Farmerama játék (beszélgetés)
Mindig jönnek új eventek, amik szintén adnak csillagot. Annál hamarabb nem lehet, vagy minél több mindent termelsz és akkor a tp-d nő, szintet váltassz, ott is kapsz csillagot. Nem sokat igaz, de sok kicsi sokra megy... én már több mint egy éve játszok, mégis itt értesülök olyan dolgokról amiről nem is tudtam eddig...
Ha karácsonykor kezdtél el játszani, akkor legyél türelmes... nem lehet egy hónap alatt mindent megszerezni... ez a kihívás :)
Hogy lehet csillagot szerezni??? Mármint a gazdakörin kívül.
Eddig 155-t sikerült (gazdakör + event kis része, mert én karácsonykor kezdtem játszani), és még hátravan a tisztás utolsó része (65 csillag), a Bahamához pedig 200 csillag kell.
Ilyen feladatok vannak soron a gazdakörben:
- 6 db. magyar tarka tehén
- 90 tojás + 90 tyúk
- 600 édesburgonya + 900 burgonya + 700 káposzta
- 55 őszibarack és 15 gesztenye
- 1500 répa + 10.250 (!) saláta
- 2450 zab + 1000 búza
- 1350 búza + 1800 zab
- 10 angóra
- 3 hamis tapsi
- 3 csupasz juh
És ez is összesen, ha megcsinálnám, csak 60 csillag lenne. De képtelen vagyok megcsinálni, pl. gesztenyefám és édesburgonyám nincs is, nem is tudom, hogy lehet 10 ezer salátát előállítani, stb., a tenyésztett állatokból pedig a második-harmadik fokozatot kéri, amihez millió szupertáp kell.
Soha nem lesz Bahamám (sem), de már a tisztás negyedik része is kétséges.
Valami ötlet lenne?
nem én a szintre vagyok kiváncsi:)
,hogy pl.65 :)
engem érdekelne a farm??:OO
hányas szintű?:O
Sziasztok!
3 mormota és 2 ló+ nem mondhatom magam szerencsésnek.
hát te is egy mázlist vagy..:)
én vettem már vagy 50 ólat de nincs bagoly..:(
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?