Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
Építőművészet (belsőépítészet-butortervezés van benne) Csak 15 az irányszám, és min. 10x-es a túljelentkezés.
És abban a 150ben biztos van aki már jártasabba témában mint én, így ők élvezik az előnyt.
Ezért akarok valakit, aki segít engem is feltornászni, hogy ne a suta csoportba legyek, hanem abba aki tud már vmit....
Akkor jó, ha deres :DD imádom az idősödő pasikat, akik jól tartják magukat és jól néznek ki :) Vesd rá magad. Utána biztos mutat valamit az UH :DDDD
na de komolyan drukkolok, hogy találjon valamit, amire egyszerű a megoldás és végre sikerül a bébit összehozni :)
Háát helyes pasi,igaz már deresedik....:DDDD
Ma kitaláltam,hogy elég volt vizsgáljanak ki.Felhívtam,mert délutános,és lemondtak egy fél kilences időpontot.Hüvelyi uh-at akarok.Csütörtökön lenne mensi,az se baj ha lát valami pöttyöt.Ha olvassátok a naplómat kifejtettem.amúgy vérvételre kérek még beutalókat,nézzék meg a hormonkáimat.
Azért nem teljesen az.
Szerintem ezek a csodabogyók is csak akkor működnek, ha hiszel bennük. Vagy nem is tudom. Én nem gondolom azt, hogy segít. Bár ki tudja.
Hogy hogy jutok be a szerencsés 15 közé! :)))
Nyilvén a jövő szeptemberi kezdésről van szó, de addig fel kell készülnöm... valahogy. És azt kéne tudni, hogy hogy..... mert én nem tudom, mivel még nem jártam oda.... :DDDD
sziasztok!
Anett gratulálok az ötöshöz:)
Nívea:Mázli,h a kutyuska szobatiszta:)
Vivi mi van veled?
Jaj ma annyit zabáltam...És egyszer sem volt tele a hasam.Most vagy megnőtt a gyomrom 1 nap alatt anyám csodabogyójától,vagy csak ilyen nap van...Holnaptól próbálok visszavenni...
Szevasztok csajszik!Doresz mi az a MOME?
Anett grat az ötöshöz!Nívea,a kutya olyan mint a gyerek.Gyakorolj :))))
na az a 21 az egész jól hangzik!
És grat az 5-öshöz.
Csajok, nektek nincs ismerősötök, aki a MOME-ra jár????
hm...mindig utáltam verset tanulni:) megértem őket:D
nekem meg elkezdődött a vizsgaidőszakom.
13. án volt az első
családjog
nagy szerencsém volt, mert most először a vizsgák történetében választani lehetett tételt 30 ból. egyébként.
így aztán 5 ös lett :)
2 es számút választottam.
A házasságkötés alaki feltételei:)
ma már elkezdtem készülni a kövi 2 vizsgára december 4.én lesz majd. összesen 21 tétel a 2 tárgy
Sziasztok! Alig tudok a gép elé leülni. A kutya megugat :DD Nem lehet tőle semmit sem csinálni, mert mindig vele kell foglalkozni és állandóan az ölemben akar feküdni. :D Mint a gyerekek.
Dög fáradt vagyok, nem hagyott éjjel aludni a kutya, hányt is. Én meg reggel keltem korán, mert mentem dolgozni... Aztán 4kor rohanás haza, kutyával le, jött Párom unokahúga, most ment el, még vele is levittük a kutyát. Szerintem megijedt, mert egy kis foltban lepisilte a szőnyeget. De egyébként nem pisil be sosem. Jajj, csak a baj van ezzel :DD De azért aranyos.
Majd most megyek tusolni, aztán készülök holnapra. Vacsoracsata, btk, utána leviszem megint a dögöt és alvás.
Ma kezdett Párom az új helyen, kíváncsi vagyok hogy bírja.
Jó hosszú lett ez :D Bocsi!
Anett! Verset kellett felmondani.
Arcansas! Miért nem nyomod vissza a falba a burkolatot? Ha csak az jött ki, akkor azt meg tudod csinálni és attól még működik.
sziasztok
és szia
miből kellett volna tanulni a kölyköknek?:)
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim