Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
itt vagyok,csak vendégünk volt.Igen már 1x eszek naponta.Kösz jól vagyok,nem én vagyok a fontos.
Olyan klassz,hogy itt vagytok velem és láthatom a csevegést.Szolidárisok vagytok velem,ha mekem nincs msn,akkor nektek se.Enikő nem jelentkezett még?
az én epém kiugrana 6 tojástól, a 4 lityi víztől meg beköltöznék a budira...
tudom hogy ez így jó és egészséges, de nem nyerőbb mégis az a fránya nutella?
Nobel díjat adatnék annak a feltalálónak, aki felfedezné a kalóriamentes változatát, persze ugyanazzal az ízzel.
Imádom. Merőkanál nélkül, üvegből, 5 ujjal. Nyam-nyam.
Sajna most nem ehetek. :(((
Dorci ma Nutellát vacsizott, nekem meg csöpögött a nyálam.
A mai menüm 6 db főbb tojás volt, hozzá 4 lityi víz.
Nagyon jóllaktam!
Én még nem eleget, hogy kitaláljam a titkos vágyaidat.
Szereted a nutellát üvegből, merőkanállal????
Jaj, most jövök rá, hogy miért írod azt, amit írsz. hiszen Te ének szakos is vagy...
így minden érthető és elfogadható. Oké, legyenek tányérok, csak a pislogás maradjon meg a végén.
Annál jobb, de akkor már inkább repüljenek tányérok a földhöz. Egy hangszernek lelke van, még ha ütött-kopott, és hamis is már...
Vagy csak én vagyok ilyen szentimentális?
Én csak azt a gitárt sajnálom...kész szentségtörés. :-(
:-))
dee!
Örülök a jó híreknek! Csak így tovább!
Ez igen! olyan jó még hallani is, de komolyan.
Megmondod neki majd hogy egy nagyon flúgos cunami asszony is üdvözli Őt Győrből????
Kösz Zsu, most jó a kedvem, inkább egy kis "józanságot" kérek, mert tiszta szeleburdi vagyok, tényleg mint a cunami.
Aki az utamba kerül, annak annyi.
Szerencsétek hogy messze vagytok tőlem !
Ne tessék élcelősni, kedves Dee kolléga, Zsunak biztos nem azt mondtad hogy a levegőfelelős vagyol.
Én hülye még el is gondolkodtam rajta, milyen érdekes egy foglalkozás lehet az.
Na, visszanavigáltam.
Én a képgalériába mentem bele, és ott láttalak, és megállapítottam, hogy NAGYON LÁTVÁNYOS amit eddig elértél.
Mennyit akarnál még leadni?
Zsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!
Nagyon látszik a fogyásod,én már az arcodról mondtam.Nagyon ügyi vagy!Karácsonyra új szekrény kell,csupa új ruhákkal!!
Annyira büszke vagyok rád!Mindig légy olyan vidám,mint ma a telcsibe.Te nem ijedtél meg,mint annak idején Fáncsika!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :)
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mi legyek bolondballagáskor? :D
- T*köm tele van ezzel a bolond időjárással. Fázik a lábam. 😒🙄😬