már normális lesz. Csak plussz órákat ne vegyél szerintem, akkor már inkább menj el még rutin előtt máshoz. Vagy nem tudom.
Én tegnap egész nap kutyáztam, mert kaptunk egy kölyök vizslát ide a panelba. Most őt próbáljuk nevelgetni. Szobatiszta alapból, pedig eddig kint tartották és 3 hónapos. Nem lett gazdija, így ingyen megkaptuk. Van még 2 ajándék kutya, akiket szintén sajnálok. :((( Na de nekünk elég egy.
Ma már keltett a drága nyüszögi fél 7-kor, vittük sétálni, most reggeliztünk, pihenünk csendben, míg alszik, utána takarítás. Délután vendégek, meg ebédre megyünk anyumékhoz is. Aztán készülnöm kell holnapra, mert helyettesítek. Azt hiszem alszok addig, míg a kutya is.
én itt vagyok,unatkozom is rendesen.A párom haverozik,előtte tanult jó sokat,holnap pedig meccsezik...tévém nincs,zenét hallgatok meg netezek:)holnap meg jönnek anyámék délelőtt:S
a gyomrom meg nagyon tropa:S
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim