Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Férfi és nő közti barátság fórum

Férfi és nő közti barátság (beszélgetés)

1 2 3
2010. júl. 2. 12:29

Nutipofa: a külső nem minden, sőt sok esetben inkább valami a belsőjéből fogja meg a pasit a lánybarátban. Én többre tartom a kisugárzást. Nem egy pasi fiúbarátom mondta már, mikor beszélgettünk csajokról, csajozásról, hogy szép-szép, de nem vált ki belőle semmit az illető, mivel nincs benne semmi plusz azon kívül, hogy csini a pofija vagy nagy a melle, formás a segge... Lehet megb_szná, de csak annyi, mert mint társat nem tudja elképzelni a pluszfaktor nélkül...

A bizalom nagyon fontos meg hogy mennyire ismered a párod. Én még a szemén is látom, ha füllenteni próbál (pl. ajándék, meglepi stb.) :) De nincs okom kételkedni benne, hisz érzem és tudom, hogy engem szeret. A féltékenykedés általában két okból adódik: 1. birtoklási vágy, nem bírjuk elviselni, ha a társunk körül mások is vannak, nem csak felénk mutat szeretetet. 2. amikor önbizalomhiányunk van, elégedetlenek vagyunk a külsőnkkel, belsőnkkel, vagyis amikor nincs meg bennünk a harmónia és másokat magunknál szebbnek és/vagy értékesebbnek tartjuk.

Természetesen más okok is lehetnek, korábbi megcsalás, hazudozás stb, amik rossz emlékként raktározódtak el.

35. 5bfba16667 (válaszként erre: 33. - NUTIPOFA)
2010. jún. 29. 22:40

Valamiért mégis csak a Te vőlegényed, nem? Tehát nem munkahely-szépe "kapta" a párod, hanem Te. A külső az egy nagyon fontos, de nem a legfontosabb dolog, nem?

Téged választott.. Ez azért csak valami..

34. 2cb29de033 (válaszként erre: 32. - NUTIPOFA)
2010. jún. 29. 22:30

Szia.

Azt neked kell érezni, hogy ez barátság-e vagy nem. Neked kell ismerni a párod, és tudni, hogy mit is érez. :) Abban amúgy nincs semmi, hogy tökéletes férfiként írja le a párod, az persze más, hogy ezt hogy mondja... mondom neked kell ezeket a dolgokat 'felfedezni'.

33. NUTIPOFA (válaszként erre: 31. - Cinciminci)
2010. jún. 29. 22:28
LATOD!!! :) Pont ez az amire gondolok. Ha ez az ominozus lany egy banyarem lenne, csak jot nevetnek, de o a munkahelyunk szepe. Mindenki ot akarja, ha csak egy estere is. ( mert a parom ,ez a lany, es en is egy helyen dolgozunk :((((((((( )
32. NUTIPOFA (válaszként erre: 30. - 2cb29de033)
2010. jún. 29. 22:23

En probalok bizni... de nem egyszeru.Plane ugy ,hogy a lany mar nem egyszer kozolte ,hogy az en parom egy tokeletes ferfi szerinte.

Na most ezzel mit lehet kezdeni?Ez baratsag?

2010. jún. 29. 10:53

én úgy tapasztalom,hogy van. Az én egyik legjobb barátom fiú és jól kijön a párommal. A párom legjobb barátja is már 10 éve egy lány. Most egy éve,hogy együtt járunk.

Bár lehet én azért is nem vagyok a lányra féltékeny mert ő segített sokat, hogy a párom egyáltalán erőt vegyen magán és kezdeményezzen. Meg ugye mostanában nem is tudnak sokat beszélni.

talán az is segít nekem magabiztosnak lenni,hogy nem én vagy Angelina Jolie magyar hasonmása,de a best friend-nél jobban nézek ki.:)

Viszont az én párom eleinte féltékeny volt az én fiú barátomra,de szerencsére ez elmúlt és már sokat járunk együtt szórakozni.

30. 2cb29de033 (válaszként erre: 28. - NUTIPOFA)
2010. jún. 29. 10:47

Hát nem tudom... én úgy érzem az írásodból, hogy nem bízol a vőlegényedben.. :( a bizalom a fő alapja mindennek.. vagy adott okot, hogy ne bízzál benne???

Én szombaton férjhez mentem, mint lejjebb írtam, több mint 14 éve barátok férjem és a lány, és a lány volt a tanúm, és ő segített mindenben, és egyszerűen le a kalappal előtte, csupaszív ember, férjemmel együtt. :) az elején nem mondom kicsit nehéz volt, nem tudtam, hogy mennyire tudom elfogadni a barátságukat, de ahogy jobban megismertem a lányt, egyre jobban megkedveltem, a férjemben meg bíztam és bíztam, és bízok a mai napig, mert anélkül megette a fene a kapcsolatot.. :S aminek ki kell, az meg úgyis kiderül.... mármint, hogy ad e okot az ember párja.

29. kingi7 (válaszként erre: 1. - Judit2929)
2010. jún. 28. 22:40
Nekem csak fiú barátaim vannak, valahogy velük jobban kijövök,mint a csajokkal, létezik és ebből soha nem volt probléma :) nem részletezem, hogy miért jövök velük ki jobban, de sok érv szól mellettük...
2010. jún. 28. 21:39

Sziasztok! Megneznem az arcat azoknak a lanyoknak(noknek),akik azt mondjak, hogy van fiu es lany kozott baratsag, hogyha a volegenyuk egy sokkal-sokkal jobb novel kezdene baratkozni mint amilyenek ok maguk.....

En ebben a szituban vagyok... nagyon nem jo...

Vekony a szal szerelem es baratsag kozott...szerintem :(

27. flasch (válaszként erre: 26. - 2cb29de033)
2010. jún. 28. 15:57

erre mondják, hogy vannak kivételek! :)

de én a saját környezetemből nem ezt szűrtem le, eddig. de ettől még lehet, hogy sokaknál ez valóban működik!nem kérdőjelezem meg!

26. 2cb29de033 (válaszként erre: 24. - Flasch)
2010. jún. 28. 15:07
férjem és a lány között 14 éve van legjobb barátság. nem alakult ki közöttük semmi. hinni kell benne, mert van.
2010. jún. 28. 09:31

Sziasztok!

Nekem is 4 éve van egy kapcsolatom, egészen jól működik, szeretjük egymást, de annyira jól elvan otthon, hogy nem volt hajlandó összeköltözni velem, így a legjobb barátommal költöztem egy lakásba. Valószínűleg kiderült, hogy férfi az illető.

A sráccal 2 éve nagyon jóba vagyunk, sokat találkoztunk, megbeszéltük mindkettőnk kapcsolatait, stb. Neki mikor-hogy vannak épp aktuális "zsákmányai":D, de állandó barátnője sajna nincs. Szóval együtt lakom vele, immáron fél éve, és soha semmi sem történt köztünk. Egyszer picit berugtunk, mikor iszogattunk ketten itthon, de még így sem történt semmi köztünk..

A párom és a lakótársam is nagyon jóban vannak, szoktunk együtt programozni, az első pár hétvégét jóformán 3an töltöttük, aztán már annyira nem, de a lényeg, hogy mindenki kijön mindenkivel.

Szerintem ha bevallotta a férfiú, hogy neki ez a barátnője igenis fontos, akkor el kell fogadni, mert különben csak jönnek mennek a viták, és akár akaratlanul is el fogod veszíteni. Az hogy pizzázni mennek, nem egy nagy was ist das, persze akkor, ha nem a veled való programot mondja le a lányért.

