Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fehérpecsenye recept

Fehérpecsenye recept

A Fehérpecsenye hozzávalói:
1 rövidkaraj,
só,
zsír,
1 fej hagyma,
5-6 gerezd fokhagyma,
köménymag.


A Fehérpecsenye elkészítési módja:
A karajt szépen leválasztom a csontjáról, körben megsózom és megszórom köménymaggal. Tepsibe teszem, két kanál zsírt és egy deci vizet teszek alá, beleteszek egy fej kettévágott hagymát és a tisztított fokhagymagerezdeket, majd alufóliával letakarva a forró sütőbe tolom. Fél óra múlva leveszem a fóliát és a pecsenyelével gyakran locsolva szép pirosra sütöm. A zsírból kivéve hideg helyre teszem, majd pár óra múlva vékonyan felszeletelem.


Kategória: Húsételek receptjei


A fehérpecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook