Farmerama játék (beszélgetés)
A tesztelés menete a már korábban megszokott "Béta teszt" lépések:
Jelentkezzetek be felhasználói fiókotokba az alábbi linken:
Sikeres bejelentkezés után az URL-t az alábbiak szerint módosítsátok:
[link] /?action=internalBeta
harvestbeta
A kód beváltható: 2012.12.12. (szerda) 11 óráig.
Amit nyújt: Építőmester 48 órára
Új kód:
harvestbeta
1 építőmestert ad 18? órára, - már erre nem emlékszem:-((((
Boldog olnap!
Az esemény várhatóan 2012.december 12-én szerda 10:00 órakor kezdődik, és 2012. december 13-án csütörtök 11:00 óráig tart.
Tehát aratáskor dupla tapasztalatpontot kaptok az állatokra, valamint XXL ólfejlesztés (Retró ++) vásárlásakor is jól jártok, hiszen 1 helyett 2 kaptok!
Farmerama - Karácsonyi őrület
A Mikulás megmentőkre vár! Segítsd ki Szent Miklóst, és mentsd meg a Farmerama boldog karácsonyát dec. 17 és 27 között!
Idén elmarad a karácsony?! A Mikulás éppen a karácsonyi vidámságot szállította tele zsákban a sok kis gazdafiúnak és lánynak, amikor sűrű köd gomolygott elé, és a csűrnek rohant! Te jó ég! Csak úgy repült a sok szép ajándék, és kupacokban hever a felfordult szán körül a hóban! A gyerekek a szomszédságban már a legrosszabbtól tartanak... December karácsony nélkül?!
Idén nincs ajándék? Szerencsére van még remény. Mutasd meg, mit tud egy igazi gazda: tenyéssz és idomíts különleges karácsonyi rénszarvasokat. Nem csak szánhúzónak jók: különleges trükkökkel tele a puttonyuk! Tudnak ajándékot csomagolni, postát hordani, és még sok mást, hogy a karácsony idén is vidám és békés legyen. Hozd el velük az ünnep hangulatát a vidékre, és a fantasztikus ajándékok hozzád is megérkeznek. Vár a szupertáp és a csillagok, a szupertrágya és a karácsonyi növények, sőt a különleges karácsonyi rénszarvaskirakós darabjai!
Ropogjon a hó a szorgos talpak alatt, munkára fel! Nyújts segítő kezet az ünnepek alatt, és mentsd meg a Farmerama karácsonyát!
Jó reggelt!
Kész lettem az eventtel, a maradékot bedobtam a közösbe.
sziasztok
nem tudjátok, lesz valami event? vagy leszedjük a kiskockákat?
A felhősorra, ami adott, egy, kettő, vagy négy helyet foglaló valamit tehetsz ki, amik a váza alatt voltak, és Te kirakrál a kerge kertre. Egyesnek viztartály, hóember, stb lehet:-)
Próbálj meg szelektálni, minél kevesebb TP adót tegyél ki, mert én sajnos nem figyeltem:-((((
Ma már nem leszek, hisz elköszönni jöttem, ha kérdezel, nyugodtan priviben tedd meg, hogy észre is tudjam venni, hogy kérdésed van:-)
Sziasztok !
Nem tematikus felhősort, kitehetsz rá 10 darab 1*1-es kütyüt, amilyet akarsz.
Látod, én ezt nem teszem, várom, hogy kifejlődjön:-)
Hoztam Nektek is egy kis mosolyogni valót:-)))
> - Kisasszony, ez már mégiscsak felháborító, ezen a héten már az ötödik
> gyalogost üti el!
> - Miért, mennyit lehet?
Megtaláltam a matricákat. Szép....de ennyi. :)
A felhősorhoz pedig bedobálom a növényt, és bízok benne, hogy meg is fogom majd kapni valamikor.
Mi ez az eszement nagy csend mindenütt??????
Járkálok itt össze-vissza, most van egy kis időm, de sehol senki:-(((((((
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?