Mert az megint más helyzet.. De ha havonta 2x találkoznak, meg beszélnek párszor, szerintem nem baj. Sőőőt, egy nő soksok perspektívából még akár segíteni is tud neked.. amit esetleg a pároddal nem beszéltek meg, mert szerintem mindig van olyan, hogy valami kimarad, vagy egyszerűen kényelmetlen, egy jóbaráttal könnyű. És talán rá tud mutatni a másik hölgyemény, hogy Te mit miért csináltál, meg fog érteni a párod.

Huh, lehet h nagyon kusza lett az írásom, sajnálom. De remélem érthető is:)

Szerintem fogadd el, mert ki tudja, lehet h egyszer a Te legjobb barátod egy fiú lesz, és el fogod várni, hogy megértse a párod!

Kitartást!!

Szép napot:)

24. flasch (válaszként erre: 3. - Dani19)
2010. jún. 28. 09:13

én is ezt gondolom. előbb-utóbb az egyik elkezd valamit érezni, legalábbis általában igy van. -saját pl.is-

barátság szerintem nem, de haverság normális, mert vagyunk páran, akik férfiakkal talán jobban megértetik magukat, mint a nőkkel. de,nem olyan szinten, hogy a páromnak féltékenynek kellene lenni...

23. Castellina (válaszként erre: 22. - Johannia)
2010. jún. 28. 08:21
Teljesen egyetértek. Nálam is így működik. Igen, én is szeretek úgy férfiakat, mintha a testvéreim lennének. De csak ennyi, eszembe se jutna, hogy szexuálisan közeledjek feléjük. A férfiak amúgyis sokkal jobb barátok, mint a nők. És ezt az élményt nem hagynám ki senki kedvéért.
2010. jún. 28. 08:14
Sziasztok. Én hiszek a férfiő nő közti barátságban! Ám mindig azt veszem észre, hogy azok a pasik, akiknek nincs tartós kapcsolatuk, előbb-utóbb többet akarnak tőlem annak ellenére, hogy már évek óta komoly kapcsolatom van! :( Néhányak 1-2 év alatt szerelmet is vallottak, aztán miután elutasítottam őket, megsértődtek és nem barátkoztak többé velem. De van 2 fiúbarátom, akikkel már 6 éve nagyon jóban vagyunk. Barátom az elején féltékenykedett, de megértette, hogy világ életemben pasik között mozogtam. Barátomnak nincs ilyen legjobb lánybarátja, lehet emiatt is nehezen értette meg az elején, hogy soha semmire nem gondol egyikünk sem. Amúgy ezt úgy kell felfogni, mintha a másik a tesód lenne vagy valami rokonod, és hát nem hinném, hogy bárki is szeretne valamit a bátyjától, öccsétől. És a pizzázás nem értem miért gond. Mi eljárunk teázgatni, sörözni, pizzázni, sétálni stb. Vagy mégis milyen körülmények között beszélgessünk az élet nagy dolgairól? Vigyázállásban egy nyilvános helyen? Azért ha barátnőkkel összefuttok, beültök valahová vagy sétálgattok, nem? Ugyanez a fiúbaráttal is a helyzet, csak annyi a különbség, hogy neki farka van :D Akinek nem volt fiú vagy lány legjobb barátja, az úgysem érti meg, és féltékenykedik. Nekem ez a véleményem. Jah és az egyik fiú legjobb barátommal ölelgetjük is egymást, mert annyira szeretjük egymást - de ez a szeretet inkább a mély tisztelet és testvéri szeretet keveréke! Lehet néhányan ufóként nézik majd ezt a hozzászólást, de vannak olyan típusú emberek, akik egy idő után belelátnak érzelmeket, vonzódást a másikba, szóval náluk nem működik a barátság. Én is a párév utáni fiúbarátaimban csalódtam, de pont az egyik jelenlegi legjobb fiúbarátom adta vissza a hitet a fiú-lány barátsághoz, és azóta is hálás vagyok neki.
21. jomami (válaszként erre: 1. - Judit2929)
2010. jún. 28. 05:19
Mi a normális? Nekem még ilyen tapasztalatom nem volt, olyan volt, hogy valaki barátkozni akart velem de ő többet akart vagy fordítva.Van olyan ismerős aki szerint van, nem tudom ez gondolom személyiség függő. Én személy szerint nem barátkoznék másik nemmel ha kapcsoltabban vagyok épp, és nem tetszene nekem sem ha a páromnak egy másik barátnője is lenne és ezt el is mondanám neki.
20. őzikee (válaszként erre: 1. - Judit2929)
2010. jún. 27. 21:09
Egy pasi ne a barát barátnőjét vigye pizzázni, hanem a barátnőjét! Én csak akkor hiszek benne, ha a pasi párja is jóba van az illetővel, de sajnos ez általában nem így van!
2010. jún. 27. 20:54
Annyira ritka,hogy kizárt! :DDD
18. 2cb29de033 (válaszként erre: 7. - Eperke9)
2010. jún. 27. 19:51
szerintem ez butaság... nem kell egyoldalú szerelem egy ilyen barátsághoz...
17. 2cb29de033 (válaszként erre: 1. - Judit2929)
2010. jún. 27. 19:49

