Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Férfi és nő közti barátság fórum

Férfi és nő közti barátság (beszélgetés)

1 2 3
2010. jún. 27. 17:13
Persze előfurdulhat az is,hogy az egyik fél "többet" akar a másiktól,de mivel látja,hogy nem kaphatja meg,megelégszik a barátsággal.
2010. jún. 27. 17:11

Ja,és mikor összejöttem a mostani férjemmel,neki is volt egy lány barátja,akivel sokat sms-ezgetett,beszélt,sőt volt olyan,hogy éjszaka rohant hozzá,mert a csajt felpofozta a pasija.

Nehéz volt elfogadni,de muszáj.

Azóta eltávolodtak,és már nagyon ritkán beszélnek.

Hidd el,az idő mindent megold!

2010. jún. 27. 17:11
Hát igen,ez így érdekes.Csak ilyenkor a másik félnek nem olyan jó,gondolom tudod miért.
2010. jún. 27. 17:10
Szerintem nincs fiú és nő közötti barátság,mert később tuti más lesz belőle.
2010. jún. 27. 17:10

Szerintem is van férfi-nő barátság!Nekem éveken át csak fiú barátaim voltak,sokkal jobban kijövök velük.Aztán a férjemnek nem nagyon tetszett a dolog,meg el is költöztem tőlük messzire,így szépen lassan megszakadtak ezeka barátságok.

Anno nyaralni is úgy mentünk,hogy 5fiú,és én egyedül lány.Velük is aluttam a sátorban,és az évek alatt soha semmi nem voltunk köztünk,csak barátság.

Sokan nem hiszik el.

2010. jún. 27. 17:07
Szerintetek normális ha a pasimnak vannak barátnői?Mármint szerintem fiú és lány között nincs barátság? De a párom szerint van és ez miatt sok a vita is köztünk.Nem haverságra gondolok hanem eljárogatni,telón beszélni stb...Már nem bírom
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook