Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Félrediagnosztizálás fórum

Félrediagnosztizálás (beszélgetés)

2008. okt. 19. 14:01

A lányom már 8 éves. Mivel terhesen nagyon sokat hánytam vele, befeküdtem a kórházba. Mondta a doki, hogy megcsinálja hamarabb az UH-ot. Ez a 7. héten volt. Nincs szívhang. Műteni kell. Hétvégére hazaengedett, de hétfőn mentem vissza vizsgálatokra. Kedden már mentem, hogy altassanak a műtéthez. Az ajtóban elkapott egy másik doki, hogy hivat az osztályvezető főorvos. Aki megtalálta a szívhangot. 4 nap telt el a két UH között. Angyali segítség volt.

Tavaly volt egy 15. heti magzatelhalásom. A műtét előtt még soron kívül megcsinálták az UH-ot.

2008. okt. 19. 00:45
NQvéremmel történt meg... sajnos :(
2. siskane77 (válaszként erre: 1. - Kriszta-68)
2008. aug. 11. 19:35
Szia!Nekem áprilisban volt egy magzatelhalásom ami a 12.-heti uh derült ki.Másnap" be is fejezték " a terhességet.Nem volt semmi tünete se vérzés semmi.De nekem tényleg elhalt.A méretéből itélve már a 8-9.héten.Szinte semmit nem lehetett látni az uh.Volt egy amnionszalag letapadásom ami nem engedte fejlödni.De azóta"pótoltuk a hiányt"most vagyok 7 hetes terhes.Beleélni még nem merem magam nem akarok csalódni.De ami veled történt nem semmi!!A mütét után a "teherbeesés missed ab után"-i forumba szoktam irogatni és ha jól emlékszem ott is volt hasonló eset.És most akkor minden rendben???
2008. aug. 10. 13:51

Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem!

Ha Ti saját magatok is átestetek rajta, vagy a környezetetekben tudtok olyan Nőkről, Anyákról, akiknél a terhesség korai szakaszában elhalt embriót diagnosztizáltak, kérlek írjatok vagy hívjatok fel!

Azt szeretném tudni, hogy a tervezett műtét előtt közvetlen végeztek-e nálatok/náluk kontroll UH-t.

Én ugyanis úgy jártam, hogy két UH elhalt babát igazolt, és nem további vizsgálatra, hanem mindjárt műtétre írtak ki.

Hálistennek nekem a babám megmaradt, ugyanis elmentem egy másik kórházba és csináltattam mégegy UH-t, ami egyértelműen élő babát mutatott... Azt szeretném tudni, hogy mennyire gyakori eset kis hazánkban ez a "kis tévedés"...

Mégegyszer várom üzenteteket ill. hívásotokat...

E-Mail: kriszta-68@freemail.hu

Tel.: 0670-411-32-68

Köszönöm a segítségeteket:

Kriszta

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook