Férfi hisztizés & dacoskodás már kétségbe ejt :( (beszélgetés)
bátortalan?
viselkedési probléma?
valamit eltitkol,és fél,h kiderül az igazság!
egyszerüen kérdezz rá,miért viselkedik igy!ezt facebookon,van telón sms-ben is megtudod kérdezni.
nem tudtok személyes találkozót összehozni?
Röviden, hogy értsétek:
18 éves voltam amikor volt egy kapcsolatom egy fiúval aki azóta egy érett férfi, (eltelt 32 év) aki 4 hónapja márciusban rámtalált a facebookon, és mivel ismerősnek bejelölt visszakérdeztem mi okból kérte ismeretségemet. Jót elbeszélgettünk, és mára egy 4 hónapos kapcsolat lett belőle, ami úgy érzem most elkezdett haldokolni.
Fő probléma, hogy nem mutatja ki érzelmeit, nem nyilatkozik kérdéseimkor, viszont ha találkozunk érezni beszédéből, hogy úgy beszél mint aki komolyan hosszútávú kapcsolatot szeretne.
A problémám, hogy akármikor feljön a facebookra soha be nem köszön, mindíg nekem kell kezdeményezni a beszélgetést, és akkor sem biztos hogy aznap visszaír, vagy hogy elolvassa az üzenetet. Igazán tartalmas beszélgetés nagyon ritkán adódik.
Ha felhív kis jelentéktelen dolgok miatt leteszi a telefont, vagy ha ő hív és visszahívom kikapcsolva van már a telefonja.
Szóval egy nagyon-nagyon hisztis dacos természet.
Szeretem őt, de már oda jutottam hogy telefonon sem tudok beszélni vele, mert attól rettegek mikor teszi le a telefont.
Képtelenné váltam arra, hogy ezt tolerálni tudjam, de nem akarom elveszíteni sem, mert terveztem vele hosszútávra.
Sokan lesztek akik azt fogják mondani hadjam ott a francba, de ez nem megy!
További ajánlott fórumok:
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Essek kétségbe? Miért nem kéri meg a kezem?
- Egy kétségbeesett édesanya
- Tanító vagy óvónő legyek? Kétségbe vagyok esve a döntés miatt.
- Mit lehet csinálni, hogy reggelente ne hisztizéssel induljunk el a gyerekemmel?