Igen, normális. A férjemnek is van egy legjobb 'barátnője', és 100 %-ban megbízok bennük. Nem mellesleg én is jóban vagyok a lánnyal, mert egy jószívű, segítőkész ember. :)

Tudni kell bízni a párodban, mert ugye bizalom nélkül mit sem ér a kapcsolat. Szerintem ha megbeszélnétek, és esetleg te is barátkoznál a lánnyal, könnyebb lenne. :) Persze nem muszáj, én sem muszájból barátkoztam. :)

16. 4f8ae69d1b (válaszként erre: 8. - Judit2929)
2010. jún. 27. 18:31

Húúú..hát ez nekem is nagyon rossz lenne..

Egyébként,tényleg..téged nem hívnak?Hármasban nem tudtok bratyizni?

15. Judit2929 (válaszként erre: 11. - Makrai.lilla)
2010. jún. 27. 17:23
Igen eddig nekem is ez a tapasztalatom
14. Judit2929 (válaszként erre: 12. - T.Orsa)
2010. jún. 27. 17:22
4 éve
2010. jún. 27. 17:16
Lehetséges fiú és lány között barátság. A fiam nemrég 3 lánnyal volt külföldön, és kirándulni is szokott más lánnyal menni, mint az aktuális barátnője, én semmi nem volt közöttük. Ha több éven keresztül nincs semmi köztük, szerintem akkor nem is lesz.
12. T.Orsa (válaszként erre: 8. - Judit2929)
2010. jún. 27. 17:15
Szerintem az lenne a megoldás,ha téged is vinnének pizzázni vagy sétálni.Oké,ápolni kell a barátságot,de ott vagy te is..mióta vagytok együtt?
11. makrai.lilla (válaszként erre: 1. - Judit2929)
hat nekem szinte csak fiu ismeroseim vannak,de azert eszreveszem h egy ido utan szinte mindbe benne van az h vagy en vagy ok akarnak vmit.nem nagyon van baratsag ...
10. Eperke9 (válaszként erre: 8. - Judit2929)
Pizzázni vagy sétálgatni egy másik lánnyal? Hát ez nekem is húzós lenne! Én nem nézném el!

Ritka, de van csak barátság férfi és nő között.

Nálunk legalábbis van nekem is és a páromnak is.

Meg kell beszélni, így ritkán van gond.

8. Judit2929 (válaszként erre: 5. - T.Orsa)
2010. jún. 27. 17:13
De úgy utálom mikor pizzázni mennek vagy sétálgatni,megőrülök tőle,nem akarom azt kérni hogy szakítsa meg vele a barátságot de nekem így nagyon rossz
2010. jún. 27. 17:13

Lehet, hogy van barátság fiú-lány között, de az ilyen barátságok általában "egyoldalú szerelmek" szerintem, és sose tartanak sokáig. Főleg, ha az egyik megtalálja az igazi párját.

De aztán ki tudja?!

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook