Farmerama játék (beszélgetés)
:DDD
Azért a többség nem annak örül, hogy a másikkal mennyire kitoltunk, hidd el.
Ritkán jössz erre, minden oké? Hogy áll a farmod?
Sziasztok,
Van itt valaki, aki farmeramazik mobilon? Érdekelne, hogy Samsung S3 és Sony Xperia S készükékeken megy-e az alkalmazás (ha van) vagy böngészőből akadozásmentesen futtatható-e?
Iphone 4 és 4S esetén is érdekel a fenti felvetés.
Köszi a válaszokat előre is, amiket priviben várok - mert visszaolvasni ma nem biztos, hogy tudok.
Szép napot!
Sziasztok!
U.i.: Mostanság olvasom, hogy szomorkodtok a régi idők miatt ...
Ne keseregjetek, az nem megoldás (úgyis fogalamzhatnék, nem motíváló tényező). Aki érez magában késztetést és van kedve ill. témája amiről csevegne, írja le és előbb visszatér a régi kerékvágás, mint gondolnátok. ;) Rövidesen már nem tudjátok ki kinek írt és keverednek a témák ... dömping lesz az oldalon - én ezt kívánom, hiszen ez jó Nektek!
Megyek, mert éhesek az állatok. :D
Szép napot még egyszer! :)
Jó volt ez a fórum, csak nagyon behígult a társaság.A régiek csak azzal voltak elfoglalva, hogy megosszák egymással a tapasztalataikat, segítsenek az újabbaknak, volt akik hajnalig elvoltak itt minden nap áskálódás nélkül.
A jó magyar mentalitás itt is működik (akkor örülünk ha a másikkal jól kilehet tólni)
Ezért szerencse, hogy az ember nem halhatatlan.:)
Megőrülnénk, mivé lesz a világ körülöttünk.
en azon a velemenyen vagyok h ez a forum total szet eset,mar oda jutotak itt h felnyomjak az embert a BP-nek mert zavar egyeseket h farmokat ajandekoz valaki.seni=kinek nem csinaltam soha semmi rosszat es felnyomtak oszt most 2 hetig csucsulhetek kizaras miat es raadasul meg 3farmom is banja amit soha tobbe nem kerul vissza hozzam/vegleg elveszet :(:(:(
emberek az ilyenek? tobb mint valoszinu h en innen a forumrol ki fogok lepni veglegesen,esetleg neha napjan be lepek,van 3-4tiszteseges ember akivel volt mar dolgom es bennuk megbizom/veluk meg uzletelek ha lesz ra alkalom h mivel ,de a tobbi az hidegen fog hagyni.
es meg egy valami ,lehet h most esert sokan megutalnak de en azt mondom h Szaradjon le Annak a Kezze Aki Felnyomot/Akiert Kizarasban Reszesultem,a Fenti nem ver Bottal.jo ejt tovabbra is,folegg azoknak kivanom akiknek megbizom...Jo Ejt Barataim ;-)
Mondjuk egy ideje halódik a fórum. Sokan csak olvasó üzemmódban vannak. Néhányan két hétben egyszer beesnek. megkérdik mi az aktuális kód, és lépnek. Akik rendszeresen írogattak ide, különböző zárt klubokba menekültek.
Ennek a történetnek, nem nagyon van megfejtése:(
Én dolgoztam szinte egész nap.
Sajna meg kell csinálni a melót nem csak virtuálisan. :))))
teljesen konkrét választ kaptam. Más címével és hozzászólásával. Most ez hatalmas nagy érvágás, nem is tudom, hogy fogom elviselni. Eggyel kevesebb dolgom van naponta. Még fontolkodom, hogy kell-e egyáltalán a továbbiakban. Nem hirdettem farmokat, nem cseréltem, hisz annyi van, hogy nem győzöm.
Hiába óvatoskodunk egyébként, ha akarnak bármilyen indokkal azt csinálnak, amit akarnak. Most ezért nem fordulok jogászhoz, van sajnos ennél nagyobb problémám is.
Amit nem is lehet nem megérteni... :((
Valaki kapott olyan választ, amiben pontosan leírták, hogy miért tiltották? Persze, jogosan...
Sziasztok!
Az utóbbi napok történései miatt, mindenkit óvatos hallgatásba burkolózik.
Üdv Farmerek!
Egy igazán különleges Török csomag lesz megvásárolható mostantól a bankolási oldalon keresztül, amely számos értékes, érdekes tárgyat rejt magában.
A csomag ára: 2.500 HUF
A Bankolási oldalon, a Különlegességek "fül" alatt elérhető.
És akkor nézzük a részleteket, mit is rejt a csomag:
3 hónapra ezüst prémium előnyök
100 adag szupertrágya
1x Naszreddin ékesség
1x török zászló
1x tojástojó terület
40x szupertáp
48 órára minden farmmunkás
Naszreddin tulajdonságai:
"Érésideje": 8:00 óra
Jutalma: 35 Tp
Terület-igénye: 1x1
A Farmerama csapata
szívesen :)
én használom... :))
Köszönjük szépen! :)
Érdemes a sok csatnit, töklekit elhasználni szerintetek??
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?