Farmerama játék (beszélgetés)
Nálam ez nem jött be. Ha kiteszem az oldalt, még rá kell mennem a videóra.
sajna nem kitiltás, legalább 5-en keressük, egyszerre annyi embert nem tilt ki :(((
Végignyálaztunk mi is mindent....gondoltam benézek hozzátok, de itt is hasonló a helyzet :((((
OK, megtaláltam a farmotoron. Köszi.
Engem kitiltott megint pár órára, téged nem?
Nem lehet igaz :( Ettől féltem egész nap.
Nálam is vége a bulinak! Nem adja be, hiába takarítok.
röviditett linket se enged.
akkor privit irjon aki kéri.
vagy a farmotoron kiirtam.
nem engedi belinkelni a progit.
grrrrr
Arra készülünk, hogy ne kelljen az eddigiek szerint, fáradságos munkával és sok-sok csalódással ásni, egy kicsit megpihenhetünk, ha ezt a lehetőséget kihasználjuk.
Mi nem találjuk már, nálatok mizújs?
Akció volt ,pl egész hétvégén is. De most akció van a bányában és mi függők ezt nem hagyhatjuk veszni. Ennyi potya aranyat még sosem szereztünk. És ki mire gyűjti...,bő választék van a gazdaboltban a megvehető dolgokból.
Ha csak egyet teszel ki jobb klikkel ést nyomogatod az f5tel folyamatosan akkor is már 1000ren felül kellene lenned. Ha megvan a video, akkor tényleg nem értem. Nem kell megvárni amíg betölt csak nyomni mindig az f5 öt ahogy bírod ...:))))
Mire keszultok? Mi ez a nagy banyaszas? Jon csemete nap vagy sztap akcio? Vagy mi lesz?
Írok privit! Köszi, ne vegyük el a helyet a többiek elől.
nem tudom mi a neve, 3 éves progi és átneveztem mikor már nem kellett. megtartottam hátha jó lesz még. küldeni tudom mailban:)
Ezt nem értem, valamit nem csinálhatsz jól. Ha akarod, vegyük végig lépésenként, mit teszel.
Ez izgi. Csak egy fül (tab) van nyitva? Azt húzod rá a Startra? És hány mp-re állítottad? Mi a neve, honnan tudom letölteni (majd, ha hazamentem)?
program?:)
motoron is kínálgatom de nem sok a jelentkező :D
pedig nagyon faja:)
1 lapon a videó és csak ráhúzod az egeret a frissítő nyilra.
indítás elött igy néz ki: [link]
Súgd meg priviben, hogy sikerült. Egész nap 85 aranyat szedtem össze, úgy, hogy szabin vagyok.
de jóóóóóó...
nem irigykedem, örülök neki :)
Nálam nagyon jónak...:)
10 perc alatt 3000 arany jónak számít????????
klikkelős progit valakinek?:)
Üdv Farmerek!
Újra telihold - közeledik az éjszakai horror event
Az event kezdete: 2012.07.03 (kedd) 15:00.
Az event vége: 2012.07.04 (szerda) 15:00.
Elöljáróban itt olvashattok az eventről:
[link]
És ne feledjétek:
A szokásos váltógomb most nem látható, de ha az időzítő órában az ikonra kattintunk, akkor sötétség borul a farmunkra, és termeszthetünk rémnövényeket a már megszokott módon.
Sziasztok irjon már valaki egy ausztrál kézi proxyit köszi
Sziasztok 04-es piacu farmot keresek szinttöl függetlenül csak ólyat amit átt is lehet regisztrálni köszönöm
Melegem van. Kb éjfélre fogok hazaérni. Akkor kell elkezdeni a bányában a második műszakot:)
További ajánlott fórumok: