Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Fiatal élettárs fórum

Fiatal élettárs (beszélgetés)

1 2 3
20. birebora (válaszként erre: 18. - Globus)
ma 07:00
Igy van. Kimondtad a szót.
19. birebora (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:59
Egyébként ha igazán szeretne és megbecsülne nem lenne sok. Nem azon múlik. De itt arról van szó, hogy nem szeret, nem tisztel, nem becsül. Hülyére vesz. És nem csak mint embert, nőt és társat hanem még azt sem amit kapott tőled. Jött a börtönből a haver és inkább őt és azt az életet választja. Hát válassza.
18. globus (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:57
Azt kell mondanom, sajnos rossz lehet szembesülni ezzel, de te voltál a sugar mommyja...kapni szeret a fiatalember.
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Birebora)
ma 06:53
16 év a korkülönbség de persze tudom az is sok
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Srcrss)
ma 06:53

Persze hogy tudja hogy nem ajándékba kapta a kocsit.

Amig nem vesz magának egyet addig használhatja de utána odaadom a 19 éves fiamnak

15. liliom10 (válaszként erre: 12. - Srcrss)
ma 06:50
Szerintem akkor kapta ajándékba, ha az ő nevére vették ! Munkába járáshoz kapta.
ma 06:48

20 év korkülönbség nem kevés. Ezt te is tudod. Ritka, hogy ilyenkor ne durranjon ki a rózsaszin lufi.

Gondolj a gyerekeidre. Kamaszok. Ezt a példát lássák?

Tudom, hogy most nehéz neked és visznek az érzelmeid, de próbáld a helyi értékén kezelni. Zolit elfogja vinni a haver. Nem értékeli a jót, a biztosat, hogy esélyt adtál neki és elinditottad. Otthon, munkahely, család, társ. És még nőknek is irogat. Elgaloppirozta magát, azt hitte veled mindent megtehet. Azért mindennek van egy határa. Ő ezt átlépte. Ne sirj utána. Nem érdemes.

Menjen. Minél hamarabb megy annál gyorsabban túl leszel rajta. De arra számits, hogy fog ő még kopogtatni az ajtódon.

Ne érezd magad megalázva. Te megtetted amit tudtál. Ő nem élt vele. Visszaélt vele. Kell ez neked és a gyerekeidnek? Ugye, hogy nem. Vegyél egy nagy levegőt és nyisd ki neki az ajtót és emelt fővel éld tovább az életed. Jön még hozzád való rendes, becsületes férfi. Aki autó és pénzes munkahely nélkül is melletted szeretne élni.

13. liliom10 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:48

Neked van egy háromtagú családod, lakásod/ házad, jó állásod. Nem a Te életszínvonaladból indultam ki, hanem ha Zoli albérletben lakna, nem élne nagylábon, hanem spórolna, olcsóbban is kijöhetne. De legyen reális a 800 euró, hiszen nem tudjuk, milyen településen laktok, és Budapesten drága az albérlet.

A kocsit eladnám a helyedben.

12. srcrss (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:45
És ő is tudja, hogy nem ajándékba kapta az autót, vagy most fogja megtudni, mert bosszúból kifizetteted vele? Amúgy nem értem, hogy miért sorolod fel, hogy mi mindent vettél neki, nyaralni vitted stb. Valamit valamiért. Szerintem ízléstelen utólag felhánytorgatni...
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Srcrss)
ma 06:39

Az autót nem ajándékba vettem neki, hanem hogy tudjon vele dolgozni járni.

Vagy ez szerintetek kevés ?

Peca cuccokat azokat vagy 1 millió értékben kapott tőlem, azokat mind ajándékba. De egy 50 ezer km es mercédeszt nem fogok neki adni ajándékba

10. asztanaviszta (válaszként erre: 7. - Liliom10)
ma 06:37

800 euro egyáltalán nem sok.

Számold ki, ha albérletet, rezsit, kaját, kocsirészletet neki kellene finanszíroznia, az mennyi lenne.

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Liliom10)
ma 06:36

Több mindenben egyetértek veled, de 800 Euro sok lenne az relativ.

