Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
neeeeeeem, ma esett az eső Győrben, és olyan erős meleg szél fújt, hogy tiszta dilinyó voltam tőle délig.
Sikerült "bemutatnom"( szó szerint, középső ujjal) egy nagyon kellemetlen kolleginának, és újfent " beolvasni" a csop. vezető főmadamnak, hazafele meg kishíjján elüttetni magam egy kisbusszal.
Azóta aztán nem csináltam semmit, úgyhogy egész lecsitultam.
ez a beszéd Heni!
Fánikám még neked is szorgalmazom a kislány témát.ma már biztos fogások vannak a baba nemére.
50 - 50 % tudod!!!!!!
Ma felhívtam Zsut telefonon.Jó volt hallani az ő hangját is.Megint vacakol a net nála.Mindenkit üdvözöl.
Olvastátok az átváltoztatjuk topicot?
Nekem nagyon tetszik,szeretném kipróbálni magam.
Én sem tragédiaként fognám fel, nehogy azt hidd.
Még nem döntöttük el, hogy lesz-e harmadik, de én akkor is boldog leszek, ha ők ketten egészségesen felnőnek, tisztességes és jó emberek lesznek.
áááá,én nem fáradok.Délelőtt futottam két kört a szocikba,délután látogatni voltam,most dolgozok egy kicsit.Kibírható.
Ma is bicajoztál?
Meg kell reszkírozni, ha jól számolok 50% az esély.
így lett nálunk is a harmadik "Judit Anna" helyett András János. De nem tragédia....
Igen, ez igaz, csak a látogatási idő miatt lenne kedvezőbb...bár nyilván nem ez a legfontosabb szempont.
Sokat dolgoztál ma, nagyon elfáradtál?
Igen, azok, legalábbis nagy valószínűséggel. Azt mondták, csak egy genetikai vizsgálat mutatná ki teljes biztonsággal, de amennyire egyformák, valószínű, hogy egypetéjűek.
A három fiú is nagyon szép. Ha biztosan tudnám, hogy a 3. gyerkőc fiú lenne, lehet, hogy szülnék még egyet.
Ők egypetéjű ikrek?
Nagyon szerettem volna én is "gemini babákat", de nem jött össze, csak 3 szimpla. Az is fiúban, minannyiszor.
Szia Heni!
Köszönöm, ma reggelre meggyógyult a nyakam, most a hasam fáj, de ezen már magam is csak röhögök.
nagyon boldog vagyok hogy Dalma ilyen szépen gyógyul. Kitették már az intenzívről?
A kereszlányom állapotához képest jól van.A főnököm éppen tvt néz,így tudok netezni.
Amúgy cuki nő,csak este már álmos volt.
A lányok jól vannak?
Sziasztok!
Dee!
Hogy van a keresztlányod?
Megbékélt a főnököd?
Fáni!
Hogy vannak az izmaid?
Nem baj, a lassúságról igazán nem tehetsz, dolgozni meg ugyi csak kell.
Milyen napod volt???
Szia Tesó!
Halljam, mi van a gyerekkel????
Szia Mindenki!
bekukkoltam egyet, hátha valakit találok itt.
Lehet hogy sehol senki?
Bocsi csajok, de abba kell fejeznem annyira fáj a hátam, meg már a hasam is.
Holnap jövök, addig legyetek jók ha tudtok.
Igen, már elaludt.
Miért dühöngesz?
Csendben vagyok és dühöngök magamban.
A picikéd elaludt már?Most nem tudok puszit küldeni neki.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :)
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mi legyek bolondballagáskor? :D
- T*köm tele van ezzel a bolond időjárással. Fázik a lábam. 😒🙄😬