Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Flambírozott cseresznye recept

Flambírozott cseresznye recept

A Flambírozott cseresznye hozzávalói:
Flambírozott cseresznye
Hozzávalók:
# 2 evőkanál cukor,
# kimagozott cseresznye,
# rum


A Flambírozott cseresznye elkészítési módja:
A cseresznyét és a cukrot beletesszük a serpenyőbe, majd hozzáadjuk a rumot, meggyújtjuk, és megvárjuk, míg olyan lesz, mint a lekvár. Palacsintával kiváló! Megjegyzés: Isteni finom és olcsó.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A flambírozott cseresznye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook