Fiatalon szeretnék anya lenni. (beszélgetés)
szia, nem mentek még el sőtt még 2 hétig nem is mennek csak most szar idő van és nem kell velük menni.
hát a párommal volt a multkor egy elég csúnya veszekedésünk, de még akkor átbeszéltük, és azóta rendben van minden, kicsit gondolkoztam és rájöttem, hogy tényleg fura egy kicsit a viselkedése, de hát évente 3 hét az egész,meg egy kicsit más miatt fusztrált mint gondoltam, az amerikai srác aranyos csak tele van pénzel és mikor haza jönnek akkor ezt nem titkolja, hanem henceg egy kicsit, de mindedj, én nekem is türelmesebbnek kéne lennem és a férjem nem 2 tűz közzé szorítani
Szióka!
Elmentek az amerikai rokonok????
Változott a párod?
szivacs csajok, nekem szerencsém van én imádom az anyósomat, és ő is szeret.
képzeljétek bevörösödtem és megrövidültem, mármint a hajam, elég jó lett.
remélem jól vagytok, most egy kicsit tudok maradni.
Érdekes dolgok, mivel mi már több, mint 4 éve együtt vagyunk a párommal, és eddig semmi gond nem volt velük...
Sőt egész jól ki is jöttünk.
És akkor egy 3 napos közös kirándulás során meg teljesen ellenem fordult.
Ja és az a legszebb, hogy kirándulás alatt egy picit sem veszekedtünk, egy dologban eltért a véleményünk, de ez van. Ez megesik.
Ezért nem értettem az egészet.
Szegénykém... Látod mindig van valaki a családban,aki rosszindulatú. Az én sósornőm is hasonló balhékat csinál, mert annyira hülye, hogy mindenkinek elmond minden pletykát amit félfüllel hall és sokszor félre is ért, és akkor lehet magyarázkodni...
Azért erről a nagybácsis dologról süt a rosszindulat, irigységből mondta.
Hello csajok!
Nagyon eltűntetek!
Megjöttünk a Balcsiról, kicsit bujkált a nap, de azért nagyon jó volt!
Tegnap drága sógornőjelöltem és anyósjelöltem összeesküdtek ellenem és a párom ellen. Rendesen ki lettünk osztva. Többek között én megkaptam a sógornőjelöltemtől, hogy én teljesen lenézem a családját, meg hogy én csak kihasználom a Norbit, meg neki is milyen jó lenne egy nagybácsi,aki közben megdobja pénzzel, mint nekem aki van, mintha erről tehetnék.....
Szóval asszem meglett a véleményem róla, hisz szinte nem is ismer.
Rá is kérdeztem az anyjától, hogy én mivel használom ki a Norbit, és ő érdekes módon nem tudott erre mit felelni, de azért az én tegnap estémet meg még a ma reggelemet is rendesen elrontották.
:-)
Nagyon jó volt a sárvári strandon! Szuper egy nap volt, de az este.... Kibőgtem a szemeimet, ugyanis a párom drága testvére megkeverte a szart és a Norbi anyukájával is kialakult egy kisebb nézeteltérésünk.
Most meg fáj mindenem a sok bőgéstől.... Majd a naplómban úgyis leírok mindent.
Angi holnap megint csavizni megyek, ugyanis megyünk anyumék után a Balcsira!
semmi , de még mindig el vagyok havazva, de nemsoká benézek
puszi nektek, majd mesélek
Helloka!
Na Angi változott otthon valamit a helyzet?
Hello csajok!
Holnap majd csak este leszek, mert megyek Sárvárra strandolni!
Puszi
Köszi!
Szerintem mindent elmondanak!
Majd még töltök fel párat, de már vidámabbakat, Krakkóról!
Sziasztok!
Huh jó sok dolgom volt ma, sajnos az okmányirodában nem jártam sikerrel, de majd legközelebb. Nóri szuper jók a képek :)
semmi különös.
Képeket töltögetek fel a naplómba meg estefelé sajtos laskát szeretnék sütni.
Hello csajok!
Mizujs???
tudom hogy nem figyelhet mindig csak rám, de olyan furán viselkedik
mit tehetnék?
nem is tudom egy csomó butaság miatt
most itt vannak az amerikai barátaink, és a férjem olyan furcsán viselkedik, nem igazán foglalkozik velem, de ha megemlítem akkor meg kiabál. nem tom hogy mi a baja soha nem volt még ilyen, most is itt hagyott faképnél, mert elmentek gps-t vásárolni a srácnak
megyek lányok egy kicsit gatyába rázom magam, egész nap csak pityeregtem meg sírtam, már nagyon elfáradtam
nemsoká jövök