Félrediagnosztizálás (beszélgetés)
A lányom már 8 éves. Mivel terhesen nagyon sokat hánytam vele, befeküdtem a kórházba. Mondta a doki, hogy megcsinálja hamarabb az UH-ot. Ez a 7. héten volt. Nincs szívhang. Műteni kell. Hétvégére hazaengedett, de hétfőn mentem vissza vizsgálatokra. Kedden már mentem, hogy altassanak a műtéthez. Az ajtóban elkapott egy másik doki, hogy hivat az osztályvezető főorvos. Aki megtalálta a szívhangot. 4 nap telt el a két UH között. Angyali segítség volt.
Tavaly volt egy 15. heti magzatelhalásom. A műtét előtt még soron kívül megcsinálták az UH-ot.
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
Ha Ti saját magatok is átestetek rajta, vagy a környezetetekben tudtok olyan Nőkről, Anyákról, akiknél a terhesség korai szakaszában elhalt embriót diagnosztizáltak, kérlek írjatok vagy hívjatok fel!
Azt szeretném tudni, hogy a tervezett műtét előtt közvetlen végeztek-e nálatok/náluk kontroll UH-t.
Én ugyanis úgy jártam, hogy két UH elhalt babát igazolt, és nem további vizsgálatra, hanem mindjárt műtétre írtak ki.
Hálistennek nekem a babám megmaradt, ugyanis elmentem egy másik kórházba és csináltattam mégegy UH-t, ami egyértelműen élő babát mutatott... Azt szeretném tudni, hogy mennyire gyakori eset kis hazánkban ez a "kis tévedés"...
Mégegyszer várom üzenteteket ill. hívásotokat...
E-Mail: kriszta-68@freemail.hu
Tel.: 0670-411-32-68
Köszönöm a segítségeteket:
Kriszta