Fiatalon szeretnék édesanya lenni! (beszélgetés)
Nem ez miatt mondom, hanem a hirtelenségén. Soha sincs tökéletes alkalom! Arra hiába is vár az ember! :-)
Hát ötlet van pár :)) ha lány lenne, nekem a Hajnalka tetszene, de a páromnak meg az Anita vagy Andrea, ha fiú,akkor én Zalánt szeretnék, ő meg Attilát :) Egyelőre nincs megegyezés. És ti mire gondoltatok? :)
Mi is szoktunk tervezni, annyira jó móka!:) És, milyen nevekben gondolkoztok?
én meg másképp gondolom :)
Gratulálok,nálunk is van aki korainak gondolja a babát,jövő hónapban leszünk 5 éve együtt,de mi ezt akartuk,és alig várjuk hogy éles fájások legyenek,és menjünk szülni:-)
Gratulálok! Hát én erről már lekéstem, de remélem jövőre már babázhatunk! Akkor még a párom is harminc alatt lesz, bár már nem sokkal :)))
Sziasztok, én még csak 20 vagyok, de én is fiatalon akarok babát, az elkövetkező 5-6 évben mindenképp :)) a párom is ezt szeretné, néha már a neveken is gondolkodunk, olyan jó tervezni :)
Köszi Kicsit félek, hogy kicsúszok az időből főleg, hogy még egy tesót is szeretnénk
Drukkolok, hogy minél előbb sikerüljön! Kitartás! Anyukámnak 4év után jöttem én, és tök egészséges vagyok!!:)
Alap igazság,hogy ha arra vársz,hogy minden tökéletes legyen akkor sosem leszel édesanya...nekem is a 30 alatt a cél mindenképp..a tested is jobban reagál, illetve 30 felett már elég sok rigolya kialakul szerintem amit nem biztos,hogy egy gyerek mellett feladni tudsz...második babának már oké a 30 fölött, de elsőnél kicsit késeinek tartom...de természetesen mindenkinek a saját döntése :)
Gondoltam, hogy nem rosszból:)
Nálunk minden gyors volt:) Megismerkedtünk, és még ugyan abban az évben esküvő, a következőben megszületett a fiúnk, aki most 21 éves:)
Nem tudnám konkretizálni, hogy fiatalok, vagy idősebbek, egyszerűen a mai világ sztereotípiája, hogy építsünk karriert, éljük az életünket, majd 30-40 éves korunk körül vállaljunk csak babát. Én viszont teljesen egyetértek veled, anyuka szeretnék lenni, fiatalos anyuka!!! :)
Nem beszélve a kockázatról a később teherbe esőknél...
Szia! Mindig is fiatalon akartam anyuka lenni, 3 héttel a 19.-ik szülinapom után született a kisfiam, sose bántam meg. Sokkal jobb igy (számomra) fiatalos gondolkodással, cinkosan végigmenni az életen. Fizikailag is birni a tempót, pl a tegnapi 4 órás szánkózást ötvenvalahány évesen nem hiszem, hogy birtam volna :-)
Igaz. Sógornőmék 6 év után mentek szét, de nekik az elejétől kezdve sok volt a probléma. Mi 2 éve vagyunk együtt vőlegényemmel (szombaton esküvő) és nálunk minden jó. Egyébként, hogy ne térjek el a fórumnyitó témától, személy szerint 19 éves és 21 hetes terhes vagyok. Ez még tényleg fiatalnak számít, nemde? :)
vannak párok ahol a munkaviszony is szerepet játszik,mert ugye 2 év munkaviszony kell a gyedhez,vagy már nem is tudom mihez,annyi szabály van:-)
DE ahol jól keres a másik szülő,ott nem gond az ilyen,de van ahol ezért várnak még a babával,őket is megértem,de én is ugy gondolom hogy 21-26 a legszebb kor szülni:-)
Én is így gondolom :) Grat még egyszer :)
Mostanában azt hallottam, hogy sokan kitolják 30 év fölé nem tudom miért talán a karrier,szabadság...:(
Alapvetően szerintem sem szabad elkapkodni a dolgot, de a mai rohanó világban ezt nehéz tartani! Amilyen hirtelen a világ, olyan hirtelen minden!
Szia én 28 vagyok és én is babát szeretnék csak nem jön össze:((
Kik gondolják igy? A fiatalok?
Szerintem egy nőnek mielőbb szülnie kell gyereket, azaz 30 alatt mindenképp. A gyereknek anyukára van szüksége, nem nagymamára. A szervezet elhasználódik, nehezebb teherbe esni, kihordani, majd elviselni egy pici babát...
abban igazad van,hogy a baba csak akkor érkezik ha tudja jó helyre megy,és ott az ideje:-)
Nekünk elsőre sikerült:-)
sziasztok...engem nagyon leszolnak az ismeröseim hogy 19 évesen babát szeretnék, jo látni hogy nem csak én gondolkozom igy...egy baj van csak ezzel, hogy párom nincs...ugyhogy elöbb egy párt kell találnom aki vállal velem babát :D de amint meglesz jön a pici :P
Én 21 leszek nemsokára és 22-23 éves korom körül szeretnénk kisbabát. Van egy barátnőm, velem egyidős és már lassan egyéves a kislánya. És csodaszép, kiegyensúlyozott, mindene megvan, amire szüksége van. Remélem mi is ilyen "ügyesek" leszünk majd! :)
Vallom, hogy 21-30 éves kor között a legegészségesebb szülni. Jól gondolom? :) Drukkolok, hogy a babázás mellett döntsetek!
Én legalábbis úgy gondolom,kell hogy azért kiismerjék egymást,hogy sokat legyenek együtt,mert a baba után ez már nem lessz meg:-)mi azért döntöttünk úgy 4 év után hogy belevágunk,mert kellett egy újabb szint,ahova elérhet a kapcsolatunk,és ez az hogy szülök legyünk,de megértem ha valaki nem ért egyet velem:-)Nem rosszból írtam:-)
Pont erről beszélgettem egy másik fórumban...nem mindig az számít,hogy mennyi ideje vagytok együtt, hanem,hogy érezzétek azt,hogy nektek ez kell és ez a jó...legalábbis ez az én véleményem..ha a sors azt akarja (meg persze ti is) akkor együtt lesztek, így mindegy mikor jön a baba..de a baba úgyis csak akkor érkezik amikor ott az ideje szerintem...
További ajánlott fórumok: