Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fekvőbicikli? fórum

Fekvőbicikli? (beszélgetés)

18. kentaurcica (válaszként erre: 17. - Olajbogyo)
ápr. 8. 16:59
Az nem dől el.
ápr. 8. 08:06

Egy férfit szoktam látni ilyennel tekerni a környékünkön.

Szerintem tök idétlenül néz ki.

Azt nem tudom, ha pl. meg akar állni a piros lámpánál, vagy bárhol, hogy nem dől el oldalra?

Mert ugye a rendes ülő biciklin ilyenkor letesszük a lábunkat a talajra, úgy támasztunk ki.

Fekvő bicajról is le ér az ember lába fekvésből?🤔🙂

16. boldogzokni (válaszként erre: 14. - Csillagszem38)
ápr. 8. 07:57
Szabadban?
ápr. 8. 07:57
Tegnap láttam egyet. Nekem nagyon furcsa és balesetveszélyesebbnek is tűnik. De mondjunk egy hegyi kerékpárúton egy tó megkerülésére biztos nagyon jó lehet, ahol nem pufognak az autók és nem is ütnek el.
ápr. 8. 07:43
Szuper, èn a tèrdműtètem után az első pár hètben ilyenen edzettem.
13. globus
ápr. 7. 16:51
Nálunk egy köztiszteletben álló ember ilyennel közlekedik, balesete után. Sőt, azt hiszem, kézire van átalakítva.
12. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 10. - Eunuch)
ápr. 7. 16:50

Gondolom, kerékpárutakra, hiszen a mostani utak katasztrofálisak, valamint szinte arcmagasságban vannak a kipufogók.

Eleinte én is megnéztem őket,rájuk csodálkoztam, de jobban szeretek magasabban ülni, igaz így is elcsaphat egy autó.

11. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 9. - Andilaci)
ápr. 7. 16:46
Ilyenre az életemben nem vágytam. Valahogy, ahogy berobbant, úgy el is tűnt, legalábbis amerre én járok.
10. eunuch
ápr. 7. 16:31
Az a jó benne, hogy órákig bírsz rajta ülni. Nem zsibbad, nem fáj, nem nyom. Lassabb, alacsonyan ülsz, és szokni kell a kormányfogást, kanyarodást. Hosszú túrákra ajánlott.
ápr. 7. 16:20
Nekem nagyon fura:)))))
ápr. 7. 16:16

[link]

Itt van több, hát na.....

ápr. 7. 16:16
Most néztem képeket róla. Nem mindnek van fejtámlája, és a fekvés szögük is változó. Van köztük egy olyan bicikli is amin hasal az ürge. Hasaló bicikli! Hát már minden bolondságot kitalálnak.
6. 55Judit (válaszként erre: 5. - 55Judit)
ápr. 7. 16:08
Régen nagyobb divat volt mint most, de itt a Balatonnál nyáron még mindig menőznek vele.
5. 55Judit (válaszként erre: 3. - Boldogzokni)
ápr. 7. 16:06
Nem tudtam kipróbálni mert nem érte volna el a lábam a pedált. Fiam sokkal magasabb nálam. Ő nem mondott olyat hogy nem látna jól, volt fejtámla is, nem kellett a fejét sem tartani. Kényelmesen félig fekvő helyzetben tekert. Hátul lobogott egy kis élénk színű zászló, volt elöl hárul lámpa ami mindig világított. Én nem vennék, ő is nekiadta ifjabb barátjának, szerencsére a magasságuk egyforma. :)
ápr. 7. 15:29

Szerintem balesetveszélyesebb, mint a normál.

Kevésbé lát jól előre, kevésbé vehetik észre időben.

10 éve láttam többet, de már egyáltalán nem látok.

A nyakuk is ahogy állt, szerintem nem lehetett az olyan kényelmes.

Nem próbáltam, csak láttam kerekezés közben, megelőztem őket.

Tényleg csak az érdekesség, semmi több nem lehet benne.

3. boldogzokni (válaszként erre: 2. - 55Judit)
ápr. 7. 15:21
Te nem próbáltad ki soha? Nem is tudtam, hogy személyre szabják.
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
ápr. 7. 15:09
Fiamnak volt, ment vele néhányszor. Személyre szabottan készítik a lábhosszhoz. Semmi extra, csak fekszel nem ülsz, így nem annyira mondható sportnak a kerékpározás. Van akinek jó buli, fel lehet vele vágni. Megbámulják, nagyjából ennyi.
ápr. 7. 15:05
Valaki próbálta? Mi benne a jó?
Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook