Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok.
6 szomszédot keresek most, miután az öreg tölgynél további 6 szomszédot kaphattam a csillagokért cserébe.
74-es szinten vagyok, 60. szint fölötti szomszédokat keresek kizárólag!
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-DDDDD
menj nézd meg őket. :DDDD
vatta is és pulcsis is van :-DDDDD
sziasztok.
mókusodú és pillangóröptető kellene még:) ha vkinek van írjon privátban. nekem is sok mindenem van, ami esetleg meg neked jönne jól.:)
bájitalfát is szeretnék, ha vki cserélne bájitalfát vmilyen másik fára(tojásfát kivéve, mert az nincs) akkor ő is írjon privátban. köszönöm.
még jó, hogy jó...:-DDD
hogy jönnék ide ezentúl szerinted? :-DD
ekem van xxl fejlesztés kokusz, datolya, narancs, és magnolia ringló, ginko valamint retro xxl pulyka, ló, hal, strucc, és angora, birkanyíró, tojástolyó.
és 2 jávorszarvasom
jelenleg ez van
ekem van xxl fejlesztés kokusz, datolya, narancs, és magnolia ringló, ginko valamint retro xxl pulyka, ló, hal, strucc, és angora, birkanyíró, tojástolyó.
és 2 jávorszarvasom,denevér barlang
remélem tetszik.-) nekem nagyon:) a csere
kösziiiiiiiiiiiii
egy rénszarvas szeretnék, adok érte pillangót
Na?
Még mindig..... :( Szeretnék: szentjánosbogár, rénszarvas :)
Adok: Retró tyúkól ++
Retró kacsaól ++
Retró strucckarám ++
Retró makitomboló ++
Retró nyúlketrec ++
Retró halastó ++
Retró szamáristáló ++
Juhakol 2. szint: narancs
Kirakós darabkája (Összes) Foci event
aranylevelű, bájital, magnólia őszibarack, ginkó, ringló szívárványfa , XL-es fák ...
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?