Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
Hello!
Szar kedvem van. Voltunk egy étteremben a lagziról érdeklődni. A telefonban azt mondták, hogy május az tök jó, van időpont, még ráérünk vele. Odamegyünk, erre már minden hétvége foglalt májusban. Júni 4. az még talán, de olyan drága lenne így, hogy meggondolandó. Inkább keresünk mást.
Férjhez menni készülő lányok! 1-1,5 évvel az esemény előtt már kezdjétek el lefoglalni a helyeket!!! Még ha faluban laksz akkor is. Városaban sem különb.
Kezdem azt érezni, hogy csak én akarom ezt az egészet, más nem, mindenkinek csak nyűg. Még a Páromnak is.
Háát így is úgy is.Miért nem árulod el honnan szedted le a 4 mérföldest?Tornaközi napokon tök jó
lenne...szombat reggel torna,utána vásárlás.Kaja meg szalámi szeletelő.Ja,te nem olvasod a naplómat..abban már leírtam részletesen.Apa beteg tiszta nyűgi,agyamra ment.Emiatt baba projekt is ugrott,mert lázas volt.Ma edzésre vittem a fiamat.
Hú annyit kajáltam ma és tegnap,hogy most újra vissza kell magam fogni:DD de mindenképp.Csini akarok lenni nagyon.Tegnap minden üzletet végigjártam(bár holnap pesten is),kabátot kerestem,és ami állati jól állt,annak szűk volt a karja.Mármint a hónalj résznél:(((úgy sajnáltam.Van egy bizonyos bolt,ahol L-esnél nagyobb méret nincs.Hát ukkmukkfuckkkk....de nem adom fel.beiktatom intenzívebben a sportot,lefogyokkkk!!!!De már tényleg.Heti 4x kéne a 4 mérföldezés minimum:S
Neked hogy telt a hétvége Epres?:)
Akkor rendben van...azért nem is értettem,mert küldtél is valami szépet,amit nem tudtam megnézni:))nem gondoltam,hogy valami gond lenne.Az,hogy valakinek címzed a hsz-t az meg létező dolog.Ha egyszerre válaszolok többmindenkinek,én is úgy írok,hogy név:
:))))
Lányok! Én nem mondtam, hogy baj! Én örülök neki, hogy összejöttetek itt a fórumon :) Annyira jó, hogy van valaki, akivel ismered a másikat, az tök ritka. Én is egyszer találkoztam innen egy Csajjal. Nagyon jó volt látni élőben is. Csak az, hogy két ember ismeri egymást személyesen, az annyira érződik az itt írtakban is. Teljesen más a hangvétel közöttetek, mint 2 "idegen" között. Nem zavar, csak megállapítottam.
Epres! Nekem nehogy ne írj ide többet! Én szeretlek Téged, nem akarom, hogy elmenj! Ebben nem volt semmi rosszindulat, csak megállapítottam valamit. Bocsi, ha ez negatívumként jött le, nem volt semmi szándékom vele, csak észrevétel volt. De nem zavar.
Jó reggelt!
Csak olvasgatom most a fórumot és igen fura dolgot figyeltem meg. Mivel itt már ketten személyesen is ismeritek egymást, teljesen érződik ez a hozzászólásaitokból is.
Úgysem tette volna meg. De elmondtam vna neki.
Mióta szültem, most feküdtem le először délutáni sziesztára vagy mi. Meg a bunkózásai után kedvem se volt fenn lenni. Na azért olyan mélyen nem aludtam, mert a gyerek percenként átgyalogolt rajtam...
Áhhh... mindegy is. Elegem van mára. Megyel szívok még egy cigit, fürdök, oszt húzok a picsába aludni. Holnap amúgy is mennem kelle takarítani. Ahhoz sincs kedvem. Azt se tom hogy kell onnan hazajönni kocsival, csak odautat tom. Vicc lesz az is... Na mindegy. Húztam.
Hali!
Vagyok, csak aludtam kicsit...
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim