Fogorvos (beszélgetés)
Ok nem vagy fogorvos...de remélem tudsz segíteni:
Mindennap fogat mosok, kálciumot szedek, elektromos kefét használok...és mégis megy tönkre a fogam...
Igaz 2 éve volt egy vetélésem talán annak lehet köze a fog romláshoz?
Mivel sajnos megszakadt a terhesség...de a fogai is romlani kezdetek....lehet össze függés szerinted?
Irigylem azokat akik nem félnek a fogorvosi székben....
Bármit csak ne a számban nyúlkáljanak,
Mandulámat vették ki pár évvel ezelőtt:
Kaptam valami bódító szúrit...de sajna befulladtam...és képzeljétek úgy vették ki a mandulámat....olyan nagyra nyitottam a számat, hogy azóta sem tudom kinyitni nagyra...hogy csináltam nem tudom....
Na ettől a naptól fogva rettegek...a fogászaton....mert félek, hogy zsibbasztótól is befulladhatok...
Persze azóta jártam fogászaton szerencs nem történt semmi, mondtam a dokinak hogy jártam és megnyugtatott, hogy a fogászaton nem használnak erős szereket....
ezt nem mondod komolyan????
Hogy lehet ott nyugton ülni egyáltalán?
Kérek tippet:)
A feles nem jó módszer....:)
Egyszer kell rászánni magunkat, a félelem is csökken....
Ti mit nem szerettek a fogászati kezelésekben?
Sajnos nekem most pár fogamat rendbe kell szedetnem, Budapesten lakom, de de vidéki...és szerencse találtam egy kedves dokit....de nagyon félek.
Pedig voltidő amikor matek helyett a fogdokihoz mentem inkább.
Nem féltem...igaz nem volt rossz fogam:)
De most már rettegek.....a nyál elszívó zavar....és én nem tudom percekig tátva hagyni a számat.....
De remélhetőleg nem halok bele.....a szépségért meg kell szenvedni..
És egy szép mosolynál nincs szebb.....pl ha meglátok egy embert első a fogsora,,,,,sokat számít!
És aztán van a felsőbb réteg akik sokkal jobban megélnek mint mi!!!!
Ők meg milliókat költenek a fogaikra implantátum meg stb...Viszont a higiéniájukra meg semmit.Büdösek a szájuk is meg a testük is.
(akinek nem inge ne vegye magára):-)))))
Sziasztok!
Mi a a véleményetek a fogkőeltávolításról?Fáj?