Fiatal élettárs (beszélgetés)
16 év azért nem nagyon a fiad lehetne kategória.
Ha egy pasi idősebb ennyivel, azon a többség nem rökönyödik meg.
Korkülönbségtől függetlenül már leírtam a véleményem.
Mielőbb megszabadulni tőle.
Tehát, elköltözne, és te vígan és dalolva 1-2 hónapra még oda adod neki azt autót, mert szegénynek nincs. És még elmenne veled nyaralni is.
Büszkeségből eltolod....
Nincs neked büszkeséged. Már akkor nem volt, amikor egy fiad korú pasit oda vettél magadhoz, kimosdattad, hogy legyen veled valaki.
Nem is értem, hogy ilyen felfogással, hogy tudsz jómódú lenni.
Nézd, a srác, aki a fiad is lehetne, kihasznált. Pont azt tette, amit te tettél vele, hiszen te is kihasználtad.
A legtöbb nő, inkább egyedül marad csak, nehogy egy ilyen bűnöző kerüljön a házába a gyerekei közelébe. Te meg, önként és dalolva vittél egyet haza.
Mióta tart ez a kapcsolat? Csak bízzunk benne, hogy a gyerekeid már nagyok voltak ahhoz, hogy ne molesztálja őket.
Én a helyedben, drukkolnék, hogy nagyon messze költözzön és soha ne keressen, mert az ilyenek, akik így kihasználják a másikat, azok olyanok, mint a kullancs.
Tehát, csomagolj össze neki és soha többet ne akard látni.
Ha a kocsit nem adod ajándékba, én nem adnám, akkor mielőtt kilép a küszöbön, a kulcsot is elvenném, hogy már semmi ne kössön össze.
Előbb gyógyul a lelked.
Egyébként keresni fog ő téged, mert nehéz lesz az élete nélküled anyagilag.
A fiaid érdekében is kerüld, nehogy belevigye őket valami carba, és mint megmentő próbáljon tetszelegni.
Meggondolhatta magát, tény ,jogában áll.
Nagyobb gond,hogy a jelek szerint tudja mit veszíthet( itt nem Fi-re gondolok)és most mentené/kimentené ami menthető.
Mondjuk ezek után én se adnám oda az autót. Ez egy totál kihasználós pasi. Elég taszító az infók alapján.
Nem az a gond, hogy elfogadja az anyagi javakat. Az a gond, hogy csak kihasználta a társát. Menjen a csudába, autót meg vegyen magának…
Egyszerűen azt gondolom, hogy méri az ütéstávolságot. Méri, hogy meddig mehet el. A FI mikor mondja, hogy állj és ne tovább. Vége a dalnak. És közben röhög a markába.
Nem fog elmenni magától, az aranyat tojó tyúkot nem hagyja. Szerintem. A FI-nak kell nagyon határozottnak lenni.
Megáll az eszem ! Nem szeret Téged , csak kihasznál ! Anyagilag is, érzelmileg is !
Azonnal keressen albérletet, menjen addig panzióba vagy bárhová ! Adja el a milliós horgászfelszerelést, és örüljön, ha megtarthatja az árát ! Azonnal adja vissza az autót ! Költözzön Bécsbe, mindjárt nem kell autó, vagy ott vegyen, béreljen ! Nem tudnék tovább egy lakásban maradni vele !
Tudod Te is : pénzzel nem lehet szeretetet, szerelmet venni !
Nagyon elkényeztetted anyagilag ! Legközelebb ne költs egy férfire sem a normál mértéken felül, kényeztessen inkább egy férfi ! A pénzedet költsd a gyerekeid jövőjére! Pl.vegyél nekik lakást !
Aha. Minden is kellene neki. Az jólét, amit tőled kap, a szabad élet, a csajozás. Aztán meg állj félre, amikor új családot alapít.
Dobd ki minél előbb.
No ne vicceljen már, esetleg lehetnél a keresztanyja?
Fuuu, haladéktalanul tedd lapátra a friss igényeivel.
Igen igazad van .
Azt mondja éljünk nyitott kapcsolatban amíg nem lesz gyereke.
Mondtam erre, szó sem lehet erről.
Én nem erre vágyom
Minél előbb rövidre zárod ezt az egészet, annál hamarabb leszel túl rajta.
Én adnék egy rövid határidőt, ameddig el kell költöznie és az autót visszaadnia.
Csak kihasznál.
Elsejével költözik el úgy néz ki. Van 2000 euroja és vége.
Az autót max 1-2 hónapig gondoltam hogy odaadnám neki.
Azt mondta nyáron szeretne eljönni velem a szardíniai házamba, de mondtam hogy azt nem szeretném így már. Tudja hogy most ismerkedem és nem terszik neki.
Ölelget és azt mondja én nem lehetek másé.
Ilyenkor büszkeségből eltolom és mondom neki hogy ezt maganak köszönheted .
És adtál neki határidőt, hogy meddig kell visszaadni az autót ? Van pénze kocsit venni ? Van állása ? Keresi az albérletet vagy csak beszéltetek róla, hogy majd elköltözne valamikor ? És ilyen helyzetben meddig élsz vele ? Erre adtál határidőt neki ? Vagy csak reménykedsz, hogy Veled marad ?
Elgondolkodtam valamin. Azt mondta, hogy " stabil barátnője van". Szerintem ő jól érzi magát az anyagi jólétben, valamennyire talán szeret is Téged, de nem úgy, ahogy Te őt, és nem annyira, ami igazi szeretet vagy szerelem. Ezért akar elmenni. Már a jövőjére gondol, használja az eszét.
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Együttélés vagy házasság, avagy élettárs vagy férj
- Az élettársam társkeresőzik
- Én, a várandós, egygyermekes, lassan diákká váló élettárs és háziasszony
- Apám hivatalosan élettársi kapcsolatban él, ha meghal kinek kell eltemettetni?
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt