Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Farmville (beszélgetés)
:)
Tudom, csak akkor ott kell körbezárni, nem a régi helyén.
Volt, mikor a net is lassú.Vagy nem tudom miért.
Igen is, rögtön 4-et!:)))
hú, nekem volt, hogy percek alatt mentett... az egy lassabb gépen volt. idegesítő mindenesetre!!:)
Jelenlegi állás szerint ennél nagyobb farmom mér nem lehet, huh micsoda megkönnyebbülés,most már talán akkor a helyén marad:)
Hát képzeljétek, épp dolgoztam a farmomon, amikor bejött ez az üzi: saving your farm, please do not close your browser...
Valakinek írt már ki ilyet? Meddig tarthat a mentés?
Akárhányszor megnagyobbítod, annyiszor lesz a középen:)
;)
Én meg közben megböktelek;)
Igazad volt:) Frissítettem, és amikor újra beléptem ott maradt. Megszokta az új helyét:)
ha ott zárod be ahol a közepe van, akkor nem szabad elmászkálnia
Ja igen, azt nem írtam,hogy ezek is megtörténtek, kikapáltam-áthelyeztem, ugyanúgy körbekerítettem és akkor is kijön..
Azért mert a megnagyobbított farmon nem pont középen áll;)Az előző kisebb farmnak az volt a közepe ahova zártad.
Nyisd meg újra a farmodat, és ahol áll, oda zárd.Lehet, hogy ki kell kapálni azt a területet amin épp áll, de csak ott fogod tudni bezárni úgy, hogy ne mászkáljon;)
Ááá, hát volt már valakinek ilyen?
Megnagyobbítottam a farmomat, erre a kiscsaj aki eddig szépen álldogált a helyén,most megint eltipeg mindenfelé.
Miért?:S
Köszi neked is :-)
ment a privi :-)
Igen :-)
mindjárt megy priviben :-)
Köszi :-)
ka-pá-ló-a-ra-tó-lap-to-pot...:-)))))
Szia
Küldesz elérhetőséget?, és akkor szomszédolok;)
:-)))
Kérj a nyuszitól gépet :-)))
Egy lap-top-ot :-ĐĐĐĐ
Sziasztok :-)
Engem is megfertőztek ezzel a jóóó játékkal :-ĐĐĐĐ
Szívesen fogadok én is szomszédokat :-)
A gépet venni kell...nem?
szia!
Küldjél elérhetőséget, és megböklek;)
Szivesen fogadok szomszédokat,fenn van az egész család!:)) Géphiányban szenvedünk:)))))
gratulálok a kislányodhoz!
köszi! :)
igyekszem :)
állandóan elmászkáltak az állataim, de most már rendbe szedtem őket :)
köszönöm, megvan a 10 segítség
de hogy tudjátok kirakni a kérést többször??? mire kell kattintani?
köszi, bejelöltelek, segítettem is már!!!