Fogyás indul június 28-tól! (beszélgetés)
nekem azért nem, mert olyan képernyőképtelen (nem a kinézete, hanem ahogy beszél meg néz) és nevetnem kell tőle. meg nem akarok úgy kinézni, mint ő, nekem az már túlzás. de van 1000 ember, akinek birom a workoutját.
Neked miért nem tetszik? Én nagyon szeretem, már több mint egy éve csinálom. Eleinte olyan nehéz volt, a comberősítésnél már 10 perc után úgy remegett a lábam,hogy azt hittem ott rogyok össze. Pedig az egész csak 20 perc volt, de huh,nagyon szenvedtem. Aztán belejöttem, de a karizom,hasizom erősítő gyakorlatait én sem szeretem nagyon,mert nekem unalmasak, én a popsis és a combos gyakorlatokat szeretem
Jajaja, ezt megértem.Akkor váltogass, és menj el több különböző órára. Ha már két különböző órára látogatsz el, már változatos lesz! Én anno a zsírégető órát kombináltam alakformálóval (mindegyiken ugyanazokat csináltuk), de mivel a két óra különbözött egymástól (más a jellege az alakformálónak,más a zsírégetőnek)így változatos volt,egyiket sem untam meg.
nekem sem jöm be a réka nem szeretem
én egyelőre változatos dolgokat próbálok csinálni, az nem árthat, de ilyen ugrálós / táncolós cuccok nem jönnek be. (se r.réka, de az egy másik kérdés, tudom, hogy sokan szeretik)
Igen,vágülis, csak sokszor hiába kardiozol, ha utána "löttyedt" lesz a bőröd. Ezért kell párhuzamosan kettőt. Szerintem.
igen, csak azért kérdeztem, mert végül mindkettőnek az az eredménye, hogy formálódik az alakod, nem? :-DD
hat kondim lett tole.izzadtam mint a fene. szoval sztem jo volt...heti 2x jartunk....az oktato allandoan ugyanazokat a tancokat csinalta, mar kivulrol fujtam mindet, es ugy mar nem tetszett.
Használt valamit?Végbement jelentős változás?
Miért untad meg?
Nem vagyok szakember,de az alakformálón mi először bemelegítettünk, aztán lementünk a talajra. Ott popsi formálás,has,hát stb stb (mint pl Rubint Réka alakformáló dévédéi). Ez volt a formálás,feszísítés.
[link]
[link]
És zsírégetőn csak "ugráltunk", hogy kalóriát égessünk. Nézd meg az előző hozzászólásomban a beszűrt linket!
Alakformálás során feszesítesz, formálsz, míg zsírégetőn felpörgeted a pulzusszámod, sok energiát használsz és kalóriát fogyasztasz. Ilyen leheta spinning, futás is.
probaltam a zumbat, de meguntam 3honapig jartam....
amúgy mi a különbség a zsírégetés és az alakformálás között?
Biga!Én 3 éven keresztül heti kétszer (másfél óra) zsírégető órára jártam. Ez abból állt, hogy "táncoltunk". Az oktató betanított velünk koreográfiákat és arra "ugráltunk". Most nagyon elterjedt a zumba, próbáld ki. Ha másfél órát végigtáncolsz, garantált a zsírégetés!
Adok egy linket, mi ilyen koreográfiákat tanultunk meg:
[link]
Sok sikert! :)
tortennek itt a dolgok...en mondjuk nem tudnek csak 1x enni naponta...nekem a tornara kellene raszannom magamat...mert annyira sokat nem eszem es miota befejeztem a gimit-rendszeres mozgas, felszaladtak a kilok....tudtok ajanlani tenyleg vmi jo kis tornat, ami zsiregeto, mert Rubint Reka foleg alakformalo.
Szia! Én is hasonlóan vagyok mint te, még nyáron is alig iszom. Mikor nagyon-nagyon melegem van, akkor is kb. 1 litert iszom csak meg egy nap alatt. Egyszerűen többet nem kívánok, ha pedig kellene innom, tehát erőltetni, tuti kiköpném. Ezt nem értem miért van. Pedig én is szeretnék 2-3 litert meginni, mert az a normális.
Sziasztok!
A napi 1 evést én is csináltam már,de hosszútávon nem jött be:(
Nálam még az ivás okoz gondot.Egyszerűen elfelejtek inni.Nem vagyok szomjas,még nyáron csak csak lemegy a 2 liter ha figyelek,de télen húúúú még émelygek is a víztől.
Tudom, hogy mirol beszelsz, en evekig nem reggeliztem ma sem kivanom, egyaltalan, de valamennyit magamba eroltetek, aztan majd remelem, hogy egyszer eljutok odaig, hogy ehesen ebredjek.
Így valóban.
Mondjuk én 12 óráztam a munkahelyemen és időnk nemvolt egyszerűen az evésre, így erre állt rá a szervezetem. Napi 6 szori lenne az egészséges.
De ha egyszer nem kívánom akkor nem kívánom.
Nyilvan nem en mondom eloszor, hogy az tok egeszsegtelen. Fogyokurazas cimen meg teljesen ertelmetlen, a gyakori eves porgeti fel az anyagcseredet. En 4-5-6x eszem egy nap, sosem sokat egyszerrre, nem is kivanom, 6 utan meg mar nem szoktam enni.
Koszonom. Ugy vagyok vele, hogy most tenyleg le fogok fogyni. ;-)
Ha úgy érzed,hogy jó volt tekerni,akkor csakis a hasznodra válik!
Én napi 30 percet tornázok itthon,van is izomlázam,megizzaszt,de utána olyan jól érzem magam,hogy átmozgattam mindenemet.
Nem tudom hogy bírod napi 1 evéssel.
Én is csináltam már ezt,jól le is fogytam vele,délben ettem bőven és ennyi,alőtte,utána víz.
De akkor itthon voltam,nem kellett túl sok energia a napi teendőkhöz.
De most iszonyú sok dolgom van,állandóan pörgök,kell valami mai energiát ad.1 evés kevés már így nekem.Erről mit gondolsz?
Szívből gratulálok! Nagyon ügyes vagy! Kitartás a későbbiekben is! :)
keress rá, egy csomó helyet kidob a net, csak nem akarok ide beírni olyanokat.
fú, a naplómban leírtam részletesen, pár felesleges dolgot megtagadtam magamtól :-DDD
hol lehet rizsszemtésztát kapni?
köszi :-) hát szigorú vagyok, de ez legalább biztos módszer. :-D
További ajánlott fórumok: