Felháboritó, hogy minden tv-csatornán ismétlések mennek és ugyanazok a filmek, müsorok! (beszélgetés)
A magyar Discovery hivatalos közleményt adott ki az ügyben: "A legjobb szándék ellenére a szolgáltató visszautasította a szerződés megújítására vonatkozó összes javaslatot, és megszüntette a Discovery Channel sugárzását. A Discovery egyetlen alkalommal sem kérte díjai emelését.
Ezért nem nagyon nézek TV-t.
Viszont van egy mondás = egy újszülöttnek minden vicc új!
Vagyis mindig van olyan ember akinek újnak tűnik egy régi film.
Mikor hozták a boxot,a pasi mondta,hogy a Discovery nagyon megemelte a tarifát,és csak úgy tudták volna adni,ha lekódolják,és plusz pénzért-de ebbe nem ment bele a Discovery-ezért levették:o
Ugyanez van az RTL II-vel állítólag túl drágán adják ők is:O
Egyetértek.A napokban a Film+ csatornán néztem egy filmet,és nem egyszerűen szakították félbe,pont egy dialóg kellős közepén-kétszer is:O rettentő dühítő!:O
legalább várták volna meg,míg egy jelenet lezajlik,vagy befejezik a beszédet.
Az ismétlésekről nem is beszélve,meg a gagyi filmekről:O
Az a helyhez,hogy nem szívesen töltögetek le,mert kering mostanság egy olyan vírus,ami filmletöltéssel jön le,és bizony a vírusirtók nem védik ki-én is bekaptam sajna a múlt hetekben.Szerencsére nem kellett újratelepíteni a gépem,mert sikerült leszedni-de most már óvatos vagyok.
Ez így van!
Jól kiröhögnek minket, mert megtehetik!
Nálunk a jó kis Disovery csatornákat nem régen vették el... (digi)
Csupa nézhetetlen adó és műsor.
Mondjuk én alig nézem :)
Van megoldas. Ne nezz TV-t. Olvass, hallgass radiot, nezz filmeket DVD-n, interneten.
Egyebkent meg a fizetos filmcsatornak is gyakran ismetelnek.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a felháborító anyakönyveztethető nevekről?
- Ez felháborító!!
- Igazságtalan, felháborító és elkeserítő egyszerre - megszűnik a Peter Cerny Alapítvány
- Mit szólsz ehhez a cikkhez?Nem felháborító?
- Hallottál az úgynevezett randidrogokról? Félelmetes és felháborító!
- Nehéz olyan barátot találni, akinek ugyanazok az elvei, erkölcsi normái és életszemlélete, mint nekem?