Mi sokat utazunk kaja rezsi ruhák. Én havi 2000 Eurót adok ki akkor ő a 800 eurójával bőven mögöttem van szerintem

8. srcrss (válaszként erre: 7. - Liliom10)
ma 06:33
Miért fizesse ki az autót? Ajándékba kapta, vagy nem?
7. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:29

A helyedben segítenék Zolinak csomagolni ! Szerinted ő jó példa a serdülő fiaidnak ?

Tegyük fel, hogy megbánta a lopást, és nem akar többé börtönbe kerülni. De tovább tartja a kapcsolatot olyannal, aki esetleg nem drogos, de valószínű, azt árult. Elképzelted már, hogy kiszabadul, újrakezdi, aztán még a fiaidat is próbálja rávenni, hogy drogot áruljanak ? Ritka, hogy aki árulja, nem drogozik.

Zolinál érthető, hogy az ő korában családot szeretne. Neked is vannak gyerekeid, miért nem érted meg őt ?

Nem értem a 800 eurót. Neked fizeti ? Ez nagyon sok. Miért nem a rezsibe száll be, plusz fizetne valamennyit ? Az autót kifizethetné, amit vettél neki. Már nem dolgozik Ausztriában ?

Tudom, hogy az érzelmeid vezérelnek, de próbálj az eszedre hallgatni ! Örülj, hogy Zoli el akar menni ! Első szempont a fiaid jövője legyen ! A serdülőkor akkor is nehéz és veszélyes, ha nincs zűrös férfi - és ilyen barátai - a közelben !!!

ma 06:28

Szia! Nagyon sajnálom, hogy így jártál vele. Ne érezd magad megalázva, ez az ő szegénységi bizonyítványa.

Bevallom, én többször tapasztaltam, hogy vannak férfiak, akiket hiába segítenek akár lelkileg, vagy anyagilag is, totál hálátlanok.

Ez a pasi nem látja a fától az erdőt és nem érzékeli a jóságodat. Sajnálom, hogy nem becsüli a jót. Azt mondom, a jóság jót érdemel. Ne pazarold magad ilyenre.

Főleg a barátja miatt is. Az elég gáz, nehogy belevigye a pasit valamibe.

Az, hogy gyereket akar, hát hajrá. Ahhoz erős jellem és elhivatottság is kellene. Sok férfi akar gyereket, miközben kitartás híján abszolút alkalmatlan az apaságra.

5. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:24
Fogalmam nincs mit lehet ezek után szeretni benne?
4. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:24
Mit vártál egy 34 éves pasitól? Fiad lehetne. Engedd el, ha menni akar.
3. semleges (válaszként erre: 2. - Bozsu55)
ma 06:23
Én is igy gondolom. Szép volt, jó volt, ennyi volt. Ha menni akar menjen.
ma 06:19
Add rá a kabátot ha menni akar....

Sziasztok

Jómodú ötvenes nő vagyok.

Megismertem három éve egy zűrös háttérrel rendelkező de szorgalmas 34 éves srácot. Nekem már van két fiam. 14 és 19 évesek.

A férfit nevezzük Zolinak befogadtuk hozzánk. Sokat segített a ház körül. Úgy éreztem nagyon jól megvagyunk.

Elvittem többször nyaralni külföldre és vettem neki egy autót amivel dolgozni tud járni és szereztem neki egy jó ausztriai munkát is ahol 2100 Eurót keresett. Tényleg boldog voltam vele, és szerintem ő is velem. Mondta is többször hogy milyen “ stabil” barátnője van neki.

Zoli megkérte tavaly a kezemet is.

Mint már írtam zűrös körülmények közül jött. Lopásért börtönben is volt ahol összebarátkozott egy drog dolgokért ülő fiúval.

Na most kiengedték ezt a srácot és az én Zolim teljesen Páli fordulatot vett.

El akar költözni mert neki itt semmilye nincsen és ha velem marad nem is lesz mert le kell adnia havi 800 Eurót itthon.

El kezdett más nőkre ráirogatni a hátam mögött.

Azt mondta a szomszédjainknak hogy a sittes barátja kinyította a szemét !

Rájött hogy gyereket is szeretne .

Holott eddig nem akart !

Most teljesen padlón vagyok hogy mit tegyek .

Szeretem és nem akarom elveszíteni, de megalázva érzem magam :(((

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook