Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Fehérboros vagy MIRTO-s őszibarack kehely recept

Fehérboros vagy MIRTO-s őszibarack kehely recept

Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Fehérboros vagy MIRTO-s őszibarack kehely hozzávalói:
4 főre:
4 db őszibarack
4 evőkanál citromlé
4 evőkanál cukor, vagy ennek megfelelő édesítő (12csepp)
1 deci édes fehérbor, vagy 4 evőkanál MIRTO (ez egy olasz borókapárinka) tetszés szerint választani a kettő közül:)
1 deci szénsavas ásványvíz


A Fehérboros vagy MIRTO-s őszibarack kehely elkészítési módja:
A barackokat meghámozom, 2 centis darabokra vágom és azonnal leöntöm a citromlével, összeforgatom, ezután beleteszem a többi hozzávalót és jól elkeverem, a hűtőbe teszem kb. fél órára, ezután 4 kehelybe elosztom.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A fehérboros vagy mirto-s őszibarack kehely elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook