Fekete-fehér, igen-nem... (fórumjáték)
Ki se állhatom abból a pirosat, szerintem inkább nívótlan mint izgató.
bordót meg a nyuggerok hordanak, vagy Rogerino, azt köti a szeme elé a kalózhajóján.
te még ugye soká leszel vénasszony?
Azt, hogy találnám, amilyen színű sosem volt, bordó és fekete jobban illik hozzám.
Kedvenceid a piros bugyik?
Hát persze, minden légynél, nyúnyognál ezt érzem...
megtaláltad már a piros bugyogódat?
Addig lenne keze, lehet beledöglenék én is, de velem jönne az is, aki kezet emelne rám.
Éreztél már olyat, hogy na ez most igazán megérdemelné, hogy megüssék?
Dehogy, Te vagy az egyetlen akinek az igazat mesélném el.
Mitől vagy szomorú, eltángált tegnap a kedvesed?
Jót nevettem, pedig éppen szomorú vagyok.
Összehord hetet-havat és ott hagy csapot-papot :)
Fogalmam sincs, hiszen semmi közünk egymáshoz, hogy jönnék én ahhoz, hogy elszámoltassam, mert itt együtt szórakozunk.
Te mit szólnál, ha megkérdezném mivel töltöd az idődet?.. talán az orromra is koppintanál?
Pontosan így van, ahogy azt leírtad.
hansi eléggé racionális gondolkozású...
Rogerino olyan mint az ájtatos szüzek, mindenen megsértődik, nehéz vele játszani, mert játék közben megissza az árvák könnyeit is, aztán összehord csapot, papot...
Te tudod, hol járkál hét közben, mert a munkát azt nagy ívben kerüli...-))
Ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el, szól a mondás, de megértem nagyon is, ha valaki fél elfogadni, mert azt gondolja, azzal elköteleződik valakinek.
Te mindenkitől elfogadod a segítséget, vagy van egy bizonyos fenntartás benned, hogy ettől-attól ha beledöglök sem kell?
Hansi erre azt fogja mondani, hogy az attól függ, hogy milyen címletű bankóval nyújt kezet.
Ugye hogy csak a hullák olyan hidegek, hogy fittyet hánynak a baráti kézfogásra?
Erre a kérdésre őszintén tudok válaszolni, mindig volt, most is van és remélem lesz is, hiszen a bajban én is megfogom mások kezét, vállamra is hajthatják a fejüket, nálam működik az adok-kapok.
Te, fogtad már meg úgy más kezét, hogy az nem viszonozta?
A pénzért vett szolgáltatás az célirányos.
nincsenek benne csalódások, azt kapod amit rendeltél.
Pont mint az étteremben.
természetesen Neked is van igazságod normális esetekben, akkor már a Te álláspontod az igaz.
De az élet nagy rendező, ez a felállás az én megváltozott
életemre, életkörülményeimre érvényes csak.
Ha baj van, az én kezemet senki sem fogja ezekben a híres emberi kapcsolatokban, neked van aki fogja?
Ha csak önmagáért fekszenek le vele, az szerintem jobb, mint a pénzért vett "szerelem".
Szerinted az emberek robotok, a mély érzések, a másik iránti feltétlen féltés, szeretet, akivel megbeszélhetsz bármit, aki fogja a kezed, ha baj van, az a teljes hülyeség, a szexualitás mindent visz, az emberi kapcsolatokban?
Persze, hogy pénzért, mert nagyon praktikus megoldás.
Az életben minden pénzbe kerül, ez sem más mint egy szolgáltatás, amit megvehetsz.
Ugyanígy válogatsz a Metzgerei-ben vagy a Bäckerei pultján,
szemre válogat az ember.
Nincs benne időlopás a másiktól, nincsenek felesleges körök.
Te miért cselekszel másként,mert a Te elved szerint csak a pofára esés van belőle, nemdebár?
Miért te pénzért szerzed a szerelmeidet? Hát én tuti nem.
