Félelem a nőktől! Mi a véleményed róla? Megoldások? (beszélgetés)
Így van ez a valóságban:
"A szép lányokat általában megdugják, azok hagyják. Tudnak bőven válogatni, nem kell leállniuk az első jöttmenttel, míg a csúnyák saját magukat tukmálják rá magukat a "szép belsőt" kecsegtetve. (mitől lenne szép, hisz tele van csalódással, elutasítással, irigységgel....)
Általában a csúnya lányoknak van rohadt nagy családjuk, mert kénytelenek megalkudni az első férfinél, szemet hunyni minden felett, különben hoppon maradnak.
A csúnya lányok egyáltalán nem boldogabbak, beletörődtek a megváltoztathatatlanban ."
Na, végre vki elmagyarázta :D
Ha így nézem, tényleg van benne vmi...de hogy a férfiaknak miért tetszenek a kislányos nők, szintén az élet nagy kérdései közé tartoznak...:P
a szeretet, megszeretés nem azon múlik, hogy valaki szép vagy csúnya külsőre, mert nem azt szeretik meg az emberek. nyilvánvalóan a széphez többen vonzódnak és többen akarják megdugni is :)
én úgy gondolom azért, hogy csúnya nő nincs, csak lusta és igénytelen önmagával szemben
Kitennél ide néhány linket?
Előre is köszi.
Blogok, fórumok, mindenféle. A legtöbbtől hidegrázást kapok. Volt egy blog, a kövérség dícsérete, az egész arról szólt, milyen szuper dagadtnak lenni.
De a Facebookon is terjednek, egyesek rendszeresen osztanak meg ilyeneket.
Kösz, nem, elég a cím is. A napi idiótaságadagom már megvan, nem hiányzik még ez is.
naponta jelennek meg ilyen írások, hogy miért jobb szegénynek, kövérnek, csúnyának, stb. lenni.
Micsoda??
Kifejtenéd bővebben?
Végre Te is itt vagy. :))
Elolvastad a blogot?
Csúnya nőnek lenni jó?
"A szép lányokat általában megdugják, a csúnyákat pedig megszeretik.
Általában a csúnya lányoknak van rohadt nagy családjuk, sok gyerekük.
A csúnya lányok boldogak."
Mind három jó nő.
Monica Belucci aztán végképp.
Szerintem Scarlett, azért tetszik sokaknak annyira, mert skandináv szépség, és egy ilyen nő aztán különleges tud lenni. :)
Emma Watson meg szerintem a kislányossága miatt.
De ezek csak tippek.
A legjobb pasi sosem félnek a csajoktól, még a legjobb csajoktól sem.
Általában a sz.r, lúzer, átlagos pasik félnek tőlük.
Mondjuk nem értem, hogy ha az ember valakit csúnyának talál, miért kellene, hogy esély adjon neki? Ez nem csak rám értendő.
A lányok sem adnak mindenkinek esélyt.
Tudom, mindjárt leírod, hogy de Te minden férfinak adtál, és így tovább.....
Azért, mert a problémád mentális eredetű, gondolom. Azon meg pszichológus tud segíteni.
Én meg úgy, hogy az a fajta nő vagyok, akitől a legtöbb férfi fél; legalábbis sokan bevallották. Mégis 16 éves korom óta mindig volt/van kapcsolatom. Aki jobban megismer, rájön, hogy nincs oka a félelemre. :)