Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között (beszélgetés)
Köszi kicsit jobban.Hányni nem hányt, csak hasmenése van, meg összegörnyed és úgy fogja szegénykém a hasát és mondja, hogy fáááj.Tegnap óta 3 kekszet tudtam bele erőszakolni, étvágytalan nagyon.Lázas is lett este, most is hőemelkedésig ment csak le.Holnap reggel megyünk rendelésre, aztán meglátjuk mi lesz...
Hogy telt az éjszakátok, remélem jobban mint a tegnapi! Mégegyszer jobbulást nektek!
Olvastam, hogy mi újság van veletek! Rossz lehet a pici lánykának, és neked is, hogy így kell látnod őt! Jobbulást kívánok nektek és nyugodt éjszakát!
Kellemes nyuszit nektek csajok!
Nekünk nem annyira az...naplóba leírtam mi van Manóval.
Pussz nektek
Kellemes hósvéti ünnepeket mindenkinek és aki szeretné annak sok locsolót kívánok!
szisztok boldog nyulat mindenkinek
Jaj de az enyém az extra eset napközbe is alig lehet érezni, azt sem tudom mikor fordult igy rossz irányba mert az elmúlt 3 hétben csinálta, tegnap este óta nagyon "lapít" tudja hogy rosszat csinált :D én nagy boldogan mentem tegnap a 4D re és akkor igy összehúzza magát, lehet tudós lesz, nem szinésznő :D
Azért mondom hogy ez még nem biztos mert még sokat fog ficánkolni. nekem megfordították az egyik lányzót de nekem ugye egyikük faros volt (kezdettől fogva) a másikuk meg pont keresztben volt ( szintén kezdettől) igaz forgolódtak meg minden de így volt nekik jó. Bár mikor megfordították ő is farra feküdt be, így mind 2 lányom seggel jött ki erre a világra :D:D
Én olyat hallottam hogy a doki benyúl és megforditja, bár azt sem tudom hogyan, szülés elött már olyan nagy hogy az biztos nagyon fájna ha megfordulna, Uh-s nő mondta, mikor dokinál voltam 3 hete akkor még normálisan feküdt, jövő héten megyek hozzá, akkor megbeszélem vele, a 36. odik héten megy amugy is lesz ujra uh, addigra talán meggondolja magát a kislány :)
ezen ne görcsölj!!! És nem tudom a dokid monta e vagy az uh-s emberke de ez butaság! A nagykönyvek ezt írják de a gyakorlat megdönti. Rengeteg embert ismerek akiknek farfekvéses volt a babája és szülés előtt 2 nappal befordult rendesen. Sőt az ikresek között is van ilyen! De ha gondolod nézz utána neten állítólag van erre valami tornaféle ami "állítólag" vissza fordítja a babát. :)
sajnálom ha császárral kell szülnöd de a lényeg hogy ne legyen bajotok :)
Nem akartam császárt, de ha a 36 odik hétig nem fordul meg akkor más választásom nem lesz :( végülis a lényeg hogy gond nélkül megszülessen.
Hát ez a sok hír így együtt nem jóó :(
Remélem azért nem lesz gond :D csak nyugi :D
Sziasztok, voltam 4D-s ultrahangon, de eléggé el vagyok keseredve, alig látszott valami a babából össze van gömbölyödve, és kiderült hogy a 29. hét óta megfordult és most ugy néz ki hogy farfekvéses lesz, hacsak nem forul vissza 2 hét alatt mert most 1950 gramm utána már nem lenne helye. a lepény meg első fokon használódott el . szóval most nem vagyok túl boldog :(
igazán nincs mit :D Ugye a terhesség alatt nem nagyon hullik a haja a nőnek.. de azt utána bepótolja, de ugye a baba az anyukától jópár vitamint elvesz amit ha nem pótolnak a hiánya okoz gondokat. a hajhullás is olyan hogy nem elég a pakolás meg a legszuperebb balzsam hanem a másik oldalról is be kell vinni azt az anyagot. Ezért vannak a szépségvitaminok. a legolcsóbb asszem az amit a vízilabdások reklámoznak. Abból is van ilyen.