És most hogy tiltott szót használtam, mennyi orgonát viszek Enissának? :)
Túl sok kérdést teszel fel aminek a megválaszolásában szerepelnének a tiltott szavak.
nagyon kell ám figyelni.
ha ferde a szeme, akkor arra gondoltam.pénzt utaltál már neki a mindennapokra?
Aha, jobban hangzik, de mikor fogom elhinni, hogy tényleg így gondolod? :)
Melyik szerelmemhez, Calabriába vagy a ferdeszemű szépséghez?
Persze, hogy tudom..-)
szerintem is Bullshit, de gondoltam megvizsgállak..-)
minden ember egyenlő, ez így jobban hangzik,
Mire vársz az utazással, mikor mész már vissza a szerelmedhez?
Bullshit baromság, hülye soviniszta vagy, ezt gondolom.
De azért tudod, hogy még így is haverok maradunk?
a tóparti táblát ők rakták ki, bocsi.
Léteznek a világon sorrendek kérem:
-világos bőrű férfi ember,
-nők színtől függetlenül,
-sötét bőrűek,pasi-nő vegyesen,
-csimpánzok,
Te erről a sorrendről mit gondolsz?
Egyszer megtámadt egy pávián egy autóparkolóban, mert biztos csillogott a kamerám, ahogy fényképeztem, brrr, alig tudtam elfutni előle. De máskor láttam majmot, ahogy motorbiciklin viszik és kókuszt szedetnek vele...
Mikor felejted el a sovinisztaságod és veszed a sötétbőrűeket és a nőket is rendes embernek?
Alacsonyabb rendűek a sötét bőrüek, ők jóban vannak a minden vízben úszkáló izékkel, nekik nem szól a figyelmeztető tábla.
Kigyós helyen egyszer voltam, úszni, azt hiszem újkígyósi strand volt a neve.
a majmokat, csimpánzokat szereted?
Egyszer láttam csak, messze benn volt egy folyó közepén. Mérgeskígyót viszont sokszor. Paráztunk egy napig, mikor bejött a házba, de aztán megszoktuk, és két hét múlva kiment.
És miért csak a sápadtarcúaknak tilos, a sötétbőrű evésétől tartózkodik a krokodil? :)
Soha..Igazából egyet se láttam még közelről.
De Kenyában voltak tavi krokodilok a vízben, tábla is figyelmeztetett a veszélyre:
"White people are not allowed to go in the water or swim in the lake."
Te láttál már krokodilt közelről?
Mikor is, mikor is... Asszem 2007-ben. Vagy inkább 2008-ban lett volna? Mindegy, jó régen.
A puputeve nem túl érdekes, de mikor volt mérgeskígyó az ágyad alatt? Vagy krokodil.
De miért kellene mindenen utálkozni, inkább fogadd el az életet.
Mikor ültél puputevén?
A gyerekek se nagyon tudnak mostanság, de a felnőttek érdektelensége tényleg totál iszonyat.
Nagyon utálod a közömbösségüket vagy csak kicsit?
A kérdések és válaszol felhozatala elég gyér.
Te is úgy érzed elfelejtenek a felnőttek játszani?
Te is tettél a kövekhez valamit? Azt hittem, hogy onnan csak begyűjtöd a neked szánt cuccot.
Oké, mehetek most aludni és kiskék hátha holnap megkérdezi megint, hogy milyen színű a tej? Baromi unalmas kérdései vannak, ugye?
További ajánlott fórumok:
- Mit vegyek fel szóbelire, amiben csinos vagyok, elegáns, de mégsem a sablonos fekete-fehér kosztüm verzió?
- Hogy lehet azt megcsinálni, hogy egy színes képet teljesen fekete-fehérré tenni, és csak egy részt színesre hagyni?
- A fekete-fehér ágyneműhuzat előbb-utóbb megszürkül?
- Valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan lehet azt megcsinálni, hogy egy fekete-fehér képen pl a póló piros legyen?
- Hol tudok venni fekete-fehér kockás táskát?
- Ajánlanátok régi, fekete-fehér amerikai filmeket (40-es 50-es évek)? pl: Az élet szép