Fáncsika FanClub - avagy nem bolond itt senki! (beszélgetés)
Jó hogy már nem az az idegesítő fehérnép van ottan porondon.
Nem vagy még álmos? Te korán szoktál elmenni aludni.
Ez azért nagyon durva dolog, és finoman szólva is bunkóság.
Mit szólt a húgod, csak úgy hagyta szó nélkül?
Ilyen esetben elkelne egy kis lelkizés szerintem.
Emlékszem, a párommal és velem sem jöhetett el a plázába, illetve, titokban, és rohant haza, mert biztos hívja majd telefonon a srác.
Még egy durva dolog: a húgomnak van egy nagyon jó fiú barátja, akivel hosszú ideig együtt dolgoztak, aztán a srác már azóta másutt, mindegy. Felvették egymást Skype-ra ( olyan mint az msn, ha valaki nem ismeri), erre a Gábor fogta, és kitörölte az Adri listájáról a srácot. (????)
Nem gondoltam egy percig sem, hogy okoskodni akarnál. Erről én is olvastam.
És még annyit, hogy nemcsak azóta féltékeny a srác, amióta katona. Mindig is az volt. A húgom még egy csajos csavargásra sem mehet/mehetett el a barátnőivel. mostanra nincs is neki úgy igazán barátnője. Elmaradtak mellőle, és ez olyan szomorú.
én most lépek,ha már nem találkoznánk akkor puszi mindenkinek.
Sietek haza a gyors gépemhez!
Mondjuk amúgy is érdekes a kapcsolatuk. 7 éve vannak együtt, sőt januárban már 8. A fickó Szolnokon hivatásos katona, a húgom itt Szegeden, a közös albérletükben, csak hétvégente találkoznak, ha épp nem kiképzésen van a srác. És ennek tetejében volt kinn Afganisztánban is békefenntartóként, és jövő augusztusban is készül. Most augusztusban eljegyezték egymást. Nem tudom, olyan fura az egész.
Bocs, nem akarlak untatni titeket.
Nagyon nehéz is lehet egy féltékeny partner.
Legtöbbször önértékelési zavar miatt alakul ki, amikor valaki nem biztos önmagában, illetve abban, hogy a másik őt maradéktalanul és hosszú távon képes elfogadni.
Bocs, nem "okostojáskodni" akartam, de olvastam erről a témáról egy vagon szakirodalmat, mert érdekel.
mindig mondom,hogy arany ember.
türelmi Nóbel díj kellene neki
60 db-os puzzlet nyertem. A/4 méretű. Dorci és Imi van rajta. Majd lefényképezem valamikor és felrakom a portálra. Nagyon jól sikerült.
Nálunk dörög az ég!
De én nem vagyok, mert az én drága párom csak engem szeret, egy normális nővel már ki se bírná szegényem.
Ilyen bolond meg nem sok van hálistennek.:)
Már hozzá sem bújhatok Imihez, ha ott van Dorci, mert közénk furakodik. Tündéri. Nagyon imádom mindkettőt!
Ma megkaptam a puzzlet, amit nyertem, nagyon szuper lett. Olyan aranyosak rajta ők ketten.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan bolondítsunk magunkba egy férfit?
- Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt?
- Tojásrántotta. Te, mikkel bolondítod meg? :)
- Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemeltünket?Tippek?Taktikák?
- Mi legyek bolondballagáskor? :D
- T*köm tele van ezzel a bolond időjárással. Fázik a lábam. 😒🙄😬