Férfi tud szexuális élet nélkül élni? (tudásbázis)
Azaz bocsánat, lehet, hogy tud, ha fogva tartják, rabszolgaként dolgoztatják napi 16 órát, semmi olyan inger nem éri, ami a szexel összefügg és kisebb gondja is nagyobb annál, hogy a szexre gondoljon.
De ha normál körülmények között él, egészséges, érik olyan hatások, ami megmozgatja a fantáziáját ( pár hét után már egy csinosabb nő látványa lenge ruhában) akkor ki van zárva.
Annak idején szerettünk volna gyermeket, és ezért a Kaáli intézetbe jártunk. A beültetés előtt a doki kérte, hogy 4-5 napig legyen magömlésem, hogy minél több legyen az anyag. Nem volt egyszerű, ezt sem kivárni, nemhogy a 2-3 hónapot.
Ha a figura legalább 2 percig bírja, 2-3 hónap után, akkor bizony szerintem, ha nincs is más nővel kapcsolata, időnként teker egyet a brácsán.
Persze, miért ne?
Más kérdés, kinél mi a tolerancia határ. :)
persze hogy tud, mindenki tud
nem mindenki nimfomániás vagy szexőrült
Mai fitalok meg pláne hogy tudnak.
Elment az étvágya. Ilyen és ennyi reakciót váltasz ki belőle.
Mióta vagytok együtt?
Lehet, hogy izgalmasabbá kéne tenni az együttléteket.
Nagyon egyszerűen meg tudod állapítani, hogy ez igaz-e. Amennyiben a 2-3 havi szex során ránézel a pepesére és már attól eldurran, akkor igazat mondd. Ha bírja jó néhány percig, akkor valami nem kerek a történetében.
Mikor én katonának bevonultam, 3 hétig nem volt semmi. Mikor az eskü után hazamentem és lehetett volna valami, nem lett, mert kemény 20 másodpercig bírtam. Igaz, nem 38, hanem 20 éves voltam, ugyanakkor nem 2-3 hónap telt el két szexuális tevékenység közt, csak 3 hét
Esetleg nem stresszel nagyon ?Munka stb..
Vagy nincs valami szervi probléma nála?
Nagyon fiatal még ehhez szerintem.
A mostani párommal 2-3 havonta van egy szex. Azt mondja ez mellett önkielégités sem végez . 38 éves egészséges férfi. Fiatalon falta a csajokat. Hogy lehet ez?
Másik nő nincs neki, mert otthonról dolgozik és szinte örökké együtt vagyunk.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Egy érett férfi erős szexuális vonzalmából hogyan lehetne szerelmet varázsolni?
- Miért ítélik el jobban a homoszexuális férfiakat, mint a nőket?
- Milyen hamar múlik el a férfiaknál a szerelem nélküli, gyakorlatilag kizárólag szexuális jellegű vonzalom egy nő iránt?
- Beszélgessünk bármiről, őszintén, tabuk nélkül! Főleg szexuális élmények, izgató pontok.
- 30-40 év közötti férfiak szexuális élete.