Nekem is hullik :(( Adtál pár ötletet nekem is köszike ;)
Hát ha még most nyomatod a sok testápolót akkor talán. Ugye a "hízástól" a bőr is növekszik és azért reped, de ha hidratálod akkor elvileg gyorsn eltűnik. De a búzacsíra olaj nagyon jó ilyenre. Igasz 50 ml 1600 körül van de elég pár csepp és csodát tud művelni.. nekem ahhoz képest milyen volt a hasam (az uccsó 1 héten repedtem végig, addig egy csíkom se volt..) már istenesen néz ki a bőröm. Úgye fontos a bőr regenerálódáshoz az e vitamin és a búzacsíra olajban van a legtöbb. meg ajánlom neked hogy szülés utánra szerezz be szépségvitamint, valamilyet mert hullani fog a hajad :D Amúgy is, de ezzel megőrzöl pár szálat :D
Húú nekem mind a mai napig ccsúnya csíkos a hasam meg a combon.nem olyan látványos de azért látni közlről :(
3 hónap alatt azértnem fog eltünni :P
Én még azért aktiv vagyok, de lehet 1 hónap mulva már én is fekdüdni fogok Május elején is gyakran van meleg. Azt nem értem mitől lett tele a combom csikokkal, szinte több van mindt a hasamon :( ha menni kell dokihoz már nem szivesen vetkőzök le, pedig nyár végére terveztük egy kisebb nyaralást mikor már 3 hónapos lesz a kislány, gondolod addigra el tudom tüntetni őket? Sajnos hajlamos vagyok a csikozódásra 12-13 évesen mikor sokat nőttem akkor is kijött egy pár.
Hát igaz, mondjuk csak 2 héttel szültem előbb. de hát már hatalmas volt. Mikor visszament a hasam nagy része, csodálkoztam hogy újra látom a lábujjamat állva :D:D de nekem az uccsó egy hét ez szinte fekvésből állt mert júli vége... hát meleg... elkezdtem vizesedni, plussz a pocak súlya... szóval csak feküdtem meg ültem :D
De te hamarabb is szültél, :) én reménykedek benne hogy még 5 hetet bennmarad.
Tényleg formás pocid van :D Mondjuk én azt mondom nem nagy nekem kb a 32.héten volt ekkora :D a régebbi naplómban asszem van róla kép :D Én csak magamból tudok kiindulni :D Igaz nekem 2en voltak bent :D
Tényleg jól látszik a különbség.De szép formás pocid van :D
Hát igen mázli volt.Igaz a kisaszony 8 hónaposan pár hétre úgy döntött éjjel sokkal izgibb fenn lenni, de arról is leszokott :D
Ja raktam fel pocis képet, rendesen látszik a külömbség a az 1 hónappal ezelöttihez képest. :)
Sokan mondják hogy éjjel fenn van a babájuk és mozgolódik, az enyám max este 10-11 kor mozog egyet kettőt, aztán alszik, tudja hogy mi a házirend :D 6 hét még egész istenes, van aki csak 3 hónap után tud ehyhuzamban 5-6 órát aludni. :(
Én is a 38.héten szültem, már alig vártam.Én éjjel nem mindig aludtam jól, volt hogy reggel 5 volt mire sikerült elaludnom :)
Aztán még szülés után 6 hétig nem aludtam éjjelente :P de utánna jó baba vot 6 hetesen úgy döntött átalussza az éjszkát.
Na akkor arra még van esélyem :( igy is 40 es a lábam , nem kell nagyobb :D minden nap más, van hogy egész nap mászkálok , máskor meg döglödöm, a héten kezdem a 34. hetet szóval ha a 38. adikon megszülnék az már nem lenne korai. Aludni viszont tudok, hajnalban egyszer kimegyek pisilni és annyi egyébként meg fel sem ébredek reggelig, jó alvókám van a kislánynak is mert napközbe alszik este szokott mozgolódni, de éjjel megint megnyugszik, nem zavar egyáltalán nagyon jó gyerek :D
Bnőm utsó 3 héten kezdett el vizesedni, már a cipőjét is alig bírta felvenni.Nekem sem volt komolyabban vizesedésem, szerencsére.
Neked se legyen :)
És amúgy mostanság hogy bírod a dolgokat?
További ajánlott fórumok: