Fali konzol (beszélgetés)
Azédesannyukat .:((
Ma megtudom, mi lett az új tévével!:))
Köszönöm szépen mindenkinek a gyors reagálást!! Látom azért jól feldobtam a témát ;)
Szóval közben írtam a philips ügyfélszolgálatnak is a leendő problémáról. Meglepően hamar válaszoltak is, melyben közölték, h a youtube folyamatos fejleszteseket végez, tehat ez okozza a leállást. Emellett a Google is társult a fejlesztésekhez, ami nagyobb kapacitást igényel, szóval.....ahogy befejeződnek, úgy helyre áll minden. Amúgy ma nálam csak úgy egyről a kettőre elindult. Szóval még egyszer köszönöm mindenkinek!
sajnos a magyar boltok egy két dolgot csendesen elhallgatnak.. a hivatalos philips oldalakon állítólag írták. És tényleg az új tvik már androiddal vannak.. (nekünk van mindkét verzió... így túrtam annó utána, mi van a smartosokkal.)
az hogy egy éves, az nem mond semmit, attól nem biztos hogy új fejlesztés, hogy egy éve vettétek. És ettől még szuper a philps tv. a youtubeot max nézed, ahogy előttem írják, dobd ki rá a gépet. az összes philips tudja a monitor üzemmódot is ;)
Hasonlóan Philips készülékem van (42PFL7008K), de eddig még nem jutott eszembe azon nézni a youtube-ot.
Nálam megnyílik az app, látom a feliratkozásaimat, de elindítani nem tudom a videókat. Loading...
Ahogy a cikk írja, kerülőúton meg tudod oldani. Számítógép képernyőjét megosztod, és áthúzod a tévére.
Vagy letöltöd a videót a szgépre, majd egy médiaszerverrel megosztod a tv-vel.
Na most jól meglepődtem. Nem is létezik akkor olyan tévé, amin simán csak tévét lehet nézni?
Mert soha eszembe sem jutott még eddig, hogy mást nézzek rajta, mint TV-adást.
Szia. Mivel az 42 colos vagyis 106 Cm így ezt is figyelembe kell venni és azt is, mi az amit tudjon, forgatható vagy fix, na meg az árát is. Ezen a linken LG fali tartók találhatóak.
További ajánlott fórumok:
- Miért látszik festés után a falon a fali képek helye és a nagyon régi görgőzés mintája?
- Mellső fali méhlepény
- PS3 konzol Tv-re szeretném kötni, de csak scartos bemenet van.PS2-ből megmaradt ez a kábel,de nincs képem.Lehet hogy nem kompatibilis?
- Ehhez hasonló konzollal játszható játékokat ajánlanátok?
- Panasonic plazma tv-hez fali konzolt lehet kapni, amely nem gyári, de biztonságos?
- Tudtok olyan játékokat xbox360-ra, amit a konzolon ketten, cooperativ módban lehet játszani?