Fényevés miatt halhatott éhen egy egyéves kisfiú Agárdon (beszélgetés)
emberi tett?
Szabad akaratból?
Gonoszság, mert meg tudta venni a tudást és a biogyümölcsöket a gyerekének?
Nagyon is tisztában vannak a felelősségükkel.
Hidd el.
Láss a szemükkel. Gondolkodj az agyukkal...ööö...empátiának hívják, ha jól emlékszem...vagy valami hasonló
Szóval szerinted nem baj, hogy éhenhalt egy kisgyerek? És nem érted mi vele a problema?
A szülők sem értik.
Nem erről szól az egész?
Junkies - Mese
"Én mindent megtettem, szeretetből. Hiszek valamiben és a szerint döntök és cselekszem. Nagy ritkán csak sodródom, De én hiszek valamiben. Én jó ember vagyok a saját értékeim szerint. Én sosem leszek olyan, mint az anyám."
Ez csak egy képzeletbeli idézet. Soroljam még az indokokat, hogy miért nem értem mi a probléma?
Nem keveri.
Elsősorban a szerzőpáros nem az amish közösség tagja. Fundamentalista keresztények.
Egy részlet ebből a helyes kis könyvecskéből:
"Egyéves kor alatt egy 25-30 cm hosszú, kb. 3 mm átmérőjű vessző elegendő (amelyről lehántjuk a bütyköket, nehogy sérülést okozzon)."
A magyar fordítás 2012-ben jelent meg az Evangéliumi Kiadó gondozásában. Valamiért fontosnak találták, hogy a magyar szülők is értesüljenek ennek a szimpatikus emberpárnak a tanácsairól gyereknevelés kérdésében. 2012-ben!
Én ezt nem értem. Te mit nem?
18 éve küzdök a hülyék ellen.
Van benne részem. :)
Van probléma?
Történik valami, vagy továbbra is megy mindenki a maga feje után. Ugyan már.
Hogy is mondta Kaszás Attila?
Még egy...
semmi több
Akiket disznók között nevelnek moslékon azok a gyerekek miben különböznek?
Nem értem mi a probléma.
Miben különbözik egy 15 hónapos, egy reményvesztett, nem gyógyítható embertől aki felett a családja dönt hogyan kezeljék?
Nem értem mi a probléma.
Szerintem nem.
Nem értem mi a probléma.
vallás, gondolati szabadság van.
Én nem értem mi a baj.
Desszertnek fényt enni... Aaaah! Úgy tűnik, elég sok ember vevő az irracionális, földtől elrugaszkodott dolgok iránt. Szomorú ez. Ha a gyerekem érdeklődne ilyen őrültségek iránt, akkor rendesen megijednék, aggódnék és szomorú lennék. Voltak nekem is fura étkezési szokásaim, elég kipróbálós fiatal voltam - nyomait mai napig viselem -, de ez a** őrület nekem túl extrém. Ez fényévekre van a mértékletességtől! Vizet sem fogyasztani 7 vagy 21 vagy akárhány napig... merő borzalom és életveszély! És nem enni... miért is? Hirdessék ezeket a tanokat éhező afrikai országokban, ott van elég fény. Mondjuk nálunk is... éhező ember is. Sajnos. Ki divatból, ki kevés pénze nem eszik eleget s rendes ételt. Én betiltatnám ezt a sok diéta, fogyókúra reklámot is. Orrvérzésig, mindenhol ezt látni. S olvasni, hogy a magyarok is nagy darabok. Nem. Összehasonlítva egy brit, egy amerikai, egy német, stb. emberrel, teljesen rendben vannak a magyarok. A fiatal lányok többsége pedig konkrétan vékony, s nyomják nekik a diéta szöveget a médiában. Címlapra lehet kerülni 5 kg hízással vagy fogyással. Félelmetes.
Kezdjék már el divatba hozni a mértékletes, változatos táplálkozást, a természetességet, az egyensúlyra figyelést!!!
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Arra se jár busz, ahonnan téged szalajtottak...
Inkább ne írj ide, főleg ne ostobaságokat, légyszíves!
Magyarul :Gyermeket nevelni isten félelmében, Evangéliumi kiadó.
Ez mekkora beteg agyú nő!!!
Remélem, nincs sok gyereke...
További ajánlott fórumok:
- Milyen tejet adhatok a babámnak, mindjárt egyéves lesz?
- Mit tegyek ha az egyéves kislányom fején koszmófoltok jelentek meg? Minden nap hajat mosunk csecsemő kora óta, mitől alakult ki mégis?
- Tudja valaki hol található Agárdon a Kunos emlékmű?
- Kenyeret és cirkuszt - avagy hogyan etessünk meg egy egyévest?
- Miért halhatott meg a törpenyuszim?
- Szerintetek hogyan halhatott meg az a lány, aki szellemként azt az M betűs bútorboltot reklámozza?