Felnőtt fejjel szakképzett ápolónő? (beszélgetés)
Milyen jó kérdés. ☺️
De ma már ha utcaseprőnek megy valaki,oda is érettségi kell.
Nincs is ezzel baj. De a megkülönböztetés már igen.
Nem attól lesz nagy ember valaki, hogy érettségije vagy akárhány diplomája van. Hanem mennyire tud ember lenni. Mert diplomával is lehet valaki sík h...e,de érettségi nélkül is lehet valaki talpig becsületes tisztességes ember.
Hogy okosságot kérdezzek
minek is kell érettségi egy ápoló foglalkozáshoz?
Történelmet, magyart, matekot fog oktatni a betegeknek?
Így is, úgy is 44 leszel, ha régóta ez a vágyad, sokkal jobb, ha diplomás ápolónőként leszel.
Van egy idős francia ismerősöm, fiatal korában nem volt rá lehetősége, a saját fiával együtt járt egyetemre. Szerintem ne habozz, én drukkolok neked.
Le a kalappal elötted ha ápoló, akár szakápoló szeretnél lenni
Szerintem szép de "kegyetlen" foglalkozás
Nézz körül, az érettségi 2 év alatt is megszerezhető bizonyos iskolákban.
Ne add fel az álmaid. SOK SIKERT!
Ma már nem számít az életkor.
Lányom 36 évesen kezdett bele nappali tagozaton a második diplomás egyetemi tanulmányaiba és most 47 évesen jelentkezett levező tagozatra a 3. diplomájának megszerzésére.
Egy ismerősöm 40 évesen kezdett az egyetemen ilyen szakon. Mivel úgyis ápoló volt, a munkáját megtartotta, a gyakorlati órákkal nem lesz gondja. Már megvan pár éve.
Az érettségi meg nem lehetetlen.
Az ember amíg él, tanul.
Én negyven évesen kezdtem az egyetemet, és még most, 65 pluszosan is napi szinten tanulok.
Vágj bele, ha ez az álmod!
Sziasztok!
Szeretnélek megkérdezni titeket,illetve kíváncsi vagyok a véleményetekre.
A gyerekkorom nem úgy alakult ahogy kellett volna ,ebbe nem is szeretnék belemenni.
Jelenleg 8 osztályom van ,de mindenképp el szeretném kezdeni az érettségit idén szeptemberben.
Jelenleg 36 éves lesz pár hónap múlva ,és ami biztos hogy az érettségi 4 év ,tehát 40 éves leszek mire végzek vele.
Minden vágyam hogy diplomás ápoló legyek de ugye 44 éves lennék bőven mire ha minden jól megy ápoló lehetek. Szerintetek ez már irreálisan durván késő?
Nem szeretnék elmenni ilyen gyorstalpalóira ahol pár hónap max 1 év alatt megvan a sima ápolói tanfolyam azt nem szeretném ennél több szeretnék lenni. Késő már ugye ? Mindjak le róla ?!
Nem tudom a sok fiatal között a 18 20 évesek között hogy néznek ki ,és milyen lenne 44 évesen kezdőként bekerülni egy kórházba a velem egykorú,de 100X tapasztaltak közé,vajon ők hogy fogadnának ? 🤔
Egy álom szakma
További ajánlott fórumok:
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Felnőtt fejjel főiskola - egyetem?
- Tanulás felnőtt fejjel. Hogyan működik?
- Mandulaműtét felnőtt fejjel
- Amit felnőtt fejjel tudtam meg a szüleimről...
- Tud valaki Cegléden ápolónő felnőttképzést?