Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S. (beszélgetés)
Látod, ha beleolvasol a hozzászólásokba, akkor láthatod, a legtöbb nő komolytalan, laza humoros fickóra vágyik társként.
S van egy jó hírem: vannak ilyen csajok is!
A lestrapáltságot a sok nőre értettem.
De így már érthető kis CASANOVA, gyúrsz a nőkre.:)))
Valószínű arra a kis időre... elfelejtené.
Aztán megvitathatják a férjjel, milyen formában is fogja használni a nevét.:))
Eléggé lestrapált pasi lehetsz, ha így gondolkodsz.:)))
Birod ezt a sok nőt erővel?
Jé, ez a topik még él? Kiváncsi lennék, hogy döntött a topiknyitó.
Amugy ezt az egész helyzetet a legjobb megelőzni. Lehetőleg nős és csúnya tanút kell választani :)
Szokott lenni felétek az esküvőn lányrablás???
Ki tudja mi történik akkor a menyasszonnyal...
Beucy!
Küldtem üzenetet, ha gondolod....
Ne értsetek félre, ez sima érdeklődés volt. Értem, és sajnálom, hogy így alakult az életük.
Egyébként folyamatos lángolást én sem tartok elképzelhetőnek egy életen át. De azt sem, amit sokan mondanak, hogy a szerelem átalakul szeretetté. A szeretetnek kezdettől fogva jelen kell lennie, mert különben a szerelem sem az igazi. Több párt is ismerek, akik x év házasság után is olyanok együtt, hogy az ember biztos benne, hogy a szeretet mellett még mindig ott él bennük a szerelem is.
Ez most kicsit lírai lett. De ezek is valóságos dolgok, nem csak a keserűek.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Nem megyek férjhez, nekem jó a másé is. Csak a szép oldalát...
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Szerintetek be kellene szerezzek magamnak étkészletet, konyhai kellékeket, ha még nem állok úgy, hogy férjhez megyek vagy elköltözök?
- Hogyan és mikor született meg a döntés.....-ferjhez megyek-...?
- Hamarosan férjhez megyek, de nem tudom milyen lehetőségek vannak a névfelvételre és mi a teendő a papírok átíratásával?