Fekete (afrikai) párom van. Szerintetek szóljak a származásáról bemutatás előtt a szüleimnek vagy jobb a meglepetés ereje? (beszélgetés)
Remélem, hogy nem áll közétek azért a távolság! :) Nem vészes tényleg.
Elmesélem majd mindenképpen. :) Ők is messze élnek, Lagosból jönnek és még soha életükben nem jártak Európában, kicsit nagyon idegen nekik ez az egész, de meglátjuk.
Ez egy kicsi ovi, itt minden feltűnik :)
Igazából egyetlen dolog van, amit nem állok meg szó nélkül: ha valaki nyitva hagyja az óvoda kapujár, ahonnan pont egy forgalmas úttestre lehet jutni.
A többi csak azért jutott eszembe, mert most kihozta a szó ezen a fórumon.
Az a kislány meg olyan szomorkás volt mindig...
Kb 50 perc vonattal. Szerintem bem vészes, ő kicsit nehezebben bekel meg a dologgal de mar kezdi megszokni a gondolatot. :)
Drukkolok a szülőkhöz! :) majd meséld el hogy sikerült. :) nálunk ez egyelőre kilátásban sincs, az ő családja nem tud ide jönni, szerintem nem is akarnak... Es a távolság miatt mostanában mi sem tervezünk oda utazni. Szerencsére, mert en tuti frászt kapnék a helyzettől! :D
Kedves tőled. :)
Eddig izgultam amiatt, hogy az én szüleim mit fognak szólni a kapcsolatunkhoz, most izgulhatok amiatt, hogy az ő szülei mit fognak szólni hozzám. :D Eddig még csak online láttak webkamerán, jövő héten viszont jönnek Magyarországra.
Bevallom őszintén, hogy velem van valami gond, mert én sosem veszem a fáradtságot, hogy ilyeneket megfigyeljek. Baromira nem tud érdekelni, hogy ki mikor megy a gyerekéért, az sem, hogy köszön e bárki nekem, vagy köszön e a gyereke, és semmi nem érdekel senkivel kapcsolatban, és természetesen elvárom, hogy más is így álljon hozzám.
Azt, hogy legtöbben elvitték 4-kor haza a gyereküket onnan tudtam, hogy az óvónénik mindig a fejemre olvasták, hogy bezzeg más haza tudja vinni korábban a gyerekét, én meg mindig mondtam, hogy ők valószínűleg nem dolgoznak. Mert olyan melóhely ritkán van, ahol megtehetjük, hogy 8 után érkezünk be és 4 előtt hazamehessünk, max. akkor ha részmunkaidős a munka.
Természetesen, mégis az én gyerekemet szívatták az óvónénik, mert azt gondolták, hogy azért nem megyek a gyerekemért, mert nincs kedvem hozzá:D A sok lébecoló gyerkőce helyett meg dolgozott az enyém. Ő pakolta el a játékokat, ő tette fel a székeket, stb. Persze nem ártott neki:D
Na jó, én is csúnya vagyok, mert én meg azokról gondolok rosszakat, akik hamar elviszik ilyen helyekről a gyereküket:DDDDD
Figyi, hülyének nézel?? :))
Azért sajnáltam a kislányt, mert az anyja nem dolgozott, mégse ment érte.
Ezt az óvónőktől tudom, mielőtt megkérdeznéd, akkor hogyan láthattam az oviban, ha én hamarabb elvittem a gyereket.
És hogy mikor nem köszönt? Reggel,
;)
Csak azért kérdeztem, mert ugye ott is elég változatos színű emberek vannak:D
Egyik ismerősöm is dél-amerikai, ő az indián színűnél kicsit világosabb, mert az apukája indián, az anyukája pedig szőke és kék szemű.
Azért sajnálsz egy gyereked, mert érte mentek utoljára? És ezzel kapcsolatban miért kell sajnálni a gyereket? Azt gondolod, hogy ez azért van, mert rosszul bánnak vele?
Ha igen, akkor nagy tévedésben vagy! Van aki dolgozik, és úgy, hogy nem tud előbb menni a gyerekért.
Nekem 1 fiam van, nem mesélek róla, hogy mennyit jelent nekem, és ettől függetlenül, nem csak utoljára hoztam el, hanem még reggel ő is volt az első. Pestre járt oviba, és Budán dolgoztam fél 8-tól fél ötig így, hogy beérjek fél 7-re bevittem, és 1/4 6 előtt sosem tudtam érte menni. A férjem is így dolgozott. Számomra akkor az volt a fura, hogy a legtöbb gyereket 8-ra vitték és már 4-kor haza is vitték. Mindig azon gondolkodtam, hogy ezek a szülők nem dolgoznak? Miből tartják el magukat és a gyereket?
Tehát, nem azért vittem korán és hoztam el későn a gyerekemet, mert kínozni akartam....
Általában itt és a való világban is csak azt tudják elképzelni, hogy a pasi lelép. Ezt nem csak akkor divatos duma, amikor bőrszín eltérés van, hanem bármilyen esetben.
Nem értem, hogy miért csak a pasi léphet le....
Tehát, ezzel a részével végképp ne foglalkozz, mert az itt lévő nők nagy része csak azt tudja elképzelni, hogy a pasi megcsalja a nőt, illetve a pasi elhagyja a nőt. Más alternatíva számukra nem létezik....
További ajánlott fórumok:
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Milyen meglepetés ért ma?
- Szexuális meglepetés
- Reggeli meglepetésben volt részed? Röviden írd le!
- Névnapra milyen meglepetésnek örülnétek